2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Günaydın bayanlar dün doktora gittim . Devlet hastanesiydi bin pişman oldum. Sol yumurtalık ağrımın sebebi geçte olsa belli oldu ufak bi kistim varmış. Nasıl ağladım anlatamam , adamın ağzından kerpetenle laf aldığım için bu kadarını öğrenebildim. Neymiş 1 hafta sonra testin sonucu geldiğinde bi test daha olacakmışım ondan sonra tedavi başlayacak çook uzun bi süreç bana göre. Bu sabah hemen özel hastaneden randevu aldım. Uzman doktora göstereceğim bakalım. En azından bana gerekli bilgiyi verirler. Halen daha şoktayım ... mafoldumben
Yani büyük ihtimalle ocak yada şubat hamişi olmayacağım bakalım kısmet. Ama sizler için dua ediyorummmm. Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur ...

üzülme tatlım ya geçmiş olsun 2ay önce bende gitmiştim her iki foliküldede 3cm kist vardı ve hiç bi ilaç falan vermedi normal olduğunu söyledi 1hafta sabret bakalım ya öyle şey olurmu moralini yüksek tut 2010da biz anne olucaz inşallah

canım benim üzülme kistin küçük olduğu için tedavisi kolay olur.özelden daha iyi bilgi alırsın ihmal etme

canım benim üzülme kistin küçük olduğu için tedavisi kolay olur.özelden daha iyi bilgi alırsın ihmal etme

Gittim bugün canım korkulacak birşey yok çok küçükmüş, hamileliğede engel değilmiş. Takibe aldı . iyi çalışın gebelik istiyorsan gün aşırı ilişkiye girin bu sıralar dedi. Folik asit verdi. Regl bittiği zaman tekrar gideceğim. İnşallah regl olmam tabi Bakalımmmmm.kaydirigubbakcemile3

inş reg olmassın canım ama ben büyük bir ihtimalle olurum

inş reg olmassın canım ama ben büyük bir ihtimalle olurum

bilmem bakalım benimde yumurtam daha küçük sağdaki soldaki yok sanırım , yakınlarda bi sancı çektin mi dedi evet dedim solda , oda bana gün aşırı ilişkiye gir dedi. büyük ihtimalle yumurtaların çatlamıştır dedi. amannn çok karışık yaww. zaten daha çok yeni dedi hem olmayacak diye düşünme dedi. bir de rahmin geriye dönük dedi o nedemek anladım. ama sorun olur mu dedim olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…