- Konu Sahibi jarnana_21
-
aaaa bomboş topic nerdesiniz güzel anne adayları[/Qben burdayım
okuduklarımıda aktarayım dedim.bugün bomboş topic yine sen ben miray dan başka uğrayan yok
Günaydın bayanlar dün doktora gittim . Devlet hastanesiydi bin pişman oldum. Sol yumurtalık ağrımın sebebi geçte olsa belli oldu ufak bi kistim varmış. Nasıl ağladım anlatamam , adamın ağzından kerpetenle laf aldığım için bu kadarını öğrenebildim. Neymiş 1 hafta sonra testin sonucu geldiğinde bi test daha olacakmışım ondan sonra tedavi başlayacak çook uzun bi süreç bana göre. Bu sabah hemen özel hastaneden randevu aldım. Uzman doktora göstereceğim bakalım. En azından bana gerekli bilgiyi verirler. Halen daha şoktayım ... mafoldumben
Yani büyük ihtimalle ocak yada şubat hamişi olmayacağım bakalım kısmet. Ama sizler için dua ediyorummmm. Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur ...
canım benim üzülme kistin küçük olduğu için tedavisi kolay olur.özelden daha iyi bilgi alırsın ihmal etme
Gittim bugün canım korkulacak birşey yok çok küçükmüş, hamileliğede engel değilmiş. Takibe aldı . iyi çalışın gebelik istiyorsan gün aşırı ilişkiye girin bu sıralar dedi. Folik asit verdi. Regl bittiği zaman tekrar gideceğim. İnşallah regl olmam tabi Bakalımmmmm.kaydirigubbakcemile3
inş reg olmassın canım ama ben büyük bir ihtimalle olurum
moralimizi bozmak yok arkadaşlar lütfen.geçmiş olsun aleynacım,geçmiş olsun papatse ben sana sabah demiştim boşuna üzüldün.
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?