- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.321
aman canım dikkat et kendine demekki hiç düşünmedigin bir zamanda kalmişsın yoksa sen anlardın cünkü günlerimiz daha gelmeden test yapıyoruz kafaya takmamakta fayda var da nasıl yapacaz onu bilemiyorumm işte inşallah ordaki hoca bulur yapan birini kendi neden yapamıyor anlayamadım hocaysa bilmesi gerekiyor gerci benimkini yazan sanırsam hoca degil tam olarak bilmiyorum ama bilen bir kişi yazabiliyor demekki hoca sen bir araştırda olmasa buralardan ayarlarız sorun olmaz canımyoktu haberim tabi hoca söyledi ama tahmin edebiliyorum şimdi adetlerim 2 kez gecikti 2side çok sancılı oldu demekki o zamanlar düşürdümanneme söyledim ama nerden bulayım yazanı kızım dedi bakalım biz burda araştırıyoruz olmazsa ben sana haber veririm canım çok sağol birde bu söyleyen hoca ben muskaya bakıcam bu olur yada olmaz dicem dedi inşallah yapanı da buluruz...
aman canım dikkat et kendine demekki hiç düşünmedigin bir zamanda kalmişsın yoksa sen anlardın cünkü günlerimiz daha gelmeden test yapıyoruz kafaya takmamakta fayda var da nasıl yapacaz onu bilemiyorumm işte inşallah ordaki hoca bulur yapan birini kendi neden yapamıyor anlayamadım hocaysa bilmesi gerekiyor gerci benimkini yazan sanırsam hoca degil tam olarak bilmiyorum ama bilen bir kişi yazabiliyor demekki hoca sen bir araştırda olmasa buralardan ayarlarız sorun olmaz canım
ben cıkıyorum tatlım kendine iyi bak yarın görüşürüz by
ay kurban olurum sana bu yüzdenmi kendini üzüyorsun buluruz kız basit bişe ne var takma kafanı yazdıkların dogru bizlerde biliriz cokda duyduk o zaman sen hemen yaptırmalısın canım araştır ihmal etme sakın belki ankkaradada vardır araştırırız sen nasıl olsa türkiyeye gileceksin memlekete gidince arkadaşlarına söyle dedigim gibi köy kesimi daha iyi biliyor herkez inanmaz bilmezlerdehoca önceden yazıyormuş birisine yazarkn kendi çocuğu vefat edince tövbe etmiş bu yüzden ablacım ya bu dikkat etsemde etmesemde düşecek bu sübyan yüzünden birinin 13 düşüğü olmuş doğsada doğduktan sonra boğuyormuş yada özürlü oluyormuş bizzat yaşayanlar yazmış internete çok üzüldüm yani bu muskayı takmak lazım birde 6 aylıkolunca bir dua daha eklencek dedi sonrada çocuk korunmalıymış 7yaşına kadar böyle işte günlerdir moralimin bozuk olması sıkıntım bu yüzden :gitme:
ay kurban olurum sana bu yüzdenmi kendini üzüyorsun buluruz kız basit bişe ne var takma kafanı yazdıkların dogru bizlerde biliriz cokda duyduk o zaman sen hemen yaptırmalısın canım araştır ihmal etme sakın belki ankkaradada vardır araştırırız sen nasıl olsa türkiyeye gileceksin memlekete gidince arkadaşlarına söyle dedigim gibi köy kesimi daha iyi biliyor herkez inanmaz bilmezlerde
kafam karıştı şimdi . sen düşük mü yaptın? anlamadım. yani sana öyle dedilerr. güvenilir insanlar mı onlarr? inanamadım şimdi. bu insanın moralini bozmaz mı? bence hemen inanma böyle şeylere. duanın gücüne inanıyorsan eğer bunlara hiç takılma derim canımm.. senin de bir gün burdan bize müjde vereceğini düşün. kafana takma sakın bunları.. öncelikle böyle birşey olup olmadığını yani annene sordun mu? bebekken böyle bişey oldu mu ya da bundan dolayı çocuk olup olmayacağını sorsana.. ben de merak ettim böyle bişey olur mu diye?
iyi sayılırım canımskr1606
nbr
birde olayın su tarafından bak jarnana cım demekkı cocogun oluyomus
sübyan sorunundan dolayı yengemınde cocugu olmadı 8 sene
hocaya gıdıp nuska yaptırdı hemen hamıle kaldı maşşallah cok tatlı bır oglu var sımdı
sende yaptır nuskadan ıns senınde olur büyütülecek bır sey deıl çaresı var
yanı demekkı cok buyuk bır problem deyıl
kendıne ıyı bak dıkkat et sen herseyden daha onemlsıın
ve bızler senı sevıyoruz
öpüyorum nanaktan kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
iyi sayılırım canım
sanırım evde teknik servis elemanları geldiğinde yazmıssın. sonra da arkadasa bebiş görmeye gittik ancak girebildim.
bismillahirrahmanirrahiym
1.aleyna34
2.jarnana_21
3.derdanur
4.kyleena
5.kerem34gul
6.gyshnky
7.yıldırımınyaĞmuru
8.mavİnur44
9.yezel
10.gulus_ss
11.sonbahar41
12.papatse
13.sevsevİl
14.mugmug1
15.denİzfdm
16.ayŞen34
17.ÇİĞdem1680
18.bİtan
19.dİyarr
20.elvvan
21.İntegral0027
22.leguİn
23.karabİber01
24.mİrage1983
25.haymatlos
26.mİray15"""""""""""""""""""""""""""""1nisan
27.naaz""""""""""""""""""""""""""""""""26şubat
28.faddİm
29.gultun
30.zpoİson
31.skr1606
32.feryad
33.kuzu84
34.ashemez
35.zeyneptuce
36.aylinam
37.yoncam
38.meleĞİm
39.angelyaso
40.carmenn
41.ktg
42.aslıca
43.haskena
44.lelos
45.serselo
46.ırmak09
47.bekleyİs
48.gÜltuĞ
49.neva_""""""""""""""""""""""""""""""5mart
50.konya
51.sunshİne78""""""""""""""""""""""""28Şubat
52.nİlde
53.pelİnsee"""""""""""""""""""""""""""3mart
54.masal800
55.novraİn
56.ceylann09
57.nermİn123456
58.esmer35_35
59.denizdeni""""""""""""""""""""""""27şubat
60.yessİl
61.deros
62.cİcek8182
63.e_pack
64.gabrİl16
65.petİk
66.karakaya
67.mse121822
68.nurmeh
69.selnnur
70.gİlbert
71.erkaymak
72.canan26
73.freyja1979
74.pİson
75.nurmeh""""""""""""""""""""""""""""""""1mart
76.mihrace05"""""""""""""""""""""""""""""27şubat
77.filiz0022
78.esrb
79.prenses_love
80.prensesssss
81.mız mız
82.lal1980
83.melike_ecesuu
OCAK HAMİŞLERİMİZ
dmtumt84
mestİtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patİk
kekİklİkeklİk
nevyas
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMİŞLERİMİZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba
bebk çok tatlıydı masallah. 10 günlüktü. minicik bi şey. Umarım bizlere de sağlıla kucağımıza almak nasip olur çok güzel bi duygu.boshayallersmilefıstık bebiş nasıldı? çokkk uzun zaman oldu bebek görmeyeli sevmeyeli koklamayalı...inşallah sağlıkla hayırlısıyla bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?