- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.461
canım kusura bakma hemen girip çıktım. dışarı çıkacaktık da... çok sevindim bu sübyan olayı yokmus. ben demiştim. para tuzağıdır bunlar. takma kafana bence. zamanı vardır. gelir elbet bebişlerin.
günaydın kızlaaaaaaaaarr ,bugün kendime soğuk tatili :)))) verdim.evdeyim bütün gün .bilgisayarda bana kaldı.hadi sizler de uyanıııın.opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnn canımmmmmmmmmm ohhh sefan olsun tatilini güzel güzel geçir bakalım hihoyyyt
valla yıllardır hafta içini evde geçirmemişim ya nasıl iyi geldi anlatamam.yine erken kalktım ama olsun kahvaltımı hazırladım biraz tv biraz KK ohh keşke ben de çalışmasam diyorum kendime çoğu kez ama imkansız galiba bu...neyse buna da şükür.evdeyim-mutluyum (bu slogan gibi oldu sanırım)
canım sübyan sürekli düşük yapan insanlarda vardır böyle şey var dogrudur fakat sendeki olay farklı bencede hocanın uydurmasıdır.sen düşük yaptıgını anlarsın canım hamilelik belirtileri anlaşilıyor ben 3gün gecmesine ramen anladım.sen içini rahat tut yazdırmak istersen gene bildik bir hocaya yazdırırsın ordakilere güvenme bencede psikolojini bozma canım insan herşeyi aklına getiriyor acaba ondanmı acaba bundanmı bunları hepimiz düşünüyoruz neden neden diye sürekli soruyoruz cevaplar arıyoruz kimi dogru kimi yanliş fikirler ediniyoruz birşeyler paylaşmaya calişiyoruz allahım kimseyi caresi olmayan dert vermesin.elbet bizlerinde olacak eminim zamanı geldimi inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız anlıyorum cok yorulduk bütün arkadaşlar aynı şekilde umudumuzu yitirmeyelimmmm ne olurrrrcanım kusura bakma hemen girip çıktım. dışarı çıkacaktık da... çok sevindim bu sübyan olayı yokmus. ben demiştim. para tuzağıdır bunlar. takma kafana bence. zamanı vardır. gelir elbet bebişlerin.
canım sübyan sürekli düşük yapan insanlarda vardır böyle şey var dogrudur fakat sendeki olay farklı bencede hocanın uydurmasıdır.sen düşük yaptıgını anlarsın canım hamilelik belirtileri anlaşilıyor ben 3gün gecmesine ramen anladım.sen içini rahat tut yazdırmak istersen gene bildik bir hocaya yazdırırsın ordakilere güvenme bencede psikolojini bozma canım insan herşeyi aklına getiriyor acaba ondanmı acaba bundanmı bunları hepimiz düşünüyoruz neden neden diye sürekli soruyoruz cevaplar arıyoruz kimi dogru kimi yanliş fikirler ediniyoruz birşeyler paylaşmaya calişiyoruz allahım kimseyi caresi olmayan dert vermesin.elbet bizlerinde olacak eminim zamanı geldimi inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız anlıyorum cok yorulduk bütün arkadaşlar aynı şekilde umudumuzu yitirmeyelimmmm ne olurrrr sana yazmiştım yanliş yollamışımsağol pelinsee amin Allah çaresi olmayan dert vermesin opuyorumnanaktan
nasılsın canım bende aşkımemnuyu bekliyorum allahtan kurtlar vadiside yok
bismillahirrahmanirrahiym
1.aleyna34
2.jarnana_21
3.derdanur
4.kyleena
5.kerem34gul
6.gyshnky
7.yıldırımınyaĞmuru
8.mavİnur44
9.yezel
10.gulus_ss
11.sonbahar41
12.papatse
13.sevsevİl
14.mugmug1
15.denİzfdm
16.ayŞen34
17.ÇİĞdem1680
18.bİtan
19.dİyarr
20.elvvan
21.İntegral0027
22.leguİn
23.karabİber01
24.mİrage1983
25.haymatlos
26.mİray15"""""""""""""""""""""""""""""1nisan
27.naaz""""""""""""""""""""""""""""""""26şubat
28.faddİm
29.gultun
30.zpoİson
31.skr1606
32.feryad
33.kuzu84
34.ashemez
35.zeyneptuce
36.aylinam
37.yoncam
38.meleĞİm
39.angelyaso
40.carmenn
41.ktg
42.aslıca
43.haskena
44.lelos
45.serselo
46.ırmak09
47.bekleyİs
48.gÜltuĞ
49.neva_""""""""""""""""""""""""""""""5mart
50.konya
51.sunshİne78""""""""""""""""""""""""28Şubat
52.nİlde
53.pelİnsee""""""""""""""""""""""""""""1Nisan
54.masal800
55.novraİn
56.ceylann09
57.nermİn123456
58.esmer35_35
59.denizdeni""""""""""""""""""""""""""27şubat
60.yessİl
61.deros
62.cİcek8182
63.e_pack
64.gabrİl16
65.petİk
66.karakaya
67.mse121822
68.nurmeh
69.selnnur
70.gİlbert
71.erkaymak
72.canan26
73.freyja1979
74.pİson
75.nurmeh""""""""""""""""""""""""""""""""1mart
76.mihrace05"""""""""""""""""""""""""""""27şubat
77.filiz0022
78.esrb
79.prenses_love
80.prensesssss
81.mız mız
82.lal1980
83.melike_ecesuu
OCAK HAMİŞLERİMİZ
dmtumt84
mestİtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patİk
kekİklİkeklİk
nevyas
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMİŞLERİMİZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba
nasılsın canım bende aşkımemnuyu bekliyorum allahtan kurtlar vadiside yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?