2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
burdayım burdayım. maşallah bilgisayarın hızına yetişemiyorum o kadar hızlı ki !!!!!!. yazılanları 10 ar dakika ertelemyle görüyorum ancakkaydirigubbakcemile3

sabah bize güzel haberler veririsin inş. canım. ben de test yapmayı özlemişimm ayyy.. ne zamandır yapamıyorum yaaa..

vardı ama haftasını falan bilmiyordum. 35 haftaysaa ooooo çokmuşş yani. sorunsuz bi hamilelik olsun da sen sonra bebişle de gelsen olur

yaa ben burda tek başıma ailem olmadan hiç istemiyorum eşimde istemiyor 7.ayda göndercem seni diyor ama bunları düşünmeye daha çoookkk varr zemuszemus

sabah bize güzel haberler veririsin inş. canım. ben de test yapmayı özlemişimm ayyy.. ne zamandır yapamıyorum yaaa..

ben dün yaptım belki üstüne görme olmuştur diye kaydirigubbakcemile3 negatif çıktı alışmışım artık ya koymuyor fazla :CüvCüv: inşallah yaptığında çift çizgiyi görürsün gerçi şimdi yapma çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkıyor gününün geçmesini bekle

evet bu iğnede de yazıyor 10 gün testler yanıltabilir diyor. ben 1 nisanın gecmesini bekleyeyim en iyisi. ama iğne erken çatlattı ya benim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmam mı gerekiyor?

arkadaşlar ben çıkıyorum.mutfak beni bekliyor (((( bi hamiş olayım bak bi daha mutfağa giriyormuyum . en son noktasına kadar kullanmazmıyım acaba NAZ MAKAMINI )))) kocamaaaaaaan öpüldünüz

evet bu iğnede de yazıyor 10 gün testler yanıltabilir diyor. ben 1 nisanın gecmesini bekleyeyim en iyisi. ama iğne erken çatlattı ya benim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmam mı gerekiyor?

progestan bittikten sonra 4 gün yada 1hafta sonra regl olunuyor onuda unutma ama doktor çağırmış ya zaten kan testinde belli olur canım ama sorduğun soruyla ilgili bir fikrim yok

arkadaşlar ben çıkıyorum.mutfak beni bekliyor (((( bi hamiş olayım bak bi daha mutfağa giriyormuyum . en son noktasına kadar kullanmazmıyım acaba NAZ MAKAMINI )))) kocamaaaaaaan öpüldünüz

yazık kız kocişine aç mı bırakcan adamı:):):) hoşçakal canım opuyorumnanaktan yarın hberini bekliyoruzzz yaptıktan sonra atma tesi çıkmazsada bekle olumunekankayizsmile

progestan bittikten sonra 4 gün yada 1hafta sonra regl olunuyor onuda unutma ama doktor çağırmış ya zaten kan testinde belli olur canım ama sorduğun soruyla ilgili bir fikrim yok

canım klomen kullananlar topiğine sordum şimdi. biri iğneden 14 gün sonra testte çıkar yazmış. ben günümün gemesini bekleyeyim boşu boşuna test yapıp olumsuz görmekten sıkıldım...

kolay gelsin sana canım. hamiş kalalım daa yaparız tabii nazımızı.. hadi görüşürüzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…