- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.421
evet ya bende eşime rağmen kaçırmadan izlemeye çalışıyorum.2 televizyon olmasa hiç bakamazdım ama neysekaydirigubbakcemile3
bu arada bende sübyan falan yokmuş türkiyede anneme para tuzağı demiş çok üzülmüştüm şükür ki yokmuş o yüzden bugün mutluyum çoooookkkkkkkkkkzemuszemus tabi insan acaba varmıdır diye kendini alamıyor ama inşalah yoktur
eşim film hastası birkaç yabancı diziden başka dizi seyretmez.o yüzden akşam vakti ayrı düşüyoruz.
canım güzel haberi baştan söylesene çok sevindim ya.zemuszemus ay yeğenimin gelmesine hiç bir engel yok.çok mutlu oldum canım yakaydirigubbakcemile5
bende öyleyim aslında cnbc e dizimax tekileri izliyorum genelde ve tabiki lost favori dizim eşinde izliyormu? öyle dizilere düşkün değilim hiç olmadım ayy bugün dizim var diyip eşinle tartışanlara kaçırmayanlara şaşıyorum çok da hoşuma gidiyor sırnaşık şey
lost ve dexter'ı ikimzde çok seviyoruz hiç kaçırmıyoruz.benimde bir kaç dizim var zaten.onlarada eşimi yalnız bırkmayım diye bazen bakamıyorum bile.sabahları tekralarına bakıyorum.ama ne yalan söyleyin yaprak dökümünü kaçırmıyorum.
lost harika yaa hiç bir diziye değişmem.bana anlatırsın yarın ne oldu bitti diye kaydirigubbakcemile3 tekrarı oluyormu yprak dökümünün ya ?
hafta sonları öğledin sonraları oluyor galiba.
canım ben hala verdiğin güzel haberin etkisindeyim.deli gibi kendi kendime gülüyorum.çok sevindim ya.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol canım başka dizilerde izliyormusun?
çok sağol ya vallahi teşekkür ederim canım banada bir mutluluk bir sevinç geldi sorma ama yinede şüpheleniyorum ya varsa ya burdakinin dediği gibi Allah korusun özürlü olursa falan diye ya anne olamazsam diye ne bileyim karmakarışığım gerçekten düşük yapmışmıyımdır bir sürü soru işareti ama mutluyum inşallah yoktur :Saruboceq:
melekler korusun ve aşkı memnuya bakıyorum.diğerlerine denk gelrse bakıyorum.bizde dizimax gibi kanallar olmadığı için ordaki dizilerden hiç haberim yok:1no2:
canını hiç sıkma inşallah yoktur birşey.kızıyorum ama artık yalmaz:kendini strese sokma diyorum yeğenimiz hemen gelsin diyorum.
inşallah ya gelsin gelsin ama bende teyze olmak istiyorum ne zamandır yeğen haberi almadık bekliyorum hepinizden haber ona göre :Saruboceq: adetim gecikti yine 4aydır düzensizleşti kist oldu bebiş yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?