2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar beni de ekler misiniz 4 ocak. aralık ayına da ekletmiştim. bakalım inş. burası uğurlu gelir.

sağol canım desteğin için doğru söylüyorsun gelen gelir gelmeyen gelmez..

tabiki tatlım sen elinden geleni yapıyosun gelen tüm kızlara samimi olmaya çalışıyosun ve gelenler için bence birdaha topiği kapatıcam deme klava:klava:
kız inşallah uğurlu gelir hepimiz hamiş oluruz delikafaduldendelikafadulden

sağol arkadaşımmm bak ne öğrendim yabancı sitenin birinden hayıt hapı VITEX gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş tabi içinde başka vitaminlerde varmış

inş. kerem34gül. eşimin 5 ocak doğum günü. güzel bir haber versem dünyanın en güzel hadiyesini alır. dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için..

yorulduk ya dışardaydık eşimle napalım sen neler yaptın geldimi eşin?

iyi yapmışsın tatlım gez kafanı dağıt evet eşim geldi tatilim bi bitsin bu ay ful çalışma var :kedi:kaydirigubbakcemile3
tatlım valla burda çok yağmur yağıyo ve hava soğuktu bu gün hiç dışarıya çıkmadık evde eşimin sevdiği şeyleri yaptım mutfak kedisi olmuştum bu gün yani kaydirigubbakcemile3

sağol arkadaşımmm bak ne öğrendim yabancı sitenin birinden hayıt hapı VITEX gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş tabi içinde başka vitaminlerde varmış

tatlım valla ben araştırmayı bıraktım ne yaparsak yapalım boş verecek olan allah o kısmet etmedikten sonra herşey boş neler denemedik ki artık oluruna bıraktım hayırlısı diyorum :sm_confused:

inş. kerem34gül. eşimin 5 ocak doğum günü. güzel bir haber versem dünyanın en güzel hadiyesini alır. dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için..

tatlım bende eşimin doğum gününde bu haberi vermeyi çok istemiştim ama işte kısmet değilmiş inşallah sen verirsin tatlım eğer bu ay bende hamiş kalırsam evlilik yıldönümü hediyesi olucak inşallah :Saruboceq:

tatlım valla ben araştırmayı bıraktım ne yaparsak yapalım boş verecek olan allah o kısmet etmedikten sonra herşey boş neler denemedik ki artık oluruna bıraktım hayırlısı diyorum :sm_confused:

bende araştırmıcam artık ya kafam attı bugün dedim eşime hiç doktora gitmicem niye olmuyo bilmemne diye direkt tüp bebek yaptırcam olcak bitcek dedim aaa olurmu ben enjekte etcem diyo sıpakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…