- Konu Sahibi jarnana_21
-
canlarım nasılsınız ben gedimmmm
yasemeeni tanıyan varsa söylüyorum yasemen hamileeee
canlarım nasılsınız ben gedimmmm
yasemeeni tanıyan varsa söylüyorum yasemen hamileeee
uğurlu kopya listeniz ve kopya topiğinizkaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun da neden böyle bi bölünmeye gerek duydun anlamadım canım birlik olalım sinerji yaratalım dı benim amacım neyse bakalım siz burdan yaratın sinerjinizi biz oradan aynı başlıklı konularla dolsun dursun tüm sayfalarda...umarım 2010 a hamile olarak girer sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız.Allah isteyen herkese nasip etsin.AMİN
UĞURLU LİSTEMİZ...
1.jarnana_21
2.aleyna34.....1ocak
3.b.u.l.u.t.......1ocak
4.Tuu_ba
5.Kyleena
6.kerem34gul..9ocak
7.gyshnky......14ocak
8.yıldırımın yağmuru
9.mavinur44.....6ocak
10.yezel.........3ocak
11.Gulus_ss
12.dmtum84...24aralık
13.disikus......10ocak
14.sonbahar41
15.papatse.....27aralık
16.sevsevil.....25aralık
17.mugmug1..23aralık
18.denizfdm
19.aysen34...31aralık
20.cigdem1680
21.bitan........8ocak
22.diyarr
23.umutsuzzz
24.pembe_patik
25.elvvan
26.integral0027...25aralık
27.leguin...........3ocak
28.karabiber01
29.mirage1983
30.haymatlos.....29aralık
31.mestitosh......4ocak
32.miray15.........4ocak
33.naaz.............4ocak
34.faddim
artık kullanmıyorum canım. inş. bu ay bakalım bize ne gösterecek. senin beklenmeyen adet tarihin kaçtı?
uğurlu kopya listeniz ve kopya topiğinizkaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun da neden böyle bi bölünmeye gerek duydun anlamadım canım birlik olalım sinerji yaratalım dı benim amacım neyse bakalım siz burdan yaratın sinerjinizi biz oradan aynı başlıklı konularla dolsun dursun tüm sayfalarda...
allahım bu listedeki herkese de nasip etsin inşallah hamileliği dualarım tüm isteyenler için...a.s.
kıslar birşey dicem yaaa biraz cnm sıkkın aslında;
şimdi ben 34-35 günde adet oluyorum ovulasyonum 11 aralıktı. ben pazartesi günü kan testi yaptırdım ama 0.30 çıktı. acaba erken mi yaptırdım. ya tam olarak ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum aslında off çıldırcam yaa ne yapayım akıl verin kıslarrr....
kıslar birşey dicem yaaa biraz cnm sıkkın aslında;
şimdi ben 34-35 günde adet oluyorum ovulasyonum 11 aralıktı. ben pazartesi günü kan testi yaptırdım ama 0.30 çıktı. acaba erken mi yaptırdım. ya tam olarak ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum aslında off çıldırcam yaa ne yapayım akıl verin kıslarrr....
ne kopyası ya ne kopya topiği 2010 bana bebek getirsin topiğiyle ocak şubat çift çizgiyi görmek isteyenler topiği aynımı sence?arasındaki farkı anlayamıyorsun o senin problemin.ben bölünme falan yapmadım sen şubat mart gibi çalışcaz vs gibi şeyler yazıyordun ayrıca ben kimseyi buraya çağırmadım gelmek isteyenler geldi birlikten yanaysan sen gelip katılsaydın bomboş topicden buraya daha şubat mart gibi düşünenlerle şimdi çabalayıp çift çizgi görmek isteyenlerle büyükkkkkkk fark var anlayana!!!!!!!!
canım erken yaptırmışsın bence. ovulasyonundan sonra 2 hafta sonra kesin sonuç verir diye okudum.
cnm şimdi msnden öğrendim bende valla soramadım sevinçten dört köşe şu anda 2 dşük yaptı arkadaşım ama çok şükür bebeği yine onunla. inşallah cnm allahım cümlemize nasip etsin inşallah.. beni de listeye ekler misiniz 24 aralık gerçi benim kasıklarımda ağrı var galiba erken gelecek kırmızılar yaaaa
sıkma canını canım.bende reglim 25 gün geciktiğinde yaptırmıştım 0,25 yani negatifti ve artarmı acaba hcg diye kendimi paralamıştım doktorlar adet gecikmeden b hcg yaptırma taraftarı değil keşke yaptırmasaydın belkide stresten adetin gecikecek arkadaşım bundan sonra gününü bekle geciktiğinde yaptırmak istersen yaptır çünkü önceden pozitif çıkıp sonra adet görenler yani kimyasal gebelik geçirenlerde var.nacizane tavsiyem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?