2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
benide içinize alırmısınız arkadaslar 2 yıllık evliyim ağustosta evlendim 1 sene korundum haziran ayında hap kullanmayı bıraktım 3 ayda baska sekilde korundum sonra onuda bırakıtm bırakınca adetlerim düzensizleşti bu 2.senem işte 30nisan hala yok bebekk .. bebekleri çok seviyorum banada dua edinn bebeğim olsun istiyorum çokk acaba geciktimmi doktora gitmelimiyim sizce? şu an 23 yaşındayım... bebek isteyen herkesin yüzü gülsün inşallahh bu siteye yeni girdim topic eskiymiş sanırımm ama okuyan olursa lutfen cevap versin nereye mesaj yazmalıyım???

hoşgeldin aramıza canım dualarımız bundan sonra seninle.bir git bakalım rutin kontrollerin yapılsın eşinde analiz versin bir sorun varsa baştan çözümlensin.

yarar yarar düzenli kullan ben akşam yatmadan önce yarım saat kullanıyordum düş alıyordum öyle yataga giriyordum ve sıcagı sıcagına ilişkiye giriyordum belki faydası olmuştur diye düşünüyoruz ama en faydalı olan meryem süresi kenzülüarş duaları bunları sık sık oku canım aklına geldikce gün icinde oku hepsini deger süreleride duaya başlamadan öncede şöyle de RABBİM ÖNCELİKLE SANA HAMD RESÜLUNE VE ASHABINA SELATÜ SELEMLAR OLSUN YÜCE RABBİM VE PEŞİNDEN BUNU YEDİ KEZ SÖYLE .BAŞİNDA VE DUAYI BİTİRDİKTEN SONRA ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET DE CANIM BUNU HERHANGİ DUA EDERKEN BUNUNLA BAŞLA BUNUNLA BİTİR ALLAHIM KABUL ESİN DUALARINIZI

hoşgeldin canım topic eski ama bizim arkadaşlığımız hala devam ediyor. bence hiç gec değil ben de 16 haziranda 3 yılı doldurucam eylulde hamile kaldım ama kaybettim yasasaydı bu hafta anne olacaktım. bu yılki anneler guu cok baska olacaktı. kısmet değilmiş. sağlık olsun... hiç sters yapma yaş olarak da müsaitsin panik yapman için bi sebep yok. stres de bebeği geciktiriyor. kist gibi farklı seylere sebep oluyor. oluruna bırak .
iyi dilekleriniçin teşekkürler tekrar hoşgeldina.s.

kızlar bende yeni üye sayılırım, haziranda evliliğimizin 1 yılı doluyo, 3 aydır bebek istiyoruz ancak sanırım doğum kontrol hapını ocak ayında braktğm için başaramıyoruz. Bu ay da bekliyorum merakla ve normalde yarın adet olmam gerekirken, hiçbir belirtim yok, herzaman gününde olur normalde ve belirtiyle gelir. Anormal geliyo şuan belirtimin olmamas ama aklım karışık, gebelikte de adet sancısı gibi belirtiler yaşanırmış. Dün test yaptım haliyle negatif, üzülmedim çünkü adetten 2 gün öncesinde sonuç veremiyceni okumuştum. Kan testi yaptırmaya da korkuyorum negatif çıkıcak diye, heyecanıma ortak olur musunuz?

10dk bile yapamıyorum çok yoruyor be ablam.sağol bilgiler için Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak ablacım ama okuyorum bende aklıma geldikçe ama meryem suresi en faydalı olanı 41 gün okumak lazım.yusuf suresi okumak istiyorum 7gün o da hamile kalmak için ya neyse doktora ne zaman gitcen keseyide görürsün kalp atışlarınıda inşallah:Saruboceq: bizede haber ver teyzesi merak ediyor :CüvCüv:

hoşgeldin aramıza güzelima.s. üzülme hiç adetinin 1hafta geçmesini bekle bazen 10.gün pozitif gösteriyor idrar testleri.kan testi yaptırmanı istemem insan üzülüyor azcık sabret meleğin geliverir hemen umarım :teselli:

ablacım salı istiyorum ama 6hafta olsun düyorlar kalp atışida 7haftaada belli oluyormuş annemde geliyor salı günü meryem süresini oku sen okudukca seri okumaya başlıyor insan ben ilk zorlandım şimdi cok rahat okuyorum canım hamileligi gösteren bir çizelge oluyorya onu nmerden nasıl yapılıyor sen bilirsin bugün temizlik yapacam evi süpüreceöm silecem yemek cok işim var cok

evet 3 kere falan okudum baya zorlanıyorum bu haftaiçi tekrar okumaya başlıyayım bari.aaaa abla öyle temizlik falan neden yapıyorsun ya dikkat et biraz daha yeni hamişsin sen temiz olmayıversin ev aman canım dikkat et ya yeğenimize birşey olmasın:CüvCüv: çizelge nasıl yapılır diye bir yer vardı linkini bulabilirsem vereyim ben lilypie.com a girip ordan hazırlayıp kodunuda profili düzenle seçeneklerinden çizelge yerine yapıştırıp yapıyordum istersen ben hazırlayayım kodunu sana vereyeim kopyala yapıştır hemen opuyorumnanaktan

olur tatlımsen yolla bana ben eşime süpürttüm arkasından ben sildim dikkat ediyorum canım annem gelecek salı günü bir haftadırda bişe yapamadım yapmadımı kötü hissediyorum kendimi oku bitanen faydasını göreceksin inan ki bal tarcın cörek otu karişimida yap bir hafta yumurtlama zamanlarına gelsin inşallah güzel haber alacam sendende

iyi iyi enişteye yaptır işleri bundan sonrakaydirigubbakcemile3 ohh ne güzel ablacığım annen gelicekmiş çok sevindim senin adına.öyle kötü hissetme kendini sen iyi ol bebişin iyi olsun yeter temizlik ikinci planda kalsın hep.biliyorum ya meryem suresini ilk okuduğumda çok iyi hissetmiştim kendimi okurum bundan sonra.bu ara yumurtlama günlerim ama bal çok azcık kalmış şansıma bu ay olmazsa öbür aya yaparım artık inşallah ablam güzel haberide vericem ben sana bu ay:Saruboceq::Saruboceq: yarın doktora gider gitmez banada yaz opuyorumnanaktan

bizlerinde bebişleri göbüşlerimize konsun bu bahar:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar.benim için çok güzel bir gündü.öğrencilerimle pikniğe gittim.süperdi valla.sarmalar, kısırlar,börekler,poğaçalar...neyse daha fazla saymamayım canınız ister şimdi zemuszemus geçen hafta da yüzmeye başladım.Allaha çok şükür yoğunum.diğer aylar gibi delice yumurta takibi yat kalk yapmıyorum bu ay.tuhaf bi şekilde umursamazlık var.yaz tatili geliyor memleket-düğün -sünnet derken kendimizi dinleyecek zaman kalmayacak inşallah.artık tatil dönüşü tekrar başlarız...çarşamba yine pikniğe gidiyoruuuuuuuuuuuuummm.

iyi akşamlar canım sevindim senin adına stresten uzaklaşmışsın işte tam bu aralarda geliverir bebişin :) sayma canım yediklerini gurbette yaşıyoruz herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…