2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
evet ya bende eşime rağmen kaçırmadan izlemeye çalışıyorum.2 televizyon olmasa hiç bakamazdım ama neysekaydirigubbakcemile3

bu arada bende sübyan falan yokmuş türkiyede anneme para tuzağı demiş çok üzülmüştüm şükür ki yokmuş o yüzden bugün mutluyum çoooookkkkkkkkkkzemuszemus tabi insan acaba varmıdır diye kendini alamıyor ama inşalah yoktur

eşim film hastası birkaç yabancı diziden başka dizi seyretmez.o yüzden akşam vakti ayrı düşüyoruz.

canım güzel haberi baştan söylesene çok sevindim ya.zemuszemus ay yeğenimin gelmesine hiç bir engel yok.çok mutlu oldum canım yakaydirigubbakcemile5

eşim film hastası birkaç yabancı diziden başka dizi seyretmez.o yüzden akşam vakti ayrı düşüyoruz.

bende öyleyim aslında cnbc e dizimax tekileri izliyorum genelde ve tabiki lost favori dizim eşinde izliyormu? öyle dizilere düşkün değilim hiç olmadım ayy bugün dizim var diyip eşinle tartışanlara kaçırmayanlara şaşıyorum çok da hoşuma gidiyor sırnaşık şey

canım güzel haberi baştan söylesene çok sevindim ya.zemuszemus ay yeğenimin gelmesine hiç bir engel yok.çok mutlu oldum canım yakaydirigubbakcemile5

sağol bitanem ya gelsin artık ayy çok nazlıymış teyzesi gelsin popoşuna popoşuna vurcam 1yılı geçti ayy:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

lost ve dexter'ı ikimzde çok seviyoruz hiç kaçırmıyoruz.benimde bir kaç dizim var zaten.onlarada eşimi yalnız bırkmayım diye bazen bakamıyorum bile.sabahları tekralarına bakıyorum.ama ne yalan söyleyin yaprak dökümünü kaçırmıyorum.

lost harika yaa hiç bir diziye değişmem.bana anlatırsın yarın ne oldu bitti diye kaydirigubbakcemile3 tekrarı oluyormu yprak dökümünün ya ?

canım ben hala verdiğin güzel haberin etkisindeyim.deli gibi kendi kendime gülüyorum.çok sevindim ya.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ANNE ADAYLARI DıKKAT!
Anne adaylarının beslenmeden, giysi seçimine kadar pek çok konuda dikkatli olması gerekiyor.
Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek isteyen anne adayının gebelik öncesi bilinçli olmasının, ortaya çıkabilecek pek çok rahatsızlığı önlediğini belirten uzmanlar, özürlü bebek doğumuna yol açan tehlikelere karşı anneleri uyardı.
Hamileliğin ilk günlerinde yüksek ateş:
Hamileliğin ilk günlerinde geçirilen yüksek ateş, bebeğin dış görünüşünde bir anormalliğe neden olmazken, bebeğin beyin dokularının büyümesini olumsuz etkiler ve çocuğun zeka özürlü olmasına yol açabilir.
Kedi ve köpekle yakın temas: Bakteri taşıyan kedilerin bebeğin özürlü olmasına neden olan bir bulaşıcı hastalığın kaynağı olduğu ve kedinin dışkısının da bu bulaşıcı hastalığın ana yayılma yollarından biri olduğu pek bilinmiyor. Ancak yapılan bir araştırmada, ıngiltere'de her yıl yaklaşık 500 bebeğin, annelerinin kediyle yakın temasta bulunmasından dolayı özürlü olarak doğduğu ortaya çıktı.
Her gün ağır makyaj yapmak: Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre, her gün ağır makyaj yapan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 1.25 kat daha fazla. Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler. Bu gibi maddeler hamile kadının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz yönde etkiliyor.
Stres: Hamileliğin ilk üç ayı içinde yaşanan stres, bebeğin 'tavşan dudaklı' olması gibi çeşitli özürlere neden olabiliyor.
ıçki: Hamile kadın içki içtiği zaman, alkol plasentadan embriyoya geçer ve bebeğe ciddi zarar verir. Hamilelik döneminde günlük iki bardak ya da daha fazla alkollü içki, bebeğin özürlü olmasına neden olabilir.
Bozulmuş yemek yemek: Uzmanlar, hamile kadının yediği bozulmuş yemeklerde bulunan küfün, plasentadan bebeğe geçtiğini, bunun da bebeğin kromozomlarında kötü etki yarattığını belirtiyorlar

alıntı

canım ben hala verdiğin güzel haberin etkisindeyim.deli gibi kendi kendime gülüyorum.çok sevindim ya.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol ya vallahi teşekkür ederim canım banada bir mutluluk bir sevinç geldi sorma ama yinede şüpheleniyorum ya varsa ya burdakinin dediği gibi Allah korusun özürlü olursa falan diye ya anne olamazsam diye ne bileyim karmakarışığım gerçekten düşük yapmışmıyımdır bir sürü soru işareti ama mutluyum inşallah yoktur :Saruboceq:

canını hiç sıkma inşallah yoktur birşey.kızıyorum ama artık yalmaz:kendini strese sokma diyorum yeğenimiz hemen gelsin diyorum.

melekler korusun ve aşkı memnuya bakıyorum.diğerlerine denk gelrse bakıyorum.bizde dizimax gibi kanallar olmadığı için ordaki dizilerden hiç haberim yok:1no2:

melekler korusununu bende hemen hemen kaçırmadan izleyebiliyorum o gün maç olmuyorsa dışarda değilsek yada film izlemiyorsak çok hoş bir dizi çok eğleniyorum izlerken aşk ı memnuyu hiç ama hiç izlemedim

canını hiç sıkma inşallah yoktur birşey.kızıyorum ama artık yalmaz:kendini strese sokma diyorum yeğenimiz hemen gelsin diyorum.

inşallah ya gelsin gelsin ama bende teyze olmak istiyorum ne zamandır yeğen haberi almadık bekliyorum hepinizden haber ona göre :Saruboceq: adetim gecikti yine 4aydır düzensizleşti kist oldu bebiş yok kaydirigubbakcemile3

inşallah ya gelsin gelsin ama bende teyze olmak istiyorum ne zamandır yeğen haberi almadık bekliyorum hepinizden haber ona göre :Saruboceq: adetim gecikti yine 4aydır düzensizleşti kist oldu bebiş yok kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.sen rahat ol oda gelir.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…