2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaaaaaaaaarr ,bugün kendime soğuk tatili :)))) verdim.evdeyim bütün gün .bilgisayarda bana kaldı.hadi sizler de uyanıııın.opuyorumnanaktan

olsun güzelim önemli değil.sağol canım sağol ama kesin inanıp soru işaretlerimden kurtulabilsem dahada rahatlayacağım ama bakalım kısmet.gelsin bebişlerim ya artık teyzesi ne güzel söylemişsin opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn canımmmmmmmmmm ohhh sefan olsun tatilini güzel güzel geçir bakalım hihoyyyt

valla yıllardır hafta içini evde geçirmemişim ya nasıl iyi geldi anlatamam.yine erken kalktım ama olsun kahvaltımı hazırladım biraz tv biraz KK ohh keşke ben de çalışmasam diyorum kendime çoğu kez ama imkansız galiba bu...neyse buna da şükür.evdeyim-mutluyum (bu slogan gibi oldu sanırım)

bende coğrafya öğretmenliği okudum neyseki dondurdum evdeyim-mutluyummm evde olmayı çok seviyorum gerçekten bende çalışma hayatım birdahamı geliceksin dünyaya yada 1 ay çalış 1 ay çalışma kaydirigubbakcemile3

canım sübyan sürekli düşük yapan insanlarda vardır böyle şey var dogrudur fakat sendeki olay farklı bencede hocanın uydurmasıdır.sen düşük yaptıgını anlarsın canım hamilelik belirtileri anlaşilıyor ben 3gün gecmesine ramen anladım.sen içini rahat tut yazdırmak istersen gene bildik bir hocaya yazdırırsın ordakilere güvenme bencede psikolojini bozma canım insan herşeyi aklına getiriyor acaba ondanmı acaba bundanmı bunları hepimiz düşünüyoruz neden neden diye sürekli soruyoruz cevaplar arıyoruz kimi dogru kimi yanliş fikirler ediniyoruz birşeyler paylaşmaya calişiyoruz allahım kimseyi caresi olmayan dert vermesin.elbet bizlerinde olacak eminim zamanı geldimi inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız anlıyorum cok yorulduk bütün arkadaşlar aynı şekilde umudumuzu yitirmeyelimmmm ne olurrrr

sağol pelinsee amin Allah çaresi olmayan dert vermesin opuyorumnanaktan
canım sübyan sürekli düşük yapan insanlarda vardır böyle şey var dogrudur fakat sendeki olay farklı bencede hocanın uydurmasıdır.sen düşük yaptıgını anlarsın canım hamilelik belirtileri anlaşilıyor ben 3gün gecmesine ramen anladım.sen içini rahat tut yazdırmak istersen gene bildik bir hocaya yazdırırsın ordakilere güvenme bencede psikolojini bozma canım insan herşeyi aklına getiriyor acaba ondanmı acaba bundanmı bunları hepimiz düşünüyoruz neden neden diye sürekli soruyoruz cevaplar arıyoruz kimi dogru kimi yanliş fikirler ediniyoruz birşeyler paylaşmaya calişiyoruz allahım kimseyi caresi olmayan dert vermesin.elbet bizlerinde olacak eminim zamanı geldimi inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız anlıyorum cok yorulduk bütün arkadaşlar aynı şekilde umudumuzu yitirmeyelimmmm ne olurrrr sana yazmiştım yanliş yollamışım

mart nisan mayıs hamişlerini bekliyoruzzzzz hadi müjdelerinizi verin teyze olmuyoruz ne zamandır :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…