- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.521
ne demessin aşkımdan ölüyorum bide aşk meşk kalmadı canım allah başimizdan eksik etmesin tek istegimiz bebişimiz olması ona odaklandık bugün arkadaşla gittim aliş verişe hamile arkadaş aynı gün evlendik bahsetmiştim cocuk kıyafetleri aldı 5 aylık bi tuhaf oldum kuzum ya imrendimi kıskandımmı anlayamadım kendimi kötü hissettim sadece allahım bizede tez zamanda verir inşallahaman ablacım ben günleri bile şaşırıyorum bazen insanlık hali.jarjana de sen hiç farketmez ben böyle şeyleri sorun etmem merak etme sen söyleyim dedim ablam çokmu aşık acaba diyekaydirigubbakcemile3
ne demessin aşkımdan ölüyorum bide aşk meşk kalmadı canım allah başimizdan eksik etmesin tek istegimiz bebişimiz olması ona odaklandık bugün arkadaşla gittim aliş verişe hamile arkadaş aynı gün evlendik bahsetmiştim cocuk kıyafetleri aldı 5 aylık bi tuhaf oldum kuzum ya imrendimi kıskandımmı anlayamadım kendimi kötü hissettim sadece allahım bizede tez zamanda verir inşallah
nerdesiniz kızlarrrrr
iyi akşamlar canım nasılsın.
yok canım ya bende onu düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye.küçük ultrasonda görünmez diye.bir yandanda merak ediyorum.1 hafta beklesemmi diyorum.
mart ayı hamişleri açılışını sen yaptın bizlerde arkandan geliriz inşallahkaydirigubbakcemile3 aslında ben eşime 3 yada 4 ay erteleyelim korunalım kilo vereyim dedim ama kabul etmiyor bakalım kısmet[/QUOinşallah canım ya hep dua ediyorum zaten.o kilolar bendede dert ne yazıkki:çok üzgünüm:
mutlakagit hatta yarın git keseyi bir gör rahatlarsın belki kalp atışlarını bile duyarsın ultrasonda görünmez ama bir sorun varsa (Allah korusun) önceden önlenmiş olur canım ama sen bilirsin tabi ben olsam şimdiye kadar 10kez gitmiştim:roflol:
canım bende onu düşünüyorum.1 2 güne kadar giderim herhalde.ben birazda alttan bakılsın istemiyorum.göremeyince öyle yapıyorlar.
boşver kiloyu hiç dert etme.bende sonuna kadar normal doğum dedim dedim son anda kızımın kalp atışları düşmeye başlayınca sezeryana aldılar.bunları bile düşünme.herşey hayırlısıyla olacağına varıyor.
inşallah kardeşi oğlan olur sen ne hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?