- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.641
32 haftaya kadar var sanırım inşallah vardır yaa kaydirigubbakcemile2[/QUO
vardı ama haftasını falan bilmiyordum. 35 haftaysaa ooooo çokmuşş yani. sorunsuz bi hamilelik olsun da sen sonra bebişle de gelsen olur
mihrace ordamısın canım?
arkadasım bindi cnm. belli bi haftadan sonra da dr. dan uçaga binebilir raporu alıyosun o sekilde biniliyor
burdayım burdayım. maşallah bilgisayarın hızına yetişemiyorum o kadar hızlı ki !!!!!!. yazılanları 10 ar dakika ertelemyle görüyorum ancakkaydirigubbakcemile3
vardı ama haftasını falan bilmiyordum. 35 haftaysaa ooooo çokmuşş yani. sorunsuz bi hamilelik olsun da sen sonra bebişle de gelsen olur
yaa ben burda tek başıma ailem olmadan hiç istemiyorum eşimde istemiyor 7.ayda göndercem seni diyor ama bunları düşünmeye daha çoookkk varr zemuszemus
sabah bize güzel haberler veririsin inş. canım. ben de test yapmayı özlemişimm ayyy.. ne zamandır yapamıyorum yaaa..
jarnana 15 gün sonra test mi yapacaksın?
burdayım burdayım. maşallah bilgisayarın hızına yetişemiyorum o kadar hızlı ki !!!!!!. yazılanları 10 ar dakika ertelemyle görüyorum ancakkaydirigubbakcemile3
ben dün yaptım belki üstüne görme olmuştur diye kaydirigubbakcemile3 negatif çıktı alışmışım artık ya koymuyor fazla :CüvCüv: inşallah yaptığında çift çizgiyi görürsün gerçi şimdi yapma çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkıyor gününün geçmesini bekle
evet bu iğnede de yazıyor 10 gün testler yanıltabilir diyor. ben 1 nisanın gecmesini bekleyeyim en iyisi. ama iğne erken çatlattı ya benim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmam mı gerekiyor?
arkadaşlar ben çıkıyorum.mutfak beni bekliyor(((( bi hamiş olayım bak bi daha mutfağa giriyormuyum . en son noktasına kadar kullanmazmıyım acaba NAZ MAKAMINI )))) kocamaaaaaaan öpüldünüz
progestan bittikten sonra 4 gün yada 1hafta sonra regl olunuyor onuda unutma ama doktor çağırmış ya zaten kan testinde belli olur canım ama sorduğun soruyla ilgili bir fikrim yok
canım klomen kullananlar topiğine sordum şimdi. biri iğneden 14 gün sonra testte çıkar yazmış. ben günümün gemesini bekleyeyim boşu boşuna test yapıp olumsuz görmekten sıkıldım...
arkadaşlar ben çıkıyorum.mutfak beni bekliyor(((( bi hamiş olayım bak bi daha mutfağa giriyormuyum . en son noktasına kadar kullanmazmıyım acaba NAZ MAKAMINI )))) kocamaaaaaaan öpüldünüz
geçmesini bekle canım dediğim gibi bu arada fazla ağır iş falan yapma dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?