2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

anlıyorum canımda hiç bebek sahıbı olma ıhtımalı olmayanlar var çevremde duydum
onun için oyle dedım
inş. dua ile sabır ile bizlerde o günlerı görürüz yeterkı yüreğimizi ferah tutalım

ben akşamları pek girmiyorum nete
sizlerde genelde akşamları burda oluyosunuz sanırım,
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

bak sen de diyosun önemli olan sağlıklı hamilelik gecirip sağlıklı bi sekilde kucağına almak. 2 bebeğini kaybetmişsin ama hiç farkında bile olmamıssın. varlıgını hiç hissetmemişsin. emin ol onun varlığını bilip hissedip hayaller kurmaya baslayıp sonra kaybetmek daha acı. üzme kendini canını sıkma. caresiz bi sey değilmiş en azından.
bak ben kaç gündür cilt problemlerimle ugrasıyorum 1 haftada 4 kez dr a gittim. öğlene sonra yine gidicem büyük ihtimalle stres sıkıntı kaynaklı seyler.
kafana çok takma her seyi oluruna bırak. ne olacaksa o oluyo en nihayetinde.

bebk çok tatlıydı masallah. 10 günlüktü. minicik bi şey. Umarım bizlere de sağlıla kucağımıza almak nasip olur çok güzel bi duygu.boshayallersmile

amin canım ben cok korkuyorum ama dogduktan sonra nasıl bakarım yapayalnızım burda kimsem yok diye dogumu türkiyedemi olur burda olursa ailem olmadan nasıl olur falan diye iyice stres oluyorum ortada fol yok yumurta yokken :roflol::roflol::roflol:

valla iyice bosladılar burayı onceden camasır asmaya bile kalkamazdım yetisemezdim cevap vermeye simdi gündüzleri pek giren olmuyor klava: insallah gorücez Allaha dilegimizi belirtip sonra ona bırakmak lazım O bilir vaktini zamanını ferah tutmaya calısıyorum iste elimden geldigince ama insanız iste olmuyor her zamanopuyorumnanaktan

gecmis olsun canım hayırdır problem nedir belki yardımcı olabilirim sagol güzelim takmamaya calısıyorum iste sefiom seni iyi bak kendineopuyorumnanaktan

gecmis olsun canım hayırdır problem nedir belki yardımcı olabilirim sagol güzelim takmamaya calısıyorum iste sefiom seni iyi bak kendineopuyorumnanaktan
saol canım ben de seni seviyorum. pazartesi bi yara var diye gitmiştim egzama dedi attı mı baska bi yerlere diye sordu yok dedim. sonra ertesi sabah dusa girince baktım ki 2 yerde daha cıkmıs. tekrar gittim gül hastalığı bu dedi. verdiği kremi kullanmaya başladım. 2-3 ayda ancak gecer dedi lekeler. sonra ertesi gün başka bi dr a daha gideyim dedim. hem çok açıklayıcı gelmemişti ilkinin söyledikleri hem de minik minik kırmızılıklar da oluşmaya başladıve . o da aynısını söyledi kreme devam dedi. ama dün kırmızılıklar arttı ve kaşınıyorlardı bu seferkiler. bu sabah gittim tahlil istedi. deger normalin 3 katı çıktı. 3 hafta kullanacakmısım verdiği ilaçları. kurdesen miş o minik olanlar. yani aynı anda birbiriyle alakası olmayan iki cilt hastalığı birden geçiriyorum.

gecmiş olsun canım stres yapma bitanem kendine ve saglıgına dikkat et cok gecmiş olsun

gecmiş olsun canım stres yapma bitanem kendine ve saglıgına dikkat et cok gecmiş olsun
teşekkür ederim sizler de kendinize iyi bakın. kafanıza takmayın hiçbir seyi. oluruna bırakın. dr un verdiği ilaçları kullanmam gerektiği için bir ay daha beklemek zorunda kalıcam. daha adetim bu hafta basında bitmişti :sinifsinif:

çok geçmiş olsun güzelim bu ilaçları kullandığın sürece acı ve turşu tüketme artmasın iyice dikkat et yediklerinebir süre iyileşmesi hızlanacaktır :1hug:

çok geçmiş olsun güzelim bu ilaçları kullandığın sürece acı ve turşu tüketme artmasın iyice dikkat et yediklerinebir süre iyileşmesi hızlanacaktır :1hug:
çok teşekkür ederim tatlım dr zaten kocaman bi liste verdi yememem gerekenleri okuyunca acaba ne yiyeceğim bunları yemezsem dedimkaydirigubbakcemile3 baharat turşu sarımsak da bunların başında.

çok teşekkür ederim tatlım dr zaten kocaman bi liste verdi yememem gerekenleri okuyunca acaba ne yiyeceğim bunları yemezsem dedimkaydirigubbakcemile3 baharat turşu sarımsak da bunların başında.

:roflol: bu 3 ü en önemlileri gerisini boşver açmı yaşıcan be yaaa kaydirigubbakcemile3 birşey değil ne demek inşallah kısa sürede geçer birde eşinle aynı havluyu kullanma ayır havlularını

tamam canım benim sağolasın. bu arada sen nasıl oldun?a.s.

eh işte depresyon geçiriyorum sanırım çok iyi hissetmiyorum kendimi birde kanda pıhtılaşma için test yaptırmak gerek yarınmı gitsem yarın yemeğe misafir var temizlik falan yapmam lazım yoksa haftaiçimi gideyim karar veremedim sıkıştım kaldım böyle sağol canım sorduğun için

bugün şirketteydim sabah eşimle gittim onla döndüm arkadaşıyla yemeğe falan gittik nişanlısı için biraz alışveriş vs. akşam döndük temizlik çamaşırlar birikti iyice bu hafta hep gittim kistten dolayı patlamasın diye yapamıyordum e yarında yemeğe misafir var test için gideyimmi gitmeyimmi hepsine yetişirmiyim şaşırdım düşünüyorum öyle işte.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…