2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bakalım bu ay kaç hamişimiz olacak.eğer 3 tutursa her ay senin hislerine sorarız.kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 ayy anım benim ya 3 değil 33 hamişimiz olsun bu ay :ecrin_bebek: şaka bir yana hislerim gerçekten çok kuvvetlidir maçların skorunu bile verebiliyorum eşime hatta benden korkuyor artık:roflol: ama o içten gelen birşey her zaman hissetmiyorum

bizim bebiş bu ay da yattı bakalım.her geçen ay daha da kızıyorum kendime.tek benimle olacak iş olmadığı için eşimin keyfini bekliyorum bakalım.varmıdır benimki kadar inatçı bir başkası bilmiyom.doktor deyince adama bi haller oluyo.oofff Allahım oofff. kızlar şimdi çay içiyorum şimdi burda olsanız da yüzyüze görüşüp hep beraber kaynatsak ne iyi olur.aahh keşke

canım hiç belli olmaz o yeğenimiz geliverir sen stres yapma.tv de doktor konuşmuştu nettede araştırmıştım ben önce erkeğin spermlerine bakılıyormuş sona kadınla ilgili testler ama gel gelelim erkekleri ikna etmek zor kür falan yapsın bari keçiboynuzu suyu kürü nohut suyu falan içir spermlerin kalitesi artsın sabret belki o da ikna olur tartışıp kendi sinirlerini bozma

Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen.
Aşk; bazen bir zaman hatasıdır.
Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara.
Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır.
Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak...
Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır.
Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır.
Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen
iki savaş çocuğu gibi kalmaktır.
Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir.
Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi
kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.
Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını.
Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.
Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır.
Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir.
Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir.
Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır.
ıclâl Aydın

canım kusura bakma hemen girip çıktım. dışarı çıkacaktık da... çok sevindim bu sübyan olayı yokmus. ben demiştim. para tuzağıdır bunlar. takma kafana bence. zamanı vardır. gelir elbet bebişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…