2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
valla mirage stres yapma benim 2ay önce stresten 25gün gecikti ilk defa rahat bırak kendini hatta kapat konuyu düşünme bile olursa süpriz olur

evde de aynı canım doktor ayrı bişey yapmıyo sadece ultrasonla yumoş boyunu ölçüyo bikaç ay öyle dene bence doktor acayip stres yapıyo insana ister istemez ben 2 günde bir gidiyorum yumoşların büyümeye başlamasından

inş.canım ya allahım hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün 1 sene yarım yamalak uğraşıyoruz doktor için yumurta takibimi 3 aydır yaptırıyorum hayırlısı :Saruboceq:

banada dedi dr. yumurta takibi yaparız diye tahlillerin sonucuna göre nasıl yapılıyor tumurta takibi yumurtlama gününümü ayarlayıpta çağırıyor

yumurtaların pili bittiyse napcaz.bu seferkide tüplümü olsun.canımı sıkma değilde eşim ve oğlum çok istiyorlar.onlar benden daha istekliler

bitmemiştir ya klomenle büyür onlar baksana benim bu yaşta yavaş çalışıyormuş.ben bile tüp gidelim yaptıralım uğraşmayayım diyom eşim olurmu öle şey diyo

canım zaten bende pko var bide stres olursam ya olmam geç olurum yada olduysam o gün biter adetim

daha tüp için çok erken ben bile dedim doktoruma onun içinde zaman lazımmış aşılama içinde gene yumoşların büyümesi lazımmış

banada dedi dr. yumurta takibi yaparız diye tahlillerin sonucuna göre nasıl yapılıyor tumurta takibi yumurtlama gününümü ayarlayıpta çağırıyor

reglim geciktiğinde gittiğimde banada dedi adetin 3.günü gidiyormuşsun sonra 11.günmü ne çağırıyormuş 3kez falan çağırıyormuş sanırım.gidicem gelirse bu ay valla baksın bakalım ilaç verilceksede versin

kızlar bakalım hayırlısı diyelim allahtan herşey kaldı 3 gün nasibimiz varsa olucak yoksa olmuycak

aleyna,jarnana_21 eşlerinize keçi boynuzu yedirin sizde bal çörek otu tarçın karıştır yumurta çatlamaya yakında incir yeyin bol bol

kociş çağırıyor ya bensiz uyuyamazmış hep laptopun başındaymışımda bilmemne neyse kızlar öpüyorum o uyuduktan sonra kaçar gelirim ben :) öptümmmmmm

canım ben yaptıklarımı anlatayım hoş bende de hep fos ama belki sizde yarar ben adetin birinci gününden itibaren bal çörek otu tarçın yaptım şu ara kanamam olunca bıraktım bide adetimin 10.gününden itibaren bol bol kuru incir yedim eşimede keçi boynuzu yediremedim bende keçiboynuzu pekmezi aldım onuniçine ceviz fındık koydum onu yedirdim bide bu ay cezerye yedik ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…