- Konu Sahibi jarnana_21
-
amin amin yaa..ama hem erkek hem kız annesi olmak güzel bence sanada yakışır hee :) 39 a kadar yolu var sıkma canını daha çok gençsin ablam
inş.canım ya allahım hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün 1 sene yarım yamalak uğraşıyoruz doktor için yumurta takibimi 3 aydır yaptırıyorum hayırlısı :Saruboceq:
yumurtaların pili bittiyse napcaz.bu seferkide tüplümü olsun.canımı sıkma değilde eşim ve oğlum çok istiyorlar.onlar benden daha istekliler
banada dedi dr. yumurta takibi yaparız diye tahlillerin sonucuna göre nasıl yapılıyor tumurta takibi yumurtlama gününümü ayarlayıpta çağırıyor
bitmemiştir ya klomenle büyür onlar baksana benim bu yaşta yavaş çalışıyormuş.ben bile tüp gidelim yaptıralım uğraşmayayım diyom eşim olurmu öle şey diyo
işte bu ay fos çıktım yumurtalar büyümemiş.suladık ama başka ne yapabilirimkidelikafadulden
kızlar bakalım hayırlısı diyelim allahtan herşey kaldı 3 gün nasibimiz varsa olucak yoksa olmuycak
kızlar doktora gitsenizde kendinizde takip yapın günlerinizi
kociş çağırıyor ya bensiz uyuyamazmış hep laptopun başındaymışımda bilmemne neyse kızlar öpüyorum o uyuduktan sonra kaçar gelirim ben :) öptümmmmmm
aleyna,jarnana_21 eşlerinize keçi boynuzu yedirin sizde bal çörek otu tarçın karıştır yumurta çatlamaya yakında incir yeyin bol bol[aslında yapmayı düşünmüyordum ama önümüzdeki ay deneyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?