- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.341
sağol canım benim bende sizleri seviyorum hemde çoooookkkkkkkkkkolumunekankayizsmile inş yaptırabilirim bakalım sağol desteğin için tesellin için ama canım hamile kalabilmek önemli değil önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağa almak ve sağlıkla devam edebilmek 2 bebeğimi kaybettim birdahada olmaz inşallah bunu bilmek çok acı :teselli:
bak sen de diyosun önemli olan sağlıklı hamilelik gecirip sağlıklı bi sekilde kucağına almak. 2 bebeğini kaybetmişsin ama hiç farkında bile olmamıssın. varlıgını hiç hissetmemişsin. emin ol onun varlığını bilip hissedip hayaller kurmaya baslayıp sonra kaybetmek daha acı. üzme kendini canını sıkma. caresiz bi sey değilmiş en azından.sağol canım benim bende sizleri seviyorum hemde çoooookkkkkkkkkkolumunekankayizsmile inş yaptırabilirim bakalım sağol desteğin için tesellin için ama canım hamile kalabilmek önemli değil önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağa almak ve sağlıkla devam edebilmek 2 bebeğimi kaybettim birdahada olmaz inşallah bunu bilmek çok acı :teselli:
bebk çok tatlıydı masallah. 10 günlüktü. minicik bi şey. Umarım bizlere de sağlıla kucağımıza almak nasip olur çok güzel bi duygu.boshayallersmile
anlıyorum canımda hiç bebek sahıbı olma ıhtımalı olmayanlar var çevremde duydum
onun için oyle dedım
inş. dua ile sabır ile bizlerde o günlerı görürüz yeterkı yüreğimizi ferah tutalım
ben akşamları pek girmiyorum nete
sizlerde genelde akşamları burda oluyosunuz sanırım,
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3
bak sen de diyosun önemli olan sağlıklı hamilelik gecirip sağlıklı bi sekilde kucağına almak. 2 bebeğini kaybetmişsin ama hiç farkında bile olmamıssın. varlıgını hiç hissetmemişsin. emin ol onun varlığını bilip hissedip hayaller kurmaya baslayıp sonra kaybetmek daha acı. üzme kendini canını sıkma. caresiz bi sey değilmiş en azından.
bak ben kaç gündür cilt problemlerimle ugrasıyorum 1 haftada 4 kez dr a gittim. öğlene sonra yine gidicem büyük ihtimalle stres sıkıntı kaynaklı seyler.
kafana çok takma her seyi oluruna bırak. ne olacaksa o oluyo en nihayetinde.
saol canım ben de seni seviyorum. pazartesi bi yara var diye gitmiştim egzama dedi attı mı baska bi yerlere diye sordu yok dedim. sonra ertesi sabah dusa girince baktım ki 2 yerde daha cıkmıs. tekrar gittim gül hastalığı bu dedi. verdiği kremi kullanmaya başladım. 2-3 ayda ancak gecer dedi lekeler. sonra ertesi gün başka bi dr a daha gideyim dedim. hem çok açıklayıcı gelmemişti ilkinin söyledikleri hem de minik minik kırmızılıklar da oluşmaya başladıve . o da aynısını söyledi kreme devam dedi. ama dün kırmızılıklar arttı ve kaşınıyorlardı bu seferkiler. bu sabah gittim tahlil istedi. deger normalin 3 katı çıktı. 3 hafta kullanacakmısım verdiği ilaçları. kurdesen miş o minik olanlar. yani aynı anda birbiriyle alakası olmayan iki cilt hastalığı birden geçiriyorum.gecmis olsun canım hayırdır problem nedir belki yardımcı olabilirim sagol güzelim takmamaya calısıyorum iste sefiom seni iyi bak kendineopuyorumnanaktan
gecmiş olsun canım stres yapma bitanem kendine ve saglıgına dikkat et cok gecmiş olsunsaol canım ben de seni seviyorum. pazartesi bi yara var diye gitmiştim egzama dedi attı mı baska bi yerlere diye sordu yok dedim. sonra ertesi sabah dusa girince baktım ki 2 yerde daha cıkmıs. tekrar gittim gül hastalığı bu dedi. verdiği kremi kullanmaya başladım. 2-3 ayda ancak gecer dedi lekeler. sonra ertesi gün başka bi dr a daha gideyim dedim. hem çok açıklayıcı gelmemişti ilkinin söyledikleri hem de minik minik kırmızılıklar da oluşmaya başladıve . o da aynısını söyledi kreme devam dedi. ama dün kırmızılıklar arttı ve kaşınıyorlardı bu seferkiler. bu sabah gittim tahlil istedi. deger normalin 3 katı çıktı. 3 hafta kullanacakmısım verdiği ilaçları. kurdesen miş o minik olanlar. yani aynı anda birbiriyle alakası olmayan iki cilt hastalığı birden geçiriyorum.
