2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
valla bence de kedilerin maşallahı varkaydirigubbakcemile3

inşallah o gün gelmeden olsun canım amaboşver hesaplama öyle tarihleri üzülürsün şans bize ne zaman gülcek acaba ya eşim hamile kaldığımı öğrendiği gün kurban kesicek adağı var valla o kadar istiyoruzz yani ama bakalım benimde var 3 gün oruç ve yasin adamıştım bende onları yapıcam kısmet...

bende özledim valla canım ne güzel olur hamiş hamiş gitsek sorulardan kurtuluruz valla.izmirliyim canım ben izmire gidicem direkt uçuş yok önce istanbula ordan izmire geçicem. sen nereye gideceksin?

ben şu anda trakyadayım.düğünümüz var yaza kardeşimin. amasyada olacağız .yıllık iznim az zaten 20 gün .o yüzden ben senin gibi 3 ay kalamayacağım malesef benneyaptımki bu akşam nasıl geçecek bilmiyorum.eğer olacaksam yatmadan olsam keşke yoksa bütün gece uyku zehir olacak...

iyi akşamlarr kızlarrr sizlerii çok özledimm. internetimizde sorun vardı ne zamandır giremiyordum. problem halloldu ben de sizee kavuştumm. ne var ne yook şimdi eskiyi okumayayımm. nasılsınızzz bakalım görüşmeyelii??

bizde seni çok özledik güzelim şükür kavuşturana valla aynı tas aynı hamam göbüşümüz bebişli değil yani kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın klomene devam değilmi?

ya olmazsın inş öyle düşünme sabah belki müjde verirsin içini ferah tut sıkıntı yapma öyle ya ben 3ay diyorum ama kalamıyorum geçen yaz burnumdan geldi 2ayı zor geçirdim eşimsiz yapamıyorum ben ama 2ay kalırım sanırım bakalım kısmet ya belki 1ay kalırım eşim dön gel derse dönerim

bizde seni çok özledik güzelim şükür kavuşturana valla aynı tas aynı hamam göbüşümüz bebişli değil yani kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın klomene devam değilmi?

canım inş. o da olurr... ben klomen kullandım. ayın 14 ünde çatlatma iğnesi oldumm. bu arada da progestan kullan dedi. progestan bitincee adet olursam da olmassam da dr. çağırdı yine. hayırlısı bakalım...

hoşbulduk canımmm. sen türkiyeye mi geliyorsun ne zmaan??olumunekankayizsmile

yok daha gelmiyorum ama hazirana doğru niyetim var mihraceyle konuşuyorduk hamiş kalayımda gideyim türkiyeye yaz tatiline rahat rahat sorulardanda kurtulurum diyordum olumunekankayizsmile hayal kuruyorum öyle işte :roflol:

canım inş. o da olurr... ben klomen kullandım. ayın 14 ünde çatlatma iğnesi oldumm. bu arada da progestan kullan dedi. progestan bitincee adet olursam da olmassam da dr. çağırdı yine. hayırlısı bakalım...

hadi bakalım hayırlısı olsun inş ilk denemede tutar çatlatmaiğnesi ve klomenle hamile kalan çok var moralini yüksek tut.ya progestan içmiştim ya kist için hayatımda o kadar güzel uyumamıştım ya 1 ay mükemmeldi tekrar kullansammı acaba kaydirigubbakcemile3 ben doktora gitmiyorum mola verdim ne zaman doktora tedavi için gitmeye kalksam ya kist oluyor ya adetim gecikiyor eylüle kadar gitmicem

inş. kız belki de öyle olur. hamiş olunca da uçağa izin var mıydı?[/QUOTE]
izin var belli bir haftaya kadar. 35. hafta olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…