2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile

26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı

selam jarnana nasılsın
uzun zamandır giremedm girdiysemde kısa kaldım ve kımsecıkler yoktu her zaman kı gıbı

neler yapıyosun varmı bı degısıklık kaç hamıle var bu ay

bu arada 5 günüm geçti :kedi: ama test yapmadım

karbonat yaptım kabarmadı dıye test yapmadım

bılmıyorum beklemedeyım
bu arada sen tarihleri tutmuyomusun sormadın da hic

neyse ne zamanları gırıyosun solede bende o zamanlar gıreyım ok

öpüldünüzzz boshayallersmile

merhaba kızlaaaaaaar. şükür günlerden sonra ancak girebildim.bir rulo tuvalet kağıdıyla beraber geziyorum bir haftadır ( grip beni mahvetti ) bugün adet günüm bekliyorum kırmızıları.yarın eşimle doktora gidecektik ama ameliyatı olduğu için ertelendi malesef.zaten adamı zar zor ikna etmiştim bir de bu aksilik çıktı.bugün işten gelirken bir de gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye.yarın sabaha kadar olmazsam yapıcam erkenden.dakka başı tuvalate gidip kontrol etmekten gınaa geldi.olacağımı bile bile neden hala bir mucize bekliyorum bilmiyorum.eğer pozitif çıkarsa sabahın köründe burdan haykıracağım .ayyyy ne güzel olurdu değil mi ?

süper olur valla. seni de yazarız mart hamilelerine. ben de yarın bekliyorum adet olmayı. bu ay korunmak zorunda kaldık ben ilaç kullandığım iiçin.:sinifsinif: ama keske bu ay olsaydı. amrt ayını çok severim doğumgunum martta olduğu için. ugurluymus gibi geliyo. ama malesef deneyemedik bile.

geçmiş olsun canım benimde alerjim başladı gözdamlası kullanmaya başldm yakındır benimde ruloyla gezineceğim günlermafoldumben zar zor gene ikna edersin yaramaz koca çocuğunu gider sen merak etme kaydirigubbakcemile3 yap baklım sabada bize haber ver ben ilk defa bu ay üstüne görme olmuştur diye 15gün önceden yaptım kocaman bir negatifti züğürt tesellisi oldu yani:roflol: çok güzel olur valla mart ayı hamilemiz 1tane var kediler daha çalışkan valla bizden :roflol::roflol:

olsun kurabiyem üzülme öbür ay olur ben nisanda hamiş olmak istiyorum yaa olmadı temmuza kadar olayımda hamiş hamiş gideyim ailemin yanına dimi ama 3ay ayrı kalcaz eşimle bari değsin bebişle gideyim diyorum ama işte Rabbim ne zaman nasip ederse napalım opuyorumnanaktan bu arad martın kaçı doğum günün fıstık geçtiyse kutlu olsun geçmedyse şimdiden kutlu olsun olumunekankayizsmile

iyiyim canım sen nasılsın? ben hep giriyorum ama kimsecikler yok ediğin gibi bu ay tek hamilemi var cnan arkadaşımız en az bu ay sanırım en çok ocakta vardı hamişimiz bu arada güzelim yapsana test sen karbonata nebakıyorsun sabah ilk idrarınl yapıver testini iyi dayanmışsın valla beş gün hiç durma yap hemen müjdenide verirsin inşallah tarih tutuyorum ama söyleyen pek yok opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 canım benim de doğum günüm marttaydı.bu mucizeyi ne kadar istiyorum bilemezsin.eğer pozitif çıkarsa yarın sınıfıma alacağım hediyeleri bile düşündüm ama ağrılar geliyo inceden inceye.kötükedihüso Allahım lütfen lütfen lütfen ............

hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuukk.hepinizi çok özlemişim valla.senin gibi ben de yaza ailemin yanına hamiş gitmek istiyorum yaaaaaaa.yine bir sürü soruyla karşılaşmak istemiyorum.sen nereye geleceksin jarnana türkiyede?

bende özledim valla canım ne güzel olur hamiş hamiş gitsek sorulardan kurtuluruz valla.izmirliyim canım ben izmire gidicem direkt uçuş yok önce istanbula ordan izmire geçicem. sen nereye gideceksin?

17 mart tı. teşekkür ederim. umarım istediğin gibi olur. ben de nisanı istiyorum aslında yani umarım nisanda olur diyorum nisanın 29 unda dogacaktı bebeğim kaybetmeseydik o gun gelmeden olur umarım. zaten bi aksama olmazsa ve şans bize güler de hamile kalırsam 25-26 sı gibi öğrenmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…