2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
pek bilmediğim için ne desem yalan olur suya galiba altında atıyorlardı.kevgirle suyu döküyorlar.bana kalsa ben banyomu yapar çıkarım.hayırlısıyla doğum olursa yine kayınvalidem yapar bu işleri artık.

genelde herkes öyle düşünüyor banyosunu yaptırıp çıkarmayı neyse herkes istediği gibi yapar ama bizim için çok zor olacak 7.ayda gidicem izmire doğuma eşim gelcek tabi ne zaman olcağı belli olmaz yetişebilecekmi ne bileyim 40ından sonra evimize döncez bebeğimiz uçakta nasıl gelicek yeni doğmuşken bunları düşündükçe strese giriyorum valla.hayırlısıyla olur inşallah bu kez normal doğummu istiyorsun?

olur canım herşey hayırlısıyla olur.sezeryandan sonra normal yapmazlar gibi geliyor.bilmiyorumkismile

öyle ama senden daha çok plan yaptığımı anlamışsındırkaydirigubbakcemile3 araştırayım bakayım yapılıyormu yapılmıormu bende merak ettim hayırlısı neyse öyle olsun varmı bulantıların falan? bence ihmal etme git bir an önce.

bulantım yok canım kasıklarım ağrıyor sadece.canım ben senin için söylüyorum ne yazıkki bende planlı proğramlı yaşadığım için çok strese giriyorum.bir bırakabilsem şu huyumu kendime eziyet etmekten başka birşey değil.yatarken bile önce plan yapar sonra günün özetini çıkarır öyle uyurumkafamçokkarıştıbeynim o kadar yorgunki bu aralar kendimi formatlamak istiyorum:bbo:

bende bırakmayı çok istiyorum hatta eşime beni resetlesene diyorum çoğu zaman uyuyamıyorum ben geceleri düşünmekten bitmiyor o plan program bir türlü bi konudan diğerine öbüründen ona... bende artık bedenimin yorulmasını istiyorum spor yapmaya başlıycam bakalım belki beynim boşalır

tamam canım eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ağır gibi biraz ama dikkat ederim ben çıkayım kociş çağırıyor çok güzel bir sohbetti yarın devam ederiz inşallah opuyorumnanaktan sende kendine yeğenimize dikkat et

hadi kızlar mart hamileri listesine eklenelim bari durmak yok çalışmalara devamzemuszemus

iyiyim Gayecim sen nasılsın? iyi gidiyor ne olsun işte haberler sende :)

Valla canım ben Şubat ayında doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. 20 şubatta adet oldum ve kist gitti. Tekrar Klomen kullandım. Bugün çatlatma iğnemden sonraki 11. günüm. 24üne kadar beklemedeyim... yani benim tarihim 24 Mart. Listeye ekleyebilirsin. İnşallah bu sefer güzel haber verebilirim.
Bu arada birde grip oldum baya şiddetli.yatıyorum sürekli.

gribin için c vitamini al canım o çok önemli çok geçmiş olsun.benimde 4cm kistim vardı dr doğum kontro hapı verdi içemedim hastanelik oldum çok yan etki yaptı bıraktım ayda 2kez adet olmuş oldum hiç bozulmayan düzenim allak bullak oldu sonra progestan vrdi bilmiyorum şuanda varmı yokmu gittimi gitmedimi ama sancım olmadığına göre yok sanırım türkiyeye gitmeyi düşünüyorum izmirde gidicem doktora o yüzden burda gitmiyorum.inşallah bu kez olmuştur canım olmadıysada kaderi zorlamanın anlamı yok Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur üzülme sabret inşallah bizlerde anne olucazopuyorumnanaktan

adetlerinle gitmiş olabilir kistin.doğum kontrol hapı ne vermişti doktorun? ben desolett kullandım ama bende çok zorlandım kullanırken çünkü bende mide bulantısı yaptı. Öyle çok bariz bir mide bulantısı değil ama gün boyunca için için midemde bir bulantı hissi oluyordu. Çok şükür bitti,gitti. Umarım bir daha kist oluşmaz ve içmek zorunda kalmam.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım... Sonuna kadar deneyeceğiz şansımızı bence pes etmek yok.. Eğer sen çabalamazsan bebişte gelmek için çabalamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…