- Konu Sahibi jarnana_21
-
benide listeye eklermisiniz 25 aralık adet tarihim
dün çalıştık arkadaşım yeni geldik dışardan daha yeni girdim hergün hergün olmaz 2günde bir tatlımzemuszemus hem sen benim çalışma günlerimimi takip edion bakim aaaa ne ayıp :kedi:
evet ya yine yavaşladı site
kız hayırlısıyla topiğin ilk hamişi kim olucak acaba :uhm:delikafadulden
boşver arkadaşım olcağı varsa ovulasyon günlerinin dışında bile oluyor bundan sonra takip etmicem çok üstüne düşmücem yaa her gün olmaz sperm kalitesi bozuluyor ben karşıyım her gün her gün valla kim ne derse desin ..bu ay ümitliydim senden inşalah önümüzdeki aya canım sen hergünmü 2de 1 mi:ecrin_bebek:
hepimiz aynı ayda 2010a bebişlerle gircezzzzzzzzzsence kim olur?
30kişi olduk yokmu 2010 ocak ve şubat ayına bebiş isteyen anne adayları acaba?????????????
tatlım biz daha düzenli hiç deneyemedik eşimin iş nedeniyle ya şehir dışında ya nöbette yada ben memlekete gittim anlıycağın inşallah bu ay tam olarak ilk defa gün aşırı deniycez bende takmıyorum artık birde bu ay ilk defa şu ovulasyon testlerinden alıcaz inşallah bu ay bebişim gelir tatlım bende çok istiyorum ama kısmet işte :Saruboceq:ben tatildeyim daha çalışmalara bile başlayamadık :kedi:
inşallah tatlım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
daha burdaki arkadaşları pek tanımadığım için ve ne durumdalar bilmediğim için tahminde bulunamıyorum tatlım sence kim bi tahminin varmı peki birde benim için bi tahminde bulun bakalım içinden ne geçiyo lülülülülülülülülülülülü
kimi sadece 1ilişkiden bile kalabiliyor çünkü Rabbim nasip ediyor üzülme bitanem.testler iyi oluyor bende almıştım bu ay kullandım çift çizgi görünce gebelik testi pozitif çıkmış gibi sevindim valla inşallah gebelik testindede pozitif görürüz valla hayal gibi geliyor ya
bence sen gulus_ss aleyna34 3ünüzden biri olucak yada 3ünüz birden gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?