- Konu Sahibi jarnana_21
-
hoşgeldin mavinur44 nasılsın? büyümüştür inşallah yumoşların :) :)
hadi hayırlısı bakalım sendende güzel haberleri alırız inşallah kaydirigubbakcemile5
günde birkaç incir yiyordum aslında bıraktım onu da.bunun yanında bi kür denemeye korkuyorum açıkcası. birinin yan etkisi olur diye.
mavinur yumurta takibi mi yapılıyor canım? ben de ocakta adet olunca gitmeui düşünüyorum. ama benim dr aceleci bana 6 ay olmassa gel aşılama yapalım dedi. ondan gitmedim 4 ay önce.
mavinur yumurta takibi mi yapılıyor canım? ben de ocakta adet olunca gitmeui düşünüyorum. ama benim dr aceleci bana 6 ay olmassa gel aşılama yapalım dedi. ondan gitmedim 4 ay önce.
inşallahhhhhhhhhh2010 ocak-şubat topiği açarız bide hamileliğimizi paylaşırız doktorlarımızı kocişlerimizi çekiştiririz :icecream:
aaa öyle şey olurmu ya bana yumurta takibi yaparız olmazsa 6ay aşılamaya geçeriz dedi öyle şey olurmu hiç.bende gitmeyi düşünüyorum ocakta dicem ama zaten hamile olmuş olcaz ne gerek var arkadaşlar keseyi görmeye gideriz inşaşşal kalp atışlarınıda duyarızkaydirigubbakcemile3
aaa öyle şey olurmu ya bana yumurta takibi yaparız olmazsa 6ay aşılamaya geçeriz dedi öyle şey olurmu hiç.bende gitmeyi düşünüyorum ocakta dicem ama zaten hamile olmuş olcaz ne gerek var arkadaşlar keseyi görmeye gideriz inşaşşal kalp atışlarınıda duyarızkaydirigubbakcemile3[/QUOT
kız jarnana çok tatlısın. inş. keseyi görmeye gideriz, hani oldu ya bi ihtimal kese oluşmassa takibee gideyim bari..:dance:
rabbim kabul etsin dualarımızı..şaka bir yana ben yumurta takibine başlıycam fıtness a gidicem burda aldığım kiloları vericem her hafta saunaya gitmeye çalışıcam ve golden cins bi köpek alıcam yoksa gurbette yalnızlıktan çıldırcam
kızlar ya...nolur çok dua edin...
bu sefer olsun hayırlısıyla..:Saruboceq:
kızlar iyigeceler ben çıkıyorum yarın tekrar görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
kızlar iyigeceler ben çıkıyorum yarın tekrar görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
canım evcil hayvan alma şimdilik..ilgini kimseyle paylaşma diye hamile olacağını anladıklarında.bebeği öldürecek bişey salgılıyolarmış.
bilimsel bişey.drlarda önermiyo.benim kuşum vardi onu bile verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?