2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
sunshine78 hoşgeldin nerelerdesinnn

hoşbuldum canımcım epeydir uğrayamadım
benim günüm 28 şubattı 5 gün gecikti baya umutlandık en çokta eşim havaya girdi ben temkinliydim sonuç bugün öğlen adet oldum bu ayda olmadı malesef
gerçi birkeç ay ara vermeye karar verdim kullanmam gereken ilaçlarım var yaza tekrar deneyecez iki aylık bir macera oldu bizimkisi:) kısmet artık ne zaman olur bilemem
geçmişi okuyamadım canım sen neler yaptın

beni hiç sorma canım iyi diyelim iyi olalım...benimde bahara hatta yaza kaldı sanırım umutlarım kısmet canım tabii inşallah kardeşide gelir bekletmeden inşallah :Saruboceq:

beni hiç sorma canım iyi diyelim iyi olalım...benimde bahara hatta yaza kaldı sanırım umutlarım kısmet canım tabii inşallah kardeşide gelir bekletmeden inşallah :Saruboceq:

kısmet canım ya her şeyin bir vakti sati var vakti gelince olur inşallah bize sabretmek düşüyo.

evet canım ama bulantısı çok onunda aman bebişe birşey olmasında bulantılr tuzu biberi olsun

öyle valla tuzu biberi o bebiş sağlıkla sıhhatle gelsinde biz bulantıya da razıyız benim ilk bebeğimde de aşırı bulantım vardı 3 aydan sonra geçiyo gerçi hiç bitmiycek gibi geliyodu ozaman :)

öyle valla tuzu biberi o bebiş sağlıkla sıhhatle gelsinde biz bulantıya da razıyız benim ilk bebeğimde de aşırı bulantım vardı 3 aydan sonra geçiyo gerçi hiç bitmiycek gibi geliyodu ozaman :)

inşallah bizlerde yaşarız o günleri bizim gelinimizin hiç bulantısı kusması olmadı çok rahat geçirdi kişiden kişiye değişiyor bu sanırım

inşallah sağlıkla kucağımıza alacağamız günlerde gelicek bu yaşadıklarımız yazıştıklarımız birer anı olarak kalıcak hemde güzel bir anı olarak....:Saruboceq:

jarnana cevabını o zaman okumuştum canım daha sonra girip, teşekkür ederim.o zaman moralim o kadar bozuktu ki bir süre bebek haberlerinden uzak olabilmek için girmedim .yeni adet tarihim 23 mart.ama bu ay da olmayacak .en ufak bi isteğim de yok zaten yıldım artık.yumurtlama tarihim bu aralar ama hiç dikkat etmiyorum,hemen kalkıyorum , bilerek yapıyorum bunları. aman ne yapayım ben de kendimi işime verdim,gezip tozucam...inşallah senin sıkıntıların da bitmiştir .Rabbim yardımcımız olsun...

birşe değil ne demek bitanem benim yılmak yok yılmak yok sakın herşey çok güzel olucak bebişin sana dünyanın en güzel hediyesi olcak dikkat etme olsun daha iyi stres olmazsın güzelim bende inan hiç dikkat etmiyorum ne ovulasyon testi n birşey zaen hamile kalmaktan korkuyorum bu aralar bazı problemlerde dolayı sıkıntılr bitermi hayatım biri biter biri başlar hayat bu gez toz keyfine bak ama yıldığını falan düşünme olumlu ol pozitif ol sende anne olacaksın meleğini koklayacaksn opuyorumnanaktan gel sık sık arayı açma özletme :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…