- Konu Sahibi jarnana_21
-
ayy ateşimi ölçtüğümü demeyi unuttum. bu ay 2. ay deniyorum bakalım. her sabah ateşimi ölçüyorum yumurtlama zamanını anlayayım diye..
nasılsın canım nerelerdesin ne yapıyorsun
iyiyim mutluyum çok.sen nasılsın doktor pek iç açıcı şeyler söylememiş ama onların hepsi öyle sıkma canını ablacım.oğluşun nasıl?
slm arkadaşlar ben ara verdim giremiyorum bu aralar adetime 3 gün var 10 gün varken kahverengi akıntım gelmişti 3 gün devamı gelir dedi doktor ama gelmedi yumurtada çatlamamış dedi ama şimdi akıntım yumurta akına dönüştü kasıklarımda yanma ve batma var şişlik var sanki doktorumu aradım 19 da adet günümde doktora gidicem hayırlısı dedi doktorcum allahım umutlanmakta istemiyorum hüsrana uğramamak için
kucu kucu alıyormuşsun iyi hadi bakalım peşinede bebiş gelir gel keyfim gel
slm arkadaşlar ben ara verdim giremiyorum bu aralar adetime 3 gün var 10 gün varken kahverengi akıntım gelmişti 3 gün devamı gelir dedi doktor ama gelmedi yumurtada çatlamamış dedi ama şimdi akıntım yumurta akına dönüştü kasıklarımda yanma ve batma var şişlik var sanki doktorumu aradım 19 da adet günümde doktora gidicem hayırlısı dedi doktorcum allahım umutlanmakta istemiyorum hüsrana uğramamak için
öyle 2hafta sonra uçakla göndercekler çok heyecanlıyım inşallah bebişimde gelir ya.hadi bakalım kociş yokken rahat rahat oturursun.kıyamam melekler gibi uyuyordur şimdi.bebişte gelsede ablacım sana yeniden yaşasan anneliği bu kezde kız gelir ohhh bide kızçe annesi olursun inşallah
öyle canm kendimi kasmamaya çalışıyorum bakalım ne olucak heryerimdede alerji oldum galiba deli gibi kaşınıyorum ateşim 36.2 den aşağı düşmüyor dahada düşerdi bakalım ne olucak
yerleşme kanamasıdır inşallah tatlım ilk hamişimiz olursun.bence umutlanmada kötüde düşünme dua et sabret ama bana bebiş gibi geldiiiii :teytey:
herşeyin hayırlısı allahım isteyen herkese versin.er yada geç olsunda :ecrin_bebek:
öyle canm kendimi kasmamaya çalışıyorum bakalım ne olucak heryerimdede alerji oldum galiba deli gibi kaşınıyorum ateşim 36.2 den aşağı düşmüyor dahada düşerdi bakalım ne olucak
strestendir yada birşey dokunmuştur hay Allah alerji çok kötü oluyor ya fenistil diye jel var çok iyi geliyor
inş.canım ya allahım hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün 1 sene yarım yamalak uğraşıyoruz doktor için yumurta takibimi 3 aydır yaptırıyorum hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?