2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Annelik sonderece keyifli ve bir o kadar da kutsal bir şey. Her kadın doğası gereği bir bebek gördüğünde iç geçirir ve günün birinde kendi çocuğunu kucağına almak ister. Ama her kadın doğal yollarda hamile kalacak kadar şanşlı olmuyor maalesef. Tıp bu konuda çok ilerlemiş durumda. ama insanlar yinede bu işin şifalı yönlerini de aramakta.
Gebe Kalmak Gereken Şifalı Bitkiler: Ceviz, Pelin otu, Nar çiçeği, Soğan Tohumu, Yer somunu, Susam yağı, Süt
Hazırlanış Şekli:
* Ceviz içi dövülerek ezilir. Elde edilen ezme, Soğan to­humu ve susam yağı ilavesiyle birlikte macun kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan macunla bakla irili­ğinde yapılan haplardan hayızdan sonra günde üç-beş tane yutulur.
* Pelin otu, Nar Çiçeği ve Soğan tohumu birlikte dem­lenir. Süzülerek elde edilen posa, macun kıvamına ge­linceye kada bal ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan macundan kahvaltıdan sonra bir çorba kaşığı yenir.
* Yer somunu kökü suda kaynatılır. Süzülerek elde edi­len posa, macun kıvamına gelinceye kadar bal ile karıştı­rılarak yoğrulur. Hazırlanan macundan kahvaltıdan sonra bir çorba kaşığı yenir.
* Yer somunu kökü suda kaynatılır. Süzülerek elde edi­len sıvı bir süre dinlendirilir. Kısırlığa karşı sabah-akşam bu sıvıdan birer bardak içilir.
* Hamile kalmak için sabahları aç karına taze süt, ak­şamları da yatmadan önce susam yağı içilir.

ALINTIDIR

güzel şeyler paylaşmışsın canım eline sağlık... bugün yumurtlama günüm olabilir yani. 14. günüm. bi yerde de yumrtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye okudum. nasıl iş karıştırdım. bugün de ateşimi ölçmeyi unutmuşum. bi de açık khve akıntı çıktı kafam karıştı ayyy...

artık kullanma bal çörek otu ve tarçını kafanda karışmasın rahat ol benimde 8gün erken gelmişti 3ay kullanınca düzene giriyormuş hem belki bu kürle kalırız ben regl olduğumda başlıycam gene çünkü yumurtalara baya iyi geliyor bence

birşey değil ne demek gelen arkadaşlarda eski sayfalara baksa keşke onlarda okusa..ben okuduklarımı paylaşıyorum yapmak lazım yazılanları

Adaçayı: Taze adaçayı yaprakları, ısırıklar ve sıyrıklar üzerine doğrudan uygulanabilir. Adaçayını kaynatarak değil, kaynar suya daldırarak çay yapın. Adaçayı, aşırı terlemesi olanlara iyi gelir. Menopoza geçiş döneminde estrojen gibi etki ederek menopoz belirtilerini (ateş basması, terleme gibi) hafifletir. Doğum kontrolü uygulayan ve emziren kadınların adaçayı kullanması sakıncalıdır: Gebe kalmayı kolaylaştırır, anne sütünü azaltır. Gebe kalma problemi olan kadınların adaçayını tercih etmeleri gerekir. Adet dönemi öncesi ağrıları olanlar için de adaçayı önerilir.
ALINTIDIR

artık kullanmıyorum canım. inş. bu ay bakalım bize ne gösterecek. senin beklenmeyen adet tarihin kaçtı?

uğurlu kopya listeniz ve kopya topiğinizkaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun da neden böyle bi bölünmeye gerek duydun anlamadım canım birlik olalım sinerji yaratalım dı benim amacım neyse bakalım siz burdan yaratın sinerjinizi biz oradan aynı başlıklı konularla dolsun dursun tüm sayfalarda...

allahım bu listedeki herkese de nasip etsin inşallah hamileliği dualarım tüm isteyenler için...a.s.

artık kullanmıyorum canım. inş. bu ay bakalım bize ne gösterecek. senin beklenmeyen adet tarihin kaçtı?

