- Konu Sahibi jarnana_21
-
cnm sinirlenme yaaa herkes istediği topiğe gider amacımız aynı hepimizin ama bu topik o topik gibi ayrım yapmak çok yanlız maksat muhabbet etmek dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmak biziim mesela benim açtığım bir topik var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/327970-annelerimiz-anne-adaylarimiz-burada-bulusalimm-225.html
ama ben her topiğe giriyorum herkesle görüşüyorum amaç birlikte vakit geçirmek fikir paylaşmak dert ortağı olmak sıkma canını sen hayatımmmkaydirigubbakcemile5 :1hug:
ekleriz tabi sen öyle negatif düşünme bu ay olmazsa ocakta olur yeni ay yeni umut moralini yüksek tutttt opuyorumnanaktan
ne kopyası ya ne kopya topiği 2010 bana bebek getirsin topiğiyle ocak şubat çift çizgiyi görmek isteyenler topiği aynımı sence?arasındaki farkı anlayamıyorsun o senin problemin.ben bölünme falan yapmadım sen şubat mart gibi çalışcaz vs gibi şeyler yazıyordun ayrıca ben kimseyi buraya çağırmadım gelmek isteyenler geldi birlikten yanaysan sen gelip katılsaydın bomboş topicden buraya daha şubat mart gibi düşünenlerle şimdi çabalayıp çift çizgi görmek isteyenlerle büyükkkkkkk fark var anlayana!!!!!!!!
bende her topiğe giriyorum selam veriyorum konuşuyorum ya çamur at izi kalsın ben o tür kişilerin seviyesine inmem canımıda sıkmam cevabımı verir geçerim
bende her topiğe giriyorum selam veriyorum konuşuyorum ya çamur at izi kalsın ben o tür kişilerin seviyesine inmem canımıda sıkmam cevabımı verir geçerim
gir gir oku magnilda hanım!!! yazı yazıyorsun cevabınıda oku!!!
kıslar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize cici bakın hepinizi seviyorummm muckkkkk
bende b+ç+t yi yaparken yatmadan önce içiyordum hem güzel uyuyordum rahatlatıyordu ovulasyon gününden sonra içmek iyi değilmiş hem ben 1gece içiyordum 1gece ara veriyordum çok uyku yaptı bende :)
ovulasyondan sonra içmek iyi değilmi neden ki jarnana. ben şimdiden sonra içmeyeyim o zaman...
allah gönlüne göre versin arkadaşım inan kavga etmek ya da sana herhangi bişey söyleyip kaçmak değildi amacım sadece sordum sen de anlattın tabi anlatış tarzın biraz haşindi olsun bakalım inşallah güzel haberlerini alırız tüm gönlümle diliyorum...
içme canım düşüğe neden olabilirmiş hani az önce kopyalamıştım ya adaçayını gebelerin içmesi iyi değil ovulasyon gününden sonra gebelik olabilir diye iyi değil yani.evet içme bende ovulasyona kadar içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?