- Konu Sahibi jarnana_21
-
selam kıslarrrrr
kimsecikler uyanammaış daha yaaaaaaaaa
hadi toplanın artıkzemuszemus
günaydın hayatımm
evet gece baya dolu oluyoo iyi kaynatıyozzzemuszemus
puuuuffff ben bugün doktora gideceğim bayanlar bana dua edinnnnnnnnnn , akannehir
slm arkadaşlar son durumum adet olamadım normal adetimi bekliyorum 19 da olucam(inş.çolmamda hamiş olurum)o kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü bitti şimdi normal akıntım var
kimse yok ama zamanım varken boş bırakmayayım dedim.papetse mirage nerdesiniz
ŞİMDİ GELDİM CANIM YEMEKTEYDİM, PUUFFF BEN İLK DEFA GİDİYORUM. ULTRASONDAN KORKUYORUM YAAA, NE YAPCAM BEN :kedi:
korkma canım bebişler için herşeye katlanacağız
bende az adet oluyorum bi sorunmu var d,iye ve yumoşlar oluşmuşmu diye baktırcam tam yumutlama zamanındayım şimdi perşembe ve cuma şeffaf akıntım oldu birde göğüslerim çok acıyor
dr gitmek neysede aşağının temizliği beni tedirgin adiyor.uff
HAKLISINDA HALA CAYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN YAAA, ULTRASONDA CANIN YANIYOR MU? VALLA ACAYİP KORKUYORUM BEENNN , ZAMAN BUGÜN O KADAR ÇABUK GEÇTİ Kİ, SAAT 16,30 RANDEVUM VAR HEMEN GELDİ ZAMAN YAAA mafoldumben
HAKLISINDA HALA CAYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN YAAA, ULTRASONDA CANIN YANIYOR MU? VALLA ACAYİP KORKUYORUM BEENNN , ZAMAN BUGÜN O KADAR ÇABUK GEÇTİ Kİ, SAAT 16,30 RANDEVUM VAR HEMEN GELDİ ZAMAN YAAA mafoldumben
offfff kadın olmak ne zor işmiş. yaaa göbekten olan ultrasonda baksa olmaz mı yaaa, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?