- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.221
jarnana canım geçmişi yeni okudum canını sıkan bi konu var sanırım inş. en yakın zamanda düzelir. burada yazamam demişsin keşke bireysel konuşabilseydik. sen yine de topiği ( bizi ) bırakma.. kendine iyi bak. bol bol dua et canım inş. geçer.. öptüm seni. hoşçakal..
canım nasılsın ne oldu neyin var özelden msj at kendini üzme tamammı hepsi gelir gecer saglıgın yerinde olsun diger işler zamanla düzelir emin ol üzülme.. canım ben adet oldum 2günü maydonoz suyuna başladım sabah akşam taze yapıp içiyorum adetliyken içtigim için bir sorun olurmu 1hafta içip sonra soğan kürüne başlayacam adetin 7 cı günümü yedi gün sonramı anlayamadım senin fikrin varmı canım öpüyorum seni kendine iyi davranfıstıklar yalnız bırakmayın beni nerdesinizzzz
cnm benım ne güzel dua etmıssın yüreğine sağlık
amin dıyorum tüm kalbimle
rabbim sıkıntılarını günahlarına kefaret etsin
karanlıklık gecelerden aydınlıklara uluşırsın en kısa zamanda ınş.
rabbım yar ve yardımcın olsun
dualarım seninle
skr1606
özelden msj yazamıyormusum
çok teşekkür ederım cnm
bende düşünüyorum ama zamanı gectı bıraz sankı
bugun adetım başlayalı 12. günüm
bilmiyorum yaaa kafam karısık bu konuda
oluruna mı bıraksam dıye düşünüyorum
bi bakım bu soledıgınden alım olmaz sa
cok saol
görüşmek üzere
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım nasılsın ne oldu neyin var özelden msj at kendini üzme tamammı hepsi gelir gecer saglıgın yerinde olsun diger işler zamanla düzelir emin ol üzülme.. canım ben adet oldum 2günü maydonoz suyuna başladım sabah akşam taze yapıp içiyorum adetliyken içtigim için bir sorun olurmu 1hafta içip sonra soğan kürüne başlayacam adetin 7 cı günümü yedi gün sonramı anlayamadım senin fikrin varmı canım öpüyorum seni kendine iyi davran
falıma bakacak varmı kızlargurbette türk kahvesi içmek gibi yok yaa naniknanik
jarnana canım paylaşımın çok güzelmiş. dualarımız seninle unutmaa. herkes birbirine bebişi olsun diye dua ediyor çok güzel ama sadece bunun için değil.genel anlamda dua edelim. önce sağlık hem beden hem ruhen, sonra huzur evinde işinde her yerde, mutluluk arkasından gelir zaten.. Allah herkesin gönlündeki muradını hayırlısıyla versin inş. Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemesin. kendineee çook iyi bakk emii.
miraycım hoşgeldinnnzemuszemus
türk kahvesi mi içiyorsun kız??? olumunekankayizsmile
evet canım sanada yapayımmı hemen hemde bakır cezvede olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım. çok şükür denk geldik ne zamandır görüşemiyoruz??
derdimi sizle paylaşmak istiyorum ama bir yandanda çekiniyorum inanan var inanmayan var ne bileyim çok kararsızım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?