- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.441
inşallah canım.sen rahat ol oda gelir.yerimseniben
baharda göbüşlerimiz bebişle dolsa ne güzel olur değilmi canan?:Saruboceq:
inşallah içimde bir his var bu ara 3 tane falan hamiş haberi alcakmışız gibi:CüvCüv:
hislerin kuvvetlidir inşallah.
genelde öyledir ama bakalım bu belki his değilde istekte olabilir :roflol: ben istiyorumki komple hepimiz hamiş kalsakta bahar hamişleri topiği açsak hihoyyyt
bakalım bu ay kaç hamişimiz olacak.eğer 3 tutursa her ay senin hislerine sorarız.kaydirigubbakcemile5
geçti canım geçti sağoll sen nasılsın güzelim niye çıktın hemen? hoşgeldin demiştim oysa :gitme:
canım kusura bakma , eşimin misafirleri geldi çay yaptım onlara.yerimseniben
bizim bebiş bu ay da yattı bakalım.her geçen ay daha da kızıyorum kendime.tek benimle olacak iş olmadığı için eşimin keyfini bekliyorum bakalım.varmıdır benimki kadar inatçı bir başkası bilmiyom.doktor deyince adama bi haller oluyo.oofff Allahım oofff. kızlar şimdi çay içiyorum şimdi burda olsanız da yüzyüze görüşüp hep beraber kaynatsak ne iyi olur.aahh keşke
kızlar ben çıkıyorum.opuyorumnanaktan
jarnanacım sağol canım cevabın için çok çok öpüyorum seni.bizim nasibimize de sabır imtihanı düştü neylersin.
canım kusura bakma hemen girip çıktım. dışarı çıkacaktık da... çok sevindim bu sübyan olayı yokmus. ben demiştim. para tuzağıdır bunlar. takma kafana bence. zamanı vardır. gelir elbet bebişlerin.bu arada bende sübyan falan yokmuş türkiyede anneme para tuzağı demiş çok üzülmüştüm şükür ki yokmuş o yüzden bugün mutluyum çoooookkkkkkkkkkzemuszemus tabi insan acaba varmıdır diye kendini alamıyor ama inşalah yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?