2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

heryere girye bir yere sığınamıyor sanırım kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinnnnnn herkes heryere girer ya bende giriyorum ama kimsenin canını sıkmıyorum selamlaşıp konuşuyorum valla hepimiz arkadaşız burda senin topiğin benim topiğimmi var

ayy pardon canım ben yanlış görmüşüm adaşımmış o
kırmıız kartı görmüş senağlama şimdi msn de söledi senağlama

evet gördm şimdi. kekik içiyordum bi arkadaş içme sakın dedi. bi arkadaş hamile bütün bitki çayları yasak dedi.. çay da yasak eee içecek kalmadı sıcak bişeyler...

kekikte ovulasyondan sonra zararlı.ben bu konuyla ilgili bilgileri yazarım buraya araştırıp.karanfil çayı çok iyi gebeliği kolaylaştırıyor hem ben tadını çok seviyorum acayipte rahatlatıyor onu içebilirsin.meyve çayları yapabilirsin

rus arkadaşım 12sinde doğum yapmış kızı olucaktı çok güzel tekmeler atıyordu valla hissettikçe heyecanlanıyordum gelsinler gidicem görmeye bizim içinde dua etmesini sölicem isim arıyorduk burdayken Rabbim bizlerede yaşatsın kızlar

aşk olsun ben o kadar büyükmüyüm ki bi yere sığmıyom kıssss mafoldumben
her yere sığarımda yeterimde alimallah kaydirigubbakcemile3

boşver tatlım takma kim ne derse desin
banada bi topikde öle imalı konuştular yok işte her zamn girmeyenler isim yazdırmasın gibilerine
bende daha girmiyorum laelaelaelaelae

sana demedim fıstık ya o kişiye dedim.sana dermiyim hiç.ya girmek zorundamı canım hep yazdırır ismini yazdırır insanlar ne kadar bencil olmuş ya

ıyi akşamlarr kızlarrr
Bendee dahaa çalışmaa falann yok regl oldum bitti amaa eşimm dahaa cumartesii gelecekkk yanımda değil

regl zamanımda 6 ocak gösteriyooo

kızlarr elimdenn geldiğincee benn yazılanlarıı okuyorumm sizlerii takipp ediyorummm

hayırlısı olsun canım.. ocakta güzel haber alırız inş..

burdayım canım. nasıl takvim?

lady' calendar.ben onu indirdim onu kullanıyorum ovulasyon tarihimi gösteriyor ilşkiye girdiğimiz günleri not ediyorum ateş ölçersem onu oraya işaretliyorum.her zaman laptop ta oluyor her açtığımda bilgi veriyor bugün gebelik şansınız düşük yada yüksek diye falan iyi oluyor yani sende indirip kullanabilirsin advanced woman calendar da aynı.kız yada erkek bebeğe kalma günlerini bile gösteriyor

olsun ovulasyon günlerine yakın ilişkiye girmek önemli üzülme.6ocak diye yazmadıysam yazayım bari ama nasılsa hamiş olcan yazmıyayım hiç kaydirigubbakcemile5

ilahii ben de diyorum ne takvimi ki? aynısı bende de var galiba. sağda kırmızı bi kalp işareti duruyor. aynı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…