- Konu Sahibi jarnana_21
-
hoşgeldinnnnnnnnnn kerem34gul
slm kızlar
aaaaaa jarnana lütfen bırakmak yok olsun biz devam ederiz lütfen ama tatlım durmak yok opuyorumnanaktan
Herkese merhaba,
Beni de listeye eklermisiniz. 4 Ocak ...
merhaba kızlar beni de ekler misiniz 4 ocak. aralık ayına da ekletmiştim. bakalım inş. burası uğurlu gelir.
sağol canım desteğin için doğru söylüyorsun gelen gelir gelmeyen gelmez..
tabiki tatlım sen elinden geleni yapıyosun gelen tüm kızlara samimi olmaya çalışıyosun ve gelenler için bence birdaha topiği kapatıcam demeklava: klava:
kız inşallah uğurlu gelir hepimiz hamiş oluruz delikafaduldendelikafadulden
yorulduk ya dışardaydık eşimle napalım sen neler yaptın geldimi eşin?
sağol arkadaşımmm bak ne öğrendim yabancı sitenin birinden hayıt hapı VITEX gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş tabi içinde başka vitaminlerde varmış
inş. kerem34gül. eşimin 5 ocak doğum günü. güzel bir haber versem dünyanın en güzel hadiyesini alır. dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için..
en güzeli valla bizde çok severiz eşimle evde vakit geçirmeyi..hadi bakalım 2günde 1 unutma:1rolleyes:
tatlım valla ben araştırmayı bıraktım ne yaparsak yapalım boş verecek olan allah o kısmet etmedikten sonra herşey boş neler denemedik ki artık oluruna bıraktım hayırlısı diyorum :sm_confused:
ya diğer topikten bi arkadaş hamile bu akşam öğrendik ve çok sevindik onlar bu ay hergece denemişler :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?