2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar son durumum adet olamadım normal adetimi bekliyorum 19 da olucam(inş.çolmamda hamiş olurum)o kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü bitti şimdi normal akıntım var

bende az adet oluyorum bi sorunmu var d,iye ve yumoşlar oluşmuşmu diye baktırcam tam yumutlama zamanındayım şimdi perşembe ve cuma şeffaf akıntım oldu birde göğüslerim çok acıyor

bende az adet oluyorum bi sorunmu var d,iye ve yumoşlar oluşmuşmu diye baktırcam tam yumutlama zamanındayım şimdi perşembe ve cuma şeffaf akıntım oldu birde göğüslerim çok acıyor

Valla benim bi sıkıntım yook ki, adetlerim düzenli sadece geçen gün sancım oldu . Birde genel bi kontrol için gidiyorum.

HAKLISINDA HALA CAYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN YAAA, ULTRASONDA CANIN YANIYOR MU? VALLA ACAYİP KORKUYORUM BEENNN , ZAMAN BUGÜN O KADAR ÇABUK GEÇTİ Kİ, SAAT 16,30 RANDEVUM VAR HEMEN GELDİ ZAMAN YAAA mafoldumben

canın yanmaz korkma yani şeyi düşün...onun gibi bir şeyi jelli olarak giriyor kaygan olduğu için canın yanmaz kayar gider.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…