2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
iyi gidiyor canım.gerçi bu aralar vakitlerim boş boş geçiyor ama neyse.ev işi bile görmek istemiyorum.havalar ısınsada kendimi dışarı atsam.

geçer be canım birde benim rinit alerjim var geçen baharda türkiyede elimde selpakla hapşıra hapşıra gezdim grip gibikaydirigubbakcemile3 baharı çok seviyorum ama beni alerji etmesi delirtiyor

öylede zor olur.bende en çok ilkbaharı severim ne çok sıcak ne soğuk.ortada idare ediyor.kaydirigubbakcemile2

haydi akadaşlar bahar hamişleri olup bahar hamişleri topiğimizi kurup orda bebişlerimizi sorunlarımızı doktorlarımızı hamileliğimizi konuşuruz inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öylede zor olur.bende en çok ilkbaharı severim ne çok sıcak ne soğuk.ortada idare ediyor.kaydirigubbakcemile2

evet ya ve ben bahar ayında Rabbimin mucizesini görüyorum herşey yeniden diriliyor canlanıyor hayat buluyor ama gel gelelim rahat rahat çiçek bile koklayamıyorum bakıyorum öyleee:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…