- Konu Sahibi jarnana_21
-
bende araştırmıcam artık ya kafam attı bugün dedim eşime hiç doktora gitmicem niye olmuyo bilmemne diye direkt tüp bebek yaptırcam olcak bitcek dedim aaa olurmu ben enjekte etcem diyo sıpakaydirigubbakcemile3
inş. kerem34gül. eşimin 5 ocak doğum günü. güzel bir haber versem dünyanın en güzel hadiyesini alır. dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için..
tatlım bende eşimin doğum gününde bu haberi vermeyi çok istemiştim ama işte kısmet değilmiş inşallah sen verirsin tatlım eğer bu ay bende hamiş kalırsam evlilik yıldönümü hediyesi olucak inşallah :Saruboceq:
ya ben az önce dedimya kimisi hergün kimisi gün aşırı kimiside haftada bir ama sonuçta hamile kalmışlar VERECEK OLAN ALLAH BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ VAKTİ GELMEYİNCE OLMUYOOOOOOOOOOOOya güzelim hergün denemişlerdir ama spermler 48,72 saat canlı kalabiliyor 1gün öncesinden belki kalmıştır hamile hergün sperm kalitesi bozuluyor ya ama sen bilirsin
ekledim fıstık yeniyılda haberlerini beklicem dedim bana hiç cevap vermedin ama olsun
ya ben az önce dedimya kimisi hergün kimisi gün aşırı kimiside haftada bir ama sonuçta hamile kalmışlar VERECEK OLAN ALLAH BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ VAKTİ GELMEYİNCE OLMUYOOOOOOOOOOOO
inş. 2 kutlama yaparsınız canım... Allahherkesin gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin...
ya ben az önce dedimya kimisi hergün kimisi gün aşırı kimiside haftada bir ama sonuçta hamile kalmışlar VERECEK OLAN ALLAH BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ VAKTİ GELMEYİNCE OLMUYOOOOOOOOOOOO
bugün arkadaşımdan duyduğum haberi paylaşcam sizle. 26 günde bi adet gören bu arkadaşım. adet bittikten 2 gün sonraki ilişkiyle hamile kalmış. yani tek ilişki. yumurtlama dönemi olmadığını düşündüğü için korunmamışlar. Aklında bebek falan da yoktu. işte kısmet...
bugün arkadaşımdan duyduğum haberi paylaşcam sizle. 26 günde bi adet gören bu arkadaşım. adet bittikten 2 gün sonraki ilişkiyle hamile kalmış. yani tek ilişki. yumurtlama dönemi olmadığını düşündüğü için korunmamışlar. Aklında bebek falan da yoktu. işte kısmet...
hadi ya...hep böyleleri kalıyor ya bende kocişimle korunuyomuş gibi yapcamkaydirigubbakcemile3
kullandığınız bi kür falan var mı kızlar.ben bu ay bal -tarçın- çörek otu karışımını deniyorum.
ayy valla ya ne nazlı bebişlermiş gelmek bilmediler takmıyodum 10aydır olmadı 3aydır ayaklarımı duvara dayasamda yarım saat uzansamda dikkat etsemde olmadı taktığım için stres oldum ya önceden banyoya koşardım hemen yatmazdım gelirse gelir zaten diyodum gelmiyormuş taktım iyice yine gelmiyo ne yapcağımı şaşırdım bende
kullandığınız bi kür falan var mı kızlar.ben bu ay bal -tarçın- çörek otu karışımını deniyorum.
geçen akşam ilk defa eşimle çocuk isimlerinden konuştuk kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye hatta eşim açtı konuyu sizde konuşuyormusunuz böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?