2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

inş. 2 kutlama yaparsınız canım... Allahherkesin gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin...

ya güzelim hergün denemişlerdir ama spermler 48,72 saat canlı kalabiliyor 1gün öncesinden belki kalmıştır hamile hergün sperm kalitesi bozuluyor ya ama sen bilirsin
ya ben az önce dedimya kimisi hergün kimisi gün aşırı kimiside haftada bir ama sonuçta hamile kalmışlar VERECEK OLAN ALLAH BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ VAKTİ GELMEYİNCE OLMUYOOOOOOOOOOOO

ya ben az önce dedimya kimisi hergün kimisi gün aşırı kimiside haftada bir ama sonuçta hamile kalmışlar VERECEK OLAN ALLAH BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ VAKTİ GELMEYİNCE OLMUYOOOOOOOOOOOO

bugün arkadaşımdan duyduğum haberi paylaşcam sizle. 26 günde bi adet gören bu arkadaşım. adet bittikten 2 gün sonraki ilişkiyle hamile kalmış. yani tek ilişki. yumurtlama dönemi olmadığını düşündüğü için korunmamışlar. Aklında bebek falan da yoktu. işte kısmet...

ayy valla ya ne nazlı bebişlermiş gelmek bilmediler takmıyodum 10aydır olmadı 3aydır ayaklarımı duvara dayasamda yarım saat uzansamda dikkat etsemde olmadı taktığım için stres oldum ya önceden banyoya koşardım hemen yatmazdım gelirse gelir zaten diyodum gelmiyormuş taktım iyice yine gelmiyo ne yapcağımı şaşırdım bende

hadi ya...hep böyleleri kalıyor ya bende kocişimle korunuyomuş gibi yapcamkaydirigubbakcemile3

tatlım dedimya kısmet verecek olan rabbim :sm_confused:

kullandığınız bi kür falan var mı kızlar.ben bu ay bal -tarçın- çörek otu karışımını deniyorum.

tatlım kötü düşünme stres yapma unut bebek düşüncesini sabırlı ol mutlaka rabbim sabrımızın mükafatını vericektir bol bol dua edelim kaydirigubbakcemile5

geçen akşam ilk defa eşimle çocuk isimlerinden konuştuk kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye hatta eşim açtı konuyu sizde konuşuyormusunuz böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…