- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.621
valla bence de kedilerin maşallahı varkaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım benimde alerjim başladı gözdamlası kullanmaya başldm yakındır benimde ruloyla gezineceğim günlermafoldumben zar zor gene ikna edersin yaramaz koca çocuğunu gider sen merak etme kaydirigubbakcemile3 yap baklım sabada bize haber ver ben ilk defa bu ay üstüne görme olmuştur diye 15gün önceden yaptım kocaman bir negatifti züğürt tesellisi oldu yani:roflol: çok güzel olur valla mart ayı hamilemiz 1tane var kediler daha çalışkan valla bizden :roflol::roflol:
hoşbulduk canım özlemişim vallaaolumunekankayizsmileskr1606 hoşgeldin yaaaa
17 mart tı. teşekkür ederim. umarım istediğin gibi olur. ben de nisanı istiyorum aslında yani umarım nisanda olur diyorum nisanın 29 unda dogacaktı bebeğim kaybetmeseydik o gun gelmeden olur umarım. zaten bi aksama olmazsa ve şans bize güler de hamile kalırsam 25-26 sı gibi öğrenmiş olurum
bende özledim valla canım ne güzel olur hamiş hamiş gitsek sorulardan kurtuluruz valla.izmirliyim canım ben izmire gidicem direkt uçuş yok önce istanbula ordan izmire geçicem. sen nereye gideceksin?
valla bence de kedilerin maşallahı varkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlarr kızlarrr sizlerii çok özledimm. internetimizde sorun vardı ne zamandır giremiyordum. problem halloldu ben de sizee kavuştumm. ne var ne yook şimdi eskiyi okumayayımm. nasılsınızzz bakalım görüşmeyelii??
ayyy ayy bütün kızlar toplandık inşallahda hamişler topiğinde toplaşırız ya:Saruboceq: hoşgeldin mirayyyy
ben şu anda trakyadayım.düğünümüz var yaza kardeşimin. amasyada olacağız .yıllık iznim az zaten 20 gün .o yüzden ben senin gibi 3 ay kalamayacağım malesef benneyaptımki bu akşam nasıl geçecek bilmiyorum.eğer olacaksam yatmadan olsam keşke yoksa bütün gece uyku zehir olacak...
bizde seni çok özledik güzelim şükür kavuşturana valla aynı tas aynı hamam göbüşümüz bebişli değil yani kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın klomene devam değilmi?
hoşbulduk canımmm. sen türkiyeye mi geliyorsun ne zmaan??olumunekankayizsmile
canım inş. o da olurr... ben klomen kullandım. ayın 14 ünde çatlatma iğnesi oldumm. bu arada da progestan kullan dedi. progestan bitincee adet olursam da olmassam da dr. çağırdı yine. hayırlısı bakalım...
yok daha gelmiyorum ama hazirana doğru niyetim var mihraceyle konuşuyorduk hamiş kalayımda gideyim türkiyeye yaz tatiline rahat rahat sorulardanda kurtulurum diyordum olumunekankayizsmile hayal kuruyorum öyle işte :roflol:[/QUOTE
inş. kız belki de öyle olur. hamiş olunca da uçağa izin var mıydı?
yok daha gelmiyorum ama hazirana doğru niyetim var mihraceyle konuşuyorduk hamiş kalayımda gideyim türkiyeye yaz tatiline rahat rahat sorulardanda kurtulurum diyordum olumunekankayizsmile hayal kuruyorum öyle işte :roflol:[/QUOTE
inş. kız belki de öyle olur. hamiş olunca da uçağa izin var mıydı?
6.aya kadar ve doktorun verdiği raporla izin veriliyor ben hamiş kalırsam Allahın izniyle doğumu izmirde istiyorum 7.ayda gidicem alemin yanına ama bakalım nasıl olcak doktor rapor vercekmi her hamileliğe göre değişiyor
arkadasım bindi cnm. belli bi haftadan sonra da dr. dan uçaga binebilir raporu alıyosun o sekilde biniliyor32 haftaya kadar var sanırım inşallah vardır yaa kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?