2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

ilk mart anne adayımızı kutluyorum tekrar tebrikler tatlımmmm

canım çok teşekkür ederim.inşallah her şey yolunda gider.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.hislerin doğru çıkacak gibi.opuyorumnanaktan

canancım tebrik ederim ,sağ salim kucağına da alırsın inşallah.senin haberin bizlere de umut oldu.bu işin sırrını bize de öğret :)))))) haberi okuyunca bilmiyorum neden , sanki ben hamileymişim gibi gözlerim dolu dolu oldu.Rabbim ne olur bizlere de nasip et AMıNNNNNN

Allahım akıttığımız gözyaşları hürmetine ver noolur . bu akşamın en güzel haberiydi bence bu kızlar.canan duygularını yazsana canım lütfen...

canımmm çok teşekkür ederim.şu an gözyaşlarımı tutamıyorum.ne kadar güzelmiş acınıda mutluluğunuda birileriyle paylaşmak.inşallah sırayla hepimizin güzel haberlerini paylaşacağız canım.çok sağol ya yazamıyorum bile ellerim titriyor.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar sizi çok özledim yarın görüşelim bol bol umarım haftasonunuz güzel geçmiştir kocişlerle :CüvCüv: göbüşlerimiz bebişle dolsun umudumuz sonsuz olsunopuyorumnanaktan

jarnanacım canım benim biliyorum çok merak ettiğini ama bir türlü giremedim tam acıyorum bi misafir geliyor.biliyorsun 2010 bana iyi gelmedi düşük falan derken haftasına kayınpeter vefat etti onun haftasına halam vefat etti hep bir koşturmaca içindeyim.bu aradada tahlillerimi yaptırıyorum nisanın 27 ne gün aldım kromozomlara bakılacak eşimin ve benim.işte böyle canım sen nasılsın öpüyorum seni merak içinde bıraktığım için çok özür diliyorum

başınız sağolsun ablacım o üzüntünün üstüne birde bunlar haklısın ama nasıl merak ettim anlatamam içim rahat şuan en azından.inşallah sonuçlarda iyi çıkar bir problem olmaz iyiyim bende ne olsun işte bende öpüyorum kocaman sonuclardan haberdar etmeyi unutma opuyorumnanaktan

slm kızlarr nasılsınızz?? ne zmaandır giremedim haberlerinizi alamadım da. ne var ne yokk? ben de haber veremedim tabii. ben 13 mart akşamı çatlatma iğnesi oldum. ilişki günleri verdi dr. böyle olunca da insan programlanmış gibi oluyor bilmiyorum artık bu ay nasıl olacak.. bazı sıkıntılarım vardı. onlar için bol bol dua etmem lazımm ki ondan sonra sağlıklı anne adayı olabileyimmm. sitede sıkıntı var. bi giriyor bi girmiyor... görüşürüzz yineee kendinize iyi bakın...

ablacım 1martı geçmedikmi 1nisan olmasın? birde ablacım hep jarjana diyorsun ya jarnana jarnanakaydirigubbakcemile3
eyy gidi aylarıda şaşırdı ablan dogru diyorsun canım..kusura bakma isminn ise ben jarjana ya alışmışım ondandırsöylerken daha kolay geliyor tatlım dikkat ederim birdaha yazdıgımda sorun etme olurmu jarnanammmmmmm

aayy inşallah çatlatma iğnesiyle kalırsın hamiş canım senin adına sevindim.gel yine canım konuşuruz bol bol.sen programlanmış gibi düşünme rahat ol öyle olursa strese girersiniz.inşallah sıkıntılarında geçer opuyorumnanaktan

aman ablacım ben günleri bile şaşırıyorum bazen insanlık hali.jarjana de sen hiç farketmez ben böyle şeyleri sorun etmem merak etme sen söyleyim dedim ablam çokmu aşık acaba diyekaydirigubbakcemile3

canan26 ne yaptın canım doktora gidip keseyi gördünüzmü kalp atışlarını falan ? bizi habersiz bırakma kendine ve yeğenimize dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…