2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk burdayım tatlım mesajlar geç geliyo opuyorumnanaktan
kız jarnana senin çalışma günlerin değilmi neden hala kk dasın :kedi:

dün çalıştık arkadaşım yeni geldik dışardan daha yeni girdim hergün hergün olmaz 2günde bir tatlımzemuszemus hem sen benim çalışma günlerimimi takip edion bakim aaaa ne ayıp :kedi:

dün çalıştık arkadaşım yeni geldik dışardan daha yeni girdim hergün hergün olmaz 2günde bir tatlımzemuszemus hem sen benim çalışma günlerimimi takip edion bakim aaaa ne ayıp :kedi:

tatlım burda artık birbirimizin adet ,çalışma, yumurtlama vs vs herşeyini öğrendik tabi destek olma amaçlı napim :kedi::kedi:
valla herkes gün aşırı yapın diyo kimileride hergün yapın ben öle hamile kaldım diyo kimileride bi defada hamile kalıyo ne yapacağımızı şaşırdım valla delikafadulden

boşver arkadaşım olcağı varsa ovulasyon günlerinin dışında bile oluyor bundan sonra takip etmicem çok üstüne düşmücem yaa her gün olmaz sperm kalitesi bozuluyor ben karşıyım her gün her gün valla kim ne derse desin ..bu ay ümitliydim senden inşalah önümüzdeki aya canım sen hergünmü 2de 1 mi:ecrin_bebek:

tatlım biz daha düzenli hiç deneyemedik eşimin iş nedeniyle ya şehir dışında ya nöbette yada ben memlekete gittim anlıycağın inşallah bu ay tam olarak ilk defa gün aşırı deniycez bende takmıyorum artık birde bu ay ilk defa şu ovulasyon testlerinden alıcaz inşallah bu ay bebişim gelir tatlım bende çok istiyorum ama kısmet işte :Saruboceq:ben tatildeyim daha çalışmalara bile başlayamadık :kedi:

hepimiz aynı ayda 2010a bebişlerle gircezzzzzzzzz sence kim olur?

inşallah tatlım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
daha burdaki arkadaşları pek tanımadığım için ve ne durumdalar bilmediğim için tahminde bulunamıyorum tatlım sence kim bi tahminin varmı peki birde benim için bi tahminde bulun bakalım içinden ne geçiyo lülülülülülülülülülülülü

kimi sadece 1ilişkiden bile kalabiliyor çünkü Rabbim nasip ediyor üzülme bitanem.testler iyi oluyor bende almıştım bu ay kullandım çift çizgi görünce gebelik testi pozitif çıkmış gibi sevindim valla inşallah gebelik testindede pozitif görürüz valla hayal gibi geliyor ya

bence sen gulus_ss aleyna34 3ünüzden biri olucak yada 3ünüz birden gibi

amin tatlım amin inşallah bizde o kocaman çift çizgiyi görücez tabiki verecek olan rabbim ben artık o yüzden kafaya takmıyorum rahatım yani hayırlısı neyse o olur inşallah :Saruboceq:
canım bu arada sen testi hangi gün kullanmaya başlamıştın adet bitimimi ne zaman yani :uhm:

neyse tatlım sohbet çok güzel ama ben sonra sabahları kalkamıyorum sonra görüşürüz öpüyorum güzelim inşallah hayırlısıyla tüm arkadaşlar hep beraber hamiş oluruz burda hep beraber seviniriz canım iyigeceler by bbyyyyyyy...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…