2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
jarnanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmm

dün sitede problem vardı galıba akşam girdim açılmadı soleyemedım sana :)
:ecrin_bebek:

canım ya çok sevindim bende sana yazıyordum tam ne oldu diye.Allah inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Son düzenleme:

ahh güzelimmmmm nasıl sevindim anlatamam tebriklerrrra.s. evet dün problem vardı bir türlü giremedim siteye ayyy teyze olduk yine :teytey::teytey::teytey::teytey: hemen mart hamişlerine ekliyeyim seni kendine dikkat et doktora gidincede haber var pıp pıt kalp atışlarını duyarsın inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ya çok sevindim bende sana yazıyordum tam ne oldu diye.Allah inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.kaydirigubbakcemile2zemuszemus

sen nasılsın ilk mart hamişimizzemuszemus doktora gittinmi? yeğenimize iyi bak bol bol meyve yoğurt pekmez süt ihmal etme opuyorumnanaktan

arkadaşlar bizlerinde göbüşü bebişli olacak mart,nisan,mayıs ta :Saruboceq: hamişlerimizin sağlıkla kucaklarına almaları bizlerinde müjdemizi almamız dileğiyle

tamam bol bol dinlen uyu canım ama sen yinede ye ihmal etme vitamin vermedimi doktor? hadi bakalım inşallah rahatlarsın opuyorumnanaktan

merhaba kızlar dün siteye ben de giremedim.bendeki gelişmeleri aktarayım size.dün işimiz rastgeldi son anda doktora gittik eşimle.eşimden örnek aldılar ( doktora dedim ki ;sakın kaçırmayın hocam 2 yılda ancak razı edebildim :)))). benim rahim duvarım çok kalınmış bana da gösterdi ultrasonda.bir de 2 yumurtalığımda da bol sayıda küçük küçük kistler var.anlamıyorum ben yaa kaç defa devlet hastanesine gittim bana tertemiz hiç bi sorun yok deyip gönderiyorlardı.parayı verince ancak doğru sonucu alabiliyorsunuz bu ülkede.bu arada hala adet olmadım.doktor şubattan dolayı kayma normal dedi.hem iki gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.birazdan eşimin sonuçlarını almaya gideceğiz ordan da bi sinema yaparız herhalde.PRENSESSS arkadaşıma çok sevindim bizlere de umut oluyor böyle haberler.arkadaşım tebrik ederim sağ salim kucağına da alırsın inşallah...

3 yada 4 gün ilişki olmadan spermiogram yapılıyor umarım 4 gün çalışmamışsınızdır kaydirigubbakcemile3 rahim duvarının kalınlığı ya gebeliktendir yada adetin yaklaşıyordur inş bebiştir. pco dan bahsettimi kistler için? inş değildir.. sonuçlardan bizide haberdar et canım sinemadada bol eğlenceler güzelim darısı prenses gibi bizim başımıza olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay cnm benı cok tesekkur ederım ınş. ınş. rabbim hepinize nasip etsin
dün çift çizgiyi gördüm hala emin olamadım gelip gidip birdaha bakıyourm
eşime soruyorum hakıkaten çift mi ben mı yanlış görüyorum diyeee
ay nasıl tuhaf oldum :) cumartesi doktora gidicem bakalım haberleri verırım sizlere öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…