teşekkür ederim sizler de kendinize iyi bakın. kafanıza takmayın hiçbir seyi. oluruna bırakın. dr un verdiği ilaçları kullanmam gerektiği için bir ay daha beklemek zorunda kalıcam. daha adetim bu hafta basında bitmişti :sinifsinif:gecmiş olsun canım stres yapma bitanem kendine ve saglıgına dikkat et cok gecmiş olsun
saol canım ben de seni seviyorum. pazartesi bi yara var diye gitmiştim egzama dedi attı mı baska bi yerlere diye sordu yok dedim. sonra ertesi sabah dusa girince baktım ki 2 yerde daha cıkmıs. tekrar gittim gül hastalığı bu dedi. verdiği kremi kullanmaya başladım. 2-3 ayda ancak gecer dedi lekeler. sonra ertesi gün başka bi dr a daha gideyim dedim. hem çok açıklayıcı gelmemişti ilkinin söyledikleri hem de minik minik kırmızılıklar da oluşmaya başladıve . o da aynısını söyledi kreme devam dedi. ama dün kırmızılıklar arttı ve kaşınıyorlardı bu seferkiler. bu sabah gittim tahlil istedi. deger normalin 3 katı çıktı. 3 hafta kullanacakmısım verdiği ilaçları. kurdesen miş o minik olanlar. yani aynı anda birbiriyle alakası olmayan iki cilt hastalığı birden geçiriyorum.
çok teşekkür ederim tatlım dr zaten kocaman bi liste verdi yememem gerekenleri okuyunca acaba ne yiyeceğim bunları yemezsem dedimkaydirigubbakcemile3 baharat turşu sarımsak da bunların başında.çok geçmiş olsun güzelim bu ilaçları kullandığın sürece acı ve turşu tüketme artmasın iyice dikkat et yediklerinebir süre iyileşmesi hızlanacaktır :1hug:
çok teşekkür ederim tatlım dr zaten kocaman bi liste verdi yememem gerekenleri okuyunca acaba ne yiyeceğim bunları yemezsem dedimkaydirigubbakcemile3 baharat turşu sarımsak da bunların başında.
bulaşıcı değil dedi ama. hem elimde yuzumde falan yok.:roflol: bu 3 ü en önemlileri gerisini boşver açmı yaşıcan be yaaa kaydirigubbakcemile3 birşey değil ne demek inşallah kısa sürede geçer birde eşinle aynı havluyu kullanma ayır havlularını
bulaşıcı değil dedi ama. hem elimde yuzumde falan yok.
tamam canım benim sağolasın. bu arada sen nasıl oldun?a.s.bulaşmasın diye dememiştim canım benim hijyen için demiştim ama elinde yüzünde yoksa problem yok ben normalde ayırdımda yüzümde sivilce çıkıyor diye sanada tavsiye edeyim dedim :roflol:
tamam canım benim sağolasın. bu arada sen nasıl oldun?a.s.
yemek olarak di mi? cokacimcoook işte o en büyük problem... karar verdikten sonrası daha kolay geliyor banahee birde neler yapsam diye düşünüyorum o da ayrı :roflol:
yemek olarak di mi? cokacimcoook işte o en büyük problem... karar verdikten sonrası daha kolay geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?