valla benim 3aydır hiç şaşmayan reglim şaşırmaya başladı :) ama sanırım aralık sonu gibi belli olmaz yine diye yazmadım.zaten gelmicek hamiş gircem 2010 a :) :) tabi burdaki bütün arkadaşlarda

cnm şimdi msnden öğrendim bende valla soramadım sevinçten dört köşe şu anda 2 dşük yaptı arkadaşım ama çok şükür bebeği yine onunla. inşallah cnm allahım cümlemize nasip etsin inşallah.. beni de listeye ekler misiniz 24 aralık gerçi benim kasıklarımda ağrı var galiba erken gelecek kırmızılar yaaaa

kıslar birşey dicem yaaa biraz cnm sıkkın aslında;

şimdi ben 34-35 günde adet oluyorum ovulasyonum 11 aralıktı. ben pazartesi günü kan testi yaptırdım ama 0.30 çıktı. acaba erken mi yaptırdım. ya tam olarak ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum aslında off çıldırcam yaa ne yapayım akıl verin kıslarrr....

ne kopyası ya ne kopya topiği 2010 bana bebek getirsin topiğiyle ocak şubat çift çizgiyi görmek isteyenler topiği aynımı sence?arasındaki farkı anlayamıyorsun o senin problemin.ben bölünme falan yapmadım sen şubat mart gibi çalışcaz vs gibi şeyler yazıyordun ayrıca ben kimseyi buraya çağırmadım gelmek isteyenler geldi birlikten yanaysan sen gelip katılsaydın bomboş topicden buraya daha şubat mart gibi düşünenlerle şimdi çabalayıp çift çizgi görmek isteyenlerle büyükkkkkkk fark var anlayana!!!!!!!!

sıkma canını canım.bende reglim 25 gün geciktiğinde yaptırmıştım 0,25 yani negatifti ve artarmı acaba hcg diye kendimi paralamıştım doktorlar adet gecikmeden b hcg yaptırma taraftarı değil keşke yaptırmasaydın belkide stresten adetin gecikecek arkadaşım bundan sonra gününü bekle geciktiğinde yaptırmak istersen yaptır çünkü önceden pozitif çıkıp sonra adet görenler yani kimyasal gebelik geçirenlerde var.nacizane tavsiyem bu

canım erken yaptırmışsın bence. ovulasyonundan sonra 2 hafta sonra kesin sonuç verir diye okudum.

cnm sinirlenme yaaa herkes istediği topiğe gider amacımız aynı hepimizin ama bu topik o topik gibi ayrım yapmak çok yanlız maksat muhabbet etmek dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmak biziim mesela benim açtığım bir topik var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/327970-annelerimiz-anne-adaylarimiz-burada-bulusalimm-225.html
ama ben her topiğe giriyorum herkesle görüşüyorum amaç birlikte vakit geçirmek fikir paylaşmak dert ortağı olmak sıkma canını sen hayatımmmkaydirigubbakcemile5 :1hug:

canım erken yaptırmışsın bence. ovulasyonundan sonra 2 hafta sonra kesin sonuç verir diye okudum.

evet cnm sonra bende farkettim ama hayırlısı olsun bakalım. benim kasık ağrılarım başladı bu ayda kırmızı gelecek sanırsam öyle hissediyorum. hayırlısı olsun inşallahh cümlemizin kucağı boş kalmaz inşallahhhhh :lepi: :Saruboceq:

ekleriz tabi sen öyle negatif düşünme bu ay olmazsa ocakta olur yeni ay yeni umut moralini yüksek tutttt opuyorumnanaktan

haklısın arkadaşım geçen ayda yaptım bu yanlışı yapmayacağım bu son. benim zaten 35 gün sürüyo yani gecikme de olmadı daha 24 aralık adet tarihim cnm. hayırlısı olsun inşallahhhhhh cümlemize gelsin bebişler... bu ay çok çalıştım hep dikkat ettim ama inşallah günü kaçırmamışımdır yaaa
sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…