- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.601
sizlerle sohbet etmeyi özledimolumunekankayizsmile
bildireyim konu kapatılsın bari nasılsa sohbet arkadaşlık bitmiş...
merhaba kızlaaaaaaar. şükür günlerden sonra ancak girebildim.bir rulo tuvalet kağıdıyla beraber geziyorum bir haftadır ( grip beni mahvetti ) bugün adet günüm bekliyorum kırmızıları.yarın eşimle doktora gidecektik ama ameliyatı olduğu için ertelendi malesef.zaten adamı zar zor ikna etmiştim bir de bu aksilik çıktı.bugün işten gelirken bir de gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye.yarın sabaha kadar olmazsam yapıcam erkenden.dakka başı tuvalate gidip kontrol etmekten gınaa geldi.olacağımı bile bile neden hala bir mucize bekliyorum bilmiyorum.eğer pozitif çıkarsa sabahın köründe burdan haykıracağım .ayyyy ne güzel olurdu değil mi ?
kapatma canım ya ne olur
merhaba kızlaaaaaaar. şükür günlerden sonra ancak girebildim.bir rulo tuvalet kağıdıyla beraber geziyorum bir haftadır ( grip beni mahvetti ) bugün adet günüm bekliyorum kırmızıları.yarın eşimle doktora gidecektik ama ameliyatı olduğu için ertelendi malesef.zaten adamı zar zor ikna etmiştim bir de bu aksilik çıktı.bugün işten gelirken bir de gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye.yarın sabaha kadar olmazsam yapıcam erkenden.dakka başı tuvalate gidip kontrol etmekten gınaa geldi.olacağımı bile bile neden hala bir mucize bekliyorum bilmiyorum.eğer pozitif çıkarsa sabahın köründe burdan haykıracağım .ayyyy ne güzel olurdu değil mi ?
süper olur valla. seni de yazarız mart hamilelerine. ben de yarın bekliyorum adet olmayı. bu ay korunmak zorunda kaldık ben ilaç kullandığım iiçin.:sinifsinif: ama keske bu ay olsaydı. amrt ayını çok severim doğumgunum martta olduğu için. ugurluymus gibi geliyo. ama malesef deneyemedik bile.
selam jarnana nasılsın
uzun zamandır giremedm girdiysemde kısa kaldım ve kımsecıkler yoktu her zaman kı gıbı
neler yapıyosun varmı bı degısıklık kaç hamıle var bu ay
bu arada 5 günüm geçti :kedi: ama test yapmadım
karbonat yaptım kabarmadı dıye test yapmadım
bılmıyorum beklemedeyım
bu arada sen tarihleri tutmuyomusun sormadın da hic
neyse ne zamanları gırıyosun solede bende o zamanlar gıreyım ok
öpüldünüzzz boshayallersmile
süper olur valla. seni de yazarız mart hamilelerine. ben de yarın bekliyorum adet olmayı. bu ay korunmak zorunda kaldık ben ilaç kullandığım iiçin.:sinifsinif: ama keske bu ay olsaydı. amrt ayını çok severim doğumgunum martta olduğu için. ugurluymus gibi geliyo. ama malesef deneyemedik bile.
mihrace hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuukk.hepinizi çok özlemişim valla.senin gibi ben de yaza ailemin yanına hamiş gitmek istiyorum yaaaaaaa.yine bir sürü soruyla karşılaşmak istemiyorum.sen nereye geleceksin jarnana türkiyede?
17 mart tı. teşekkür ederim. umarım istediğin gibi olur. ben de nisanı istiyorum aslında yani umarım nisanda olur diyorum nisanın 29 unda dogacaktı bebeğim kaybetmeseydik o gun gelmeden olur umarım. zaten bi aksama olmazsa ve şans bize güler de hamile kalırsam 25-26 sı gibi öğrenmiş olurumolsun kurabiyem üzülme öbür ay olur ben nisanda hamiş olmak istiyorum yaa olmadı temmuza kadar olayımda hamiş hamiş gideyim ailemin yanına dimi ama 3ay ayrı kalcaz eşimle bari değsin bebişle gideyim diyorum ama işte Rabbim ne zaman nasip ederse napalım opuyorumnanaktan bu arad martın kaçı doğum günün fıstık geçtiyse kutlu olsun geçmedyse şimdiden kutlu olsun olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?