2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
jarnana evde kendim tedavi edecem artık dr. a git bıktık bu sebeplerden. sirkeli su kullanınca gecer demişti daha önceki dr. 1 çorba kaşığı sirkeyle suyu karıştırıp yıka demişti.

jarnana evde kendim tedavi edecem artık dr. a git bıktık bu sebeplerden. sirkeli su kullanınca gecer demişti daha önceki dr. 1 çorba kaşığı sirkeyle suyu karıştırıp yıka demişti.

bende yapayım bari geçmezse öyle giderim doktora benim kist ne alemde acaba yine sızlıyor 3gündür sol tarafım...

canım bende yazdırdım daha almadım bizim oralarda cok inanırız bu sübyan işlerine rahime düşünce cocuk gelincik bogar derler ondan cocuk düşermiş cok tanıdıgım yaptırmıştır en son aynı gün evlendigim arkadaşimda onunda ilk cocugu düşmüştü bizim ailede sübyan var demişti yazdırmam gerekiyor dedi ve kendine yazdırdı şu an 4aylık hamile aynı arkadaş banada yazdırdı daha elime gecmedi arkadaşin kardeşi gelince getirecek cocuk dogduktan sonra başucuna takarlar sürekli orda kalır bebegi koruyor bizler inanırız

ben cıkıyorum fıstıklarr. duş alıp yatmam laım. yarın erken kalkmam lazımm... öptümmm. kendinize iyi bakın..

bende inanıyorum inanmayanada saygı duyarım benimde 2 çocuğum düşmüş ablacım evet çocuk 7yaşına kadar korumak gerekiyormuş ben yazdıramazsam banada yardımcı olurmusun ablacım?

sağol ablacım çok sağol ! yok bir sorun olmaz canım ovulasyondan sonra düşüğe neden olur diye içmek iyi değil sadece maydonoz suyu. adetin 8.günü başla zaten 7gün sonra olmuş oluyor böylece :hulya:
saraçogluda yazıyo 10günü başlayın diye sogan kürüne düşük olmuyor diyor yanıtlamiş of şimdi kafam kariştı ne yapacam maydonoza başladım ya olmazmı şimdi 2gündür içiyorum

saraçogluda yazıyo 10günü başlayın diye sogan kürüne düşük olmuyor diyor yanıtlamiş of şimdi kafam kariştı ne yapacam maydonoza başladım ya olmazmı şimdi 2gündür içiyorum

kafan karışmasın rahat ol canım soğan kürüne nasıl başlanılması gerekiyorsa öyle başla için rahat olsun olur neden olmasın

bende inanıyorum inanmayanada saygı duyarım benimde 2 çocuğum düşmüş ablacım evet çocuk 7yaşına kadar korumak gerekiyormuş ben yazdıramazsam banada yardımcı olurmusun ablacım?
nasıl 2cocugun düşmüş ben bilmiyordum.cok üzüldüm şimdi canım olmaya calışırım yalnız benim memleket samsun orda olmam lazım yada arkadaşa deyip sanada yazdırabiliriz orda olsam birilerini bulurm senin ismi annenin ismi ve soyadı lazım o kadar bildigim kadar

malesef öyleymiş biri 16 gün diğeri 3 gün yaşamış biz bulamazsak ben sana haber veririm ablacım çok sağol sen şimdilik birşey deme. geçmişi okursan yazmıştım orya görürsün canım

malesef öyleymiş biri 16 gün diğeri 3 gün yaşamış biz bulamazsak ben sana haber veririm ablacım çok sağol sen şimdilik birşey deme. geçmişi okursan yazmıştım orya görürsün canım
öyleymiş derken anlamadım senin haberin yokmuydu düştüklrinden sen biliyorsan annende bilir canım mutlaka vardır sizin oralardada köylerde daha ii bilirler olmasa yardımcı olmaya calışırım canım nedn olmayayım keşke herkeze bir faydam dokunabilse

yoktu haberim tabi hoca söyledi ama tahmin edebiliyorum şimdi adetlerim 2 kez gecikti 2side çok sancılı oldu demekki o zamanlar düşürdüm anneme söyledim ama nerden bulayım yazanı kızım dedi bakalım biz burda araştırıyoruz olmazsa ben sana haber veririm canım çok sağol birde bu söyleyen hoca ben muskaya bakıcam bu olur yada olmaz dicem dedi inşallah yapanı da buluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…