2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında çift çizgiyi görmek istiyorum. :ecrin_bebek: beni de listeye ekleyin lütfen. 16 ocak regl tarihim. bakalım ne olacak?
3 aydır beklemedeydim eylül 14 de bebeğimi ölü gebelik nedeniyle aldırmak zorunda kalmıstım. bu ay yeniden çalışmalara başlayacağız. hayırlısı...

kızlar bende ocak ta çift çizgi istiyorum henüz adet olmadım ama olsun yine de istiyorum 22 aralık da benim adet tarihim beni de eklermisiniz .:)

Merhaba kızlar. Bu ay bebek gelmedi.
Ocakta olur inşaallah diyordum ki dişlerimle ilgili sorun yaşıyorum