2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
yine denk gelemedik mavinur44 yarın geliriz umarım arkadaşlar ocak şubat ayında burası dolar diye düşünüyorum hadi bakalım böyle sessiz kalmaz umarım

kac yıldır evlisin papatse

Canım ben daha yeni evlilerdenimmm. 6 aylık evliyim ve 24 yaşındayım. 2 aydır da bebek istiyoruz. Aslında ne işin var daha yeni evlisin evliliğini yaşa diye söyleyenler çook var. Ama ben eşimle 5 sene boyunca konuştum. Gezdik dolaştık güldük, eğlendik. Nedense ben anneliğe kendimi hazır hissediyorum. Kendime bende şaşmıyor değilim aslında. Kısmet ama, delikafadulden Bakalım bu 3. ayımız daha çook yeni olduğu için doktora gitme gereği duymadım. Ama pazartesiye randevu aldım. Genel bi kontrol yaptıracağım. Bakalım bi sorun var mı yok mu? kaydirigubbakcemile2
Benim zaten regllerim hep düzenlidir. Bir kere bile geciktiğini bilmem. Genelde sancılı bi regl dönemi geçirmem ama bazen durmuda vuruyor :sinifsinif:
Bakalım 2 gündür yumurtalıklarımda bi ağrı vardı. regl olmama rağmen. İnşallah bi sorunla karşılaşmam... zemuszemus

canım lütfen üzülme.bide kandan baktırsana...
hem aleynanın dediği gibi belki hepimiz ocak hamilesi oluruz:Saruboceq:

pazartesiye olmazsam baktırıcam canım bakalım hayırlısı
kendimi hazırladım artık kırmızıların gelmesineee biran önce gelsede bir dahaki ay için çalışmalara başlasakkk:)))))

pazartesiye olmazsam baktırıcam canım bakalım hayırlısı
kendimi hazırladım artık kırmızıların gelmesineee biran önce gelsede bir dahaki ay için çalışmalara başlasakkk:)))))

evettttt bu ay olmadı diğer ay, eninde sonunda gelecek hayırlısıylaaaaaaaa üzülmek asla yooooook

Allah'ım ne olur bu ay herkesin bebişleri yerleşsin.ısteyen herkese hayırlısıyla nasip et. Üzülmek yok kızlar rabbim herkese hayırlısını verir.opuyorumnanaktan

merhaba; beni de ekler misiniz? 29 Aralik, fakat bu ay ovulasyon induksiyonuna ara verdik, gecen ayki kiste donen yumurtadan sonra doktor dogum kontrol hapi verdi kisti yok etmek icin. bir sonraki aya insallah.

benimde kiıstim vardı soğan kürü uyguladım.diğer ay çekindiğim ultrasonda kist felan yoktu. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…