2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
tatlım kötü düşünme stres yapma unut bebek düşüncesini sabırlı ol mutlaka rabbim sabrımızın mükafatını vericektir bol bol dua edelim kaydirigubbakcemile5

707 kez ya varis tesbihle çektim hayırlı sağlıklı evlat için sizde yapın arkadaşlar cuma gecesi yapılıyor..öyle arkadaşım dua dedin aklıma geldi paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile5

kerem 34 gul ben de sabah akşam 1 çay kaşığı alıyorum. ben 12 gün yapmayayım diyorum. çok etkili olduğunu okumuştum.

kerem 34 gul ben de sabah akşam 1 çay kaşığı alıyorum. ben 12 gün yapmayayım diyorum. çok etkili olduğunu okumuştum.

ama burda birçok arkadaştan adet düzenini bozduğunu duydum tatlım incir kürü yapsana hiçbi zararıda yok aksine çok büyük faydası var :sm_confused:

miray15 bu kür nasıl uygulanıyor.yazarmısın canım.günde kaç kez,açmı tokmu...

canım bu kür çok etkili olduğundan fazla abartmamak lazım diye okudum bi topikten. 1 yemek kaşığı bala 1 tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı çörekotu. sabah aç karna, akşam da yatmadan önce 1 çay kaşığı yiyorum. çörekotunun faydalarını okudum internetten. her derde deva diye yazıyor.imş. işe yarar. bu ay deniyorum bakalım.

günde birkaç incir yiyordum aslında bıraktım onu da.bunun yanında bi kür denemeye korkuyorum açıkcası. birinin yan etkisi olur diye.

kaydirigubbakcemile3sağol canım...şifa olur inş.
bir kaşık bal iki gün yeter ancak.tekrarlıyomuyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…