2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aman ablacım ben günleri bile şaşırıyorum bazen insanlık hali.jarjana de sen hiç farketmez ben böyle şeyleri sorun etmem merak etme sen söyleyim dedim ablam çokmu aşık acaba diyekaydirigubbakcemile3
ne demessin aşkımdan ölüyorum bide aşk meşk kalmadı canım allah başimizdan eksik etmesin tek istegimiz bebişimiz olması ona odaklandık bugün arkadaşla gittim aliş verişe hamile arkadaş aynı gün evlendik bahsetmiştim cocuk kıyafetleri aldı 5 aylık bi tuhaf oldum kuzum ya imrendimi kıskandımmı anlayamadım kendimi kötü hissettim sadece allahım bizede tez zamanda verir inşallah

:roflol: aşkımdan ölüyorum lafına çok güldüm yaa...doğru söylüyorsun ablacım insan direkt bebişe odaklanıyor..seni çok iyi anlıyorum tuhaf olmak ne demek insan çok kötü hissediyor kendini hasedle kıskançlık ayrı şeyler bana sorarsan bende hamile birini görünce kuzenlerim olsun arkadaşlarım falan kıskanıyorumda imreniyorumda hatta abim benden 1yıl sonra evlendi onların şimdi 6 aylık bebişleri var doğuma gidememiştim yeni gelmiştim çünkü evime ama fıstığımın doğduğu ay adetim tam 23 gün gecikmişti doktor stresten demişti insan çok seviniyor gurur duyuyor ama bir yandanda için buruk oluyor eşimde söylemişti hatta ne yapalım ablacım bu da bizim imtihanımız inşallah bizlerde hamiş olucaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olucak elbet olumunekankayizsmile

yok canım ya bende onu düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye.küçük ultrasonda görünmez diye.bir yandanda merak ediyorum.1 hafta beklesemmi diyorum.

mart ayı hamişleri açılışını sen yaptın bizlerde arkandan geliriz inşallahkaydirigubbakcemile3 aslında ben eşime 3 yada 4 ay erteleyelim korunalım kilo vereyim dedim ama kabul etmiyor bakalım kısmet

yok canım ya bende onu düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye.küçük ultrasonda görünmez diye.bir yandanda merak ediyorum.1 hafta beklesemmi diyorum.

mutlakagit hatta yarın git keseyi bir gör rahatlarsın belki kalp atışlarını bile duyarsın ultrasonda görünmez ama bir sorun varsa (Allah korusun) önceden önlenmiş olur canım ama sen bilirsin tabi ben olsam şimdiye kadar 10kez gitmiştim:roflol:

canım bende onu düşünüyorum.1 2 güne kadar giderim herhalde.ben birazda alttan bakılsın istemiyorum.göremeyince öyle yapıyorlar.

sorma ya yurtdışına geldiğimizden beri çok ama çok kilo aldım e hamileliktede alınıyorki vücudum çok müsait normal doğumu çok istiyorum ama böyle olursa yapamam herhalde diye korkuyorum ne bileyim

Son düzenleme:
boşver kiloyu hiç dert etme.bende sonuna kadar normal doğum dedim dedim son anda kızımın kalp atışları düşmeye başlayınca sezeryana aldılar.bunları bile düşünme.herşey hayırlısıyla olacağına varıyor.

ya ben sezeryan hiç ama hiç istemiyorum Allahın izniyle inşallah normal doğum yaparım bir aksilik çıkmazsa.aa ben önceden herşeyi düşünmeliyim daha doğrusu düşünürüm huyum kurusun kaydirigubbakcemile3

inşallah her şey gönlünce olur canım.bende normal doğum taraftarıyım.en güzeli.aynı bende herşeyi düşünürüm.bazen okadr çok plan yapıyorumki beynim yoruluyor.hatta kendime kızıyorum.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…