2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
olsun birşey olmaz benim abimle aramda 6 yaş var problemde olmadı hiç.maşallah o da okuluna başlar sende 2.bebeğini büyütürsün ayy ne güzel teyze olduk yine valla sağlıkla al kucağına nasıl oluyor 9 ay ben dayanamam sabırsızlanırım yaakaydirigubbakcemile3

canım önceleri iyiydi ama benim son aylara doğru biraz problemli geçti.hastaneye yat çık vakit geçti gitti.inşallah aynılarını bu hamileliğimde yaşamam.

jarmana sen hangi ülkedesin

hem rusyadayız hem bakü eşimin işinden dolayı burdayız kışın baküdeyiz.benim için çok zor oluyor direkt yok izmire uçak burdan istanbula istanbuldan izmire 3.5 saat sürüyor yolculuk ben doğumu türiyede düşünüyorum ama 7.ayda en geç izin var uçak için bakalım nasıl gitcem diye düşünüyorum daha şimdiden:roflol:

izmirde olsam kesin doğumuna uğrardım herhalde canım ya neyse fotograflarıyla severiz artık:ecrin_bebek:

ayy canım valla uğramış kadar oldun çok sağol gözlerim doldu inankiolumunekankayizsmile sanki hamil kaldımda doğumu kaldı ya düşün neleri hesap ediyorum benim beynim seninkinden daha çok yoruluyordurkaydirigubbakcemile3 bende istiyorum yeğenim fotoğraflarından ona göre.burda o kadar dostluklar kurdukki inan hiçbirinizi unutmayacağım iyiki varsınız,iyiki varsın:1hug:

ne oluyor öyle unutmayacağım flanlmaz:.sanki ayrılacakmıyızki.inşallah çocuklarımızı beraber büyüteceğiz.olumunekankayizsmile

ne oluyor öyle unutmayacağım flanlmaz:.sanki ayrılacakmıyızki.inşallah çocuklarımızı beraber büyüteceğiz.olumunekankayizsmile

inşallah ayy inşallahhhh:Saruboceq: ağzından bal damlıyor valla Allahmı söyletiyor ne bu arada sizde bebeğin 40 ı çıkınca neler yapılır? her yerde farklı sanırım

bizim ailede çok bişey yapılmıyorya.bugday okuyorlar suya atıyorlar çocuğu yıkayıp sonra anne o suyu üzerinden döküyor.ben böyle şeylerden pek anlamam.bilmiyorumkismileo zamanda kayınvalidem yapmıştı.

bak sizdede farklıymış.bende anlamam ama abimin kızına yapmışlar daha doğrusu gelinimizin annesi nasıl istediyse öyle yapmış annem,tuzlayın demiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…