2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
benim doktorum 10.günden itibaren 2 günde bir çağırıyor ben o yüzden o arada 1 gün arayla ilişki diyor eğer o ara günde kasıklarım çok ağrıyorsa ilişkiye giriyorum çünkü yumurtlama olabilir diye bide ayaklarımı tavana dikiyorum

canım bal çörak otu tarçın kullananların çoğundan duydum ara kanama yapıyormuş diye o yüzden fazla ilgilenmedim.bünyeden bünyeye farkedermi acaba.ama eşime keçi boynuzu pekmesini yedirebilirim

canım inş.işe yarar kişiden kişiye değişiyo bu karışımlar ama hayırlısı artık duayla ye

işte benim bu ay kasık ağrım olmadı her zaman olurdu onun için küçük yumurtlamışım.şu ayakları yukarı dikmenin çok faydası var benim hep dışarı çıkar spermler ama yarım saat yatarsam çıkmıyor

canım bal çörak otu tarçın kullananların çoğundan duydum ara kanama yapıyormuş diye o yüzden fazla ilgilenmedim.bünyeden bünyeye farkedermi acaba.ama eşime keçi boynuzu pekmesini yedirebilirim

evet canım bende biliyorum onu bakalım benimde belki o yüzden olmuştur eğer öylesine olan bir kanamasayla ben zaten haber veririm size sakın yapmayın diye lmaz:

canım ben yatırıyorum koçiş çağırıyo yarın iş var öptüm yarın akşam aksilik olmazsa yine girerim

canım bayağı masraflı tüp bebek aşılama hele bunlar daha pahalı ama napalım hayırlısı diycez ben her ay 500 ü çıkarıyorum cepten

iyi geceler arkadaşlar bende bebek istiyorum nasipse 2sini düşünüyoruz dua adarseniz sevinirim

inşş cnm rabbım hemen kucagına almayı nasıp eder.bende dusunuyorum ilk bebışımız olcak ama buaralar dr gıdıp gelıorum klomen tedavısı uyguluycak bakalım inş 2010 ugurlu gelır ve uzun zamn beklemeyız rabbım hepımızı duysun

haydi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…