2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

bende her topiğe giriyorum selam veriyorum konuşuyorum ya çamur at izi kalsın ben o tür kişilerin seviyesine inmem canımıda sıkmam cevabımı verir geçerim

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu ay arada bi adaçayı içiyorum sabahları. birkaç yerde okuyunca deneyim dedim. sevdim de adaçayını. bu ay çay ce b-t-ç denedim bakalım ne olacak neticee...

bende b+ç+t yi yaparken yatmadan önce içiyordum hem güzel uyuyordum rahatlatıyordu ovulasyon gününden sonra içmek iyi değilmiş hem ben 1gece içiyordum 1gece ara veriyordum çok uyku yaptı bende :)

bende b+ç+t yi yaparken yatmadan önce içiyordum hem güzel uyuyordum rahatlatıyordu ovulasyon gününden sonra içmek iyi değilmiş hem ben 1gece içiyordum 1gece ara veriyordum çok uyku yaptı bende :)

ovulasyondan sonra içmek iyi değilmi neden ki jarnana. ben şimdiden sonra içmeyeyim o zaman...

aman kızlar durun sakin olunkaydirigubbakcemile3 amacım kavga etmek değildi ben yazdıklarınızın hepsini anladım da bence siz bunu anlayamamışsınız jarnana hamına.s.

allah gönlüne göre versin arkadaşım inan kavga etmek ya da sana herhangi bişey söyleyip kaçmak değildi amacım sadece sordum sen de anlattın tabi anlatış tarzın biraz haşindi olsun bakalım inşallah güzel haberlerini alırız tüm gönlümle diliyorum...

ovulasyondan sonra içmek iyi değilmi neden ki jarnana. ben şimdiden sonra içmeyeyim o zaman...

içme canım düşüğe neden olabilirmiş hani az önce kopyalamıştım ya adaçayını gebelerin içmesi iyi değil ovulasyon gününden sonra gebelik olabilir diye iyi değil yani.evet içme bende ovulasyona kadar içiyorum

senin alaycı konuşmana karşılıktı hatta daha fazlası söylenmeliydi ..sordun anlattım eyvallah güzelim

selam kızlarr nasılsınız bakalımmm
ay burayada gelmiş ayrı topik muhabbeti okdumda birazz
sıkmayın canınızı

bizimde zaamnında dmtumt la çok sııkılmıştı canımızz

istediğimiz yere gireriz istemediğimiz yere girmeyiz
her yer bizim :lepi:

kıss demetcim kırmıızlar mı geldi
ayy sanki bi yerde okudumda inşlhh yanlış görmüşümdür
ordan oaraya öle hızlı geçiyomki nere baktım ne okudum karışıtırıyorum kafamçokkarıştı

evet gördm şimdi. kekik içiyordum bi arkadaş içme sakın dedi. bi arkadaş hamile bütün bitki çayları yasak dedi.. çay da yasak eee içecek kalmadı sıcak bişeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…