2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
mavinur yumurta takibi mi yapılıyor canım? ben de ocakta adet olunca gitmeui düşünüyorum. ama benim dr aceleci bana 6 ay olmassa gel aşılama yapalım dedi. ondan gitmedim 4 ay önce.

inşallahhhhhhhhhh 2010 ocak-şubat topiği açarız bide hamileliğimizi paylaşırız doktorlarımızı kocişlerimizi çekiştiririz :icecream:

günde birkaç incir yiyordum aslında bıraktım onu da.bunun yanında bi kür denemeye korkuyorum açıkcası. birinin yan etkisi olur diye.

evet tatlım zaten birkaç kürü veya ona benzer şeylerin aynı anda zararlı olduğunu söylüyorlar yapmada zaten inşallah bu ay denediğin kür bi vesile olur bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

mavinur yumurta takibi mi yapılıyor canım? ben de ocakta adet olunca gitmeui düşünüyorum. ama benim dr aceleci bana 6 ay olmassa gel aşılama yapalım dedi. ondan gitmedim 4 ay önce.

aaa öyle şey olurmu ya bana yumurta takibi yaparız olmazsa 6ay aşılamaya geçeriz dedi öyle şey olurmu hiç.bende gitmeyi düşünüyorum ocakta dicem ama zaten hamile olmuş olcaz ne gerek var arkadaşlar keseyi görmeye gideriz inşaşşal kalp atışlarınıda duyarızkaydirigubbakcemile3

evet canım bugün 9.gün.3.gün gittim klomen verdi.yarın büyümüşmü diye bakacak ve çatlatma iğnesi vuracak.ben 5 yıldır evliyim.bizde aşılama yapalım dedik ama dr.önce tedavi önerdi.4 aydır falan gidiyorum

inşşşşalllllaaaaahhhh canım...
ağzından bal damlıyo...alkisalkisalkis

rabbim kabul etsin dualarımızı..şaka bir yana ben yumurta takibine başlıycam fıtness a gidicem burda aldığım kiloları vericem her hafta saunaya gitmeye çalışıcam ve golden cins bi köpek alıcam yoksa gurbette yalnızlıktan çıldırcam

canım evcil hayvan alma şimdilik..ilgini kimseyle paylaşma diye hamile olacağını anladıklarında.bebeği öldürecek bişey salgılıyolarmış.
bilimsel bişey.drlarda önermiyo.benim kuşum vardi onu bile verdik

kız jarnana çok tatlısın. inş. keseyi görmeye gideriz, hani oldu ya bi ihtimal kese oluşmassa takibee gideyim bari..:dance:[/QUOTE]

bende bende öyle yapcam iştekaydirigubbakcemile2

hadi yaaa.ama çocuklarla geçinmesi golden cinsin 5te 5 ama iyi oldu söylediğin sağol.istanbuldayken eşimin kedisi vardı evlendiğimizde sonra 2oldular sonra yavruları oldu 4tane acaba toxoplasma mı kaptım onlardan o yüzdenmi gebe kalamıyorum diye düşünüyorum gidince sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…