2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aman canım dikkat et kendine demekki hiç düşünmedigin bir zamanda kalmişsın yoksa sen anlardın cünkü günlerimiz daha gelmeden test yapıyoruz kafaya takmamakta fayda var da nasıl yapacaz onu bilemiyorumm işte inşallah ordaki hoca bulur yapan birini kendi neden yapamıyor anlayamadım hocaysa bilmesi gerekiyor gerci benimkini yazan sanırsam hoca degil tam olarak bilmiyorum ama bilen bir kişi yazabiliyor demekki hoca sen bir araştırda olmasa buralardan ayarlarız sorun olmaz canım

hoca önceden yazıyormuş birisine yazarkn kendi çocuğu vefat edince tövbe etmiş bu yüzden ablacım ya bu dikkat etsemde etmesemde düşecek bu sübyan yüzünden birinin 13 düşüğü olmuş doğsada doğduktan sonra boğuyormuş yada özürlü oluyormuş bizzat yaşayanlar yazmış internete çok üzüldüm yani bu muskayı takmak lazım birde 6 aylıkolunca bir dua daha eklencek dedi sonrada çocuk korunmalıymış 7yaşına kadar böyle işte günlerdir moralimin bozuk olması sıkıntım bu yüzden :gitme:

ay kurban olurum sana bu yüzdenmi kendini üzüyorsun buluruz kız basit bişe ne var takma kafanı yazdıkların dogru bizlerde biliriz cokda duyduk o zaman sen hemen yaptırmalısın canım araştır ihmal etme sakın belki ankkaradada vardır araştırırız sen nasıl olsa türkiyeye gileceksin memlekete gidince arkadaşlarına söyle dedigim gibi köy kesimi daha iyi biliyor herkez inanmaz bilmezlerde

doğru söylüyorsun ablacım herkes bilmez inanmazda canım ablam benim ben sana kurban olurum sağol desteğin için önce size söyleyim dedim en yakınlarım sizlersiniz ne de olsa olumunekankayizsmile ihmal etmem biriciğim bu korkularımda hep bu yüzdenmiş rüyamda olsun evdeyken olsun bundanda kurtulcam yaptırınca inşallah bende çıkıyorum iyi geceler ablacım yarın görüşürüz

birde olayın su tarafından bak jarnana cım demekkı cocogun oluyomus
sübyan sorunundan dolayı yengemınde cocugu olmadı 8 sene
hocaya gıdıp nuska yaptırdı hemen hamıle kaldı maşşallah cok tatlı bır oglu var sımdı
sende yaptır nuskadan ıns senınde olur büyütülecek bır sey deıl çaresı var
yanı demekkı cok buyuk bır problem deyıl

kendıne ıyı bak dıkkat et sen herseyden daha onemlsıın
ve bızler senı sevıyoruz

öpüyorum nanaktan kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

sağol canım benim bende sizleri seviyorum hemde çoooookkkkkkkkkkolumunekankayizsmile inş yaptırabilirim bakalım sağol desteğin için tesellin için ama canım hamile kalabilmek önemli değil önemli olan sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağa almak ve sağlıkla devam edebilmek 2 bebeğimi kaybettim birdahada olmaz inşallah bunu bilmek çok acı :teselli:

iyi sayılırım canım
sanırım evde teknik servis elemanları geldiğinde yazmıssın. sonra da arkadasa bebiş görmeye gittik ancak girebildim.

fıstık bebiş nasıldı? çokkk uzun zaman oldu bebek görmeyeli sevmeyeli koklamayalı...inşallah sağlıkla hayırlısıyla bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız:Saruboceq:

haydi kızlar yola devam yılmak yok mart_nisan_haziran bu 3 ay içinde göbüşlerimiz bebişle dolsun inşallah yaza anne olarak girelim:Saruboceq:

fıstık bebiş nasıldı? çokkk uzun zaman oldu bebek görmeyeli sevmeyeli koklamayalı...inşallah sağlıkla hayırlısıyla bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız:Saruboceq:
bebk çok tatlıydı masallah. 10 günlüktü. minicik bi şey. Umarım bizlere de sağlıla kucağımıza almak nasip olur çok güzel bi duygu.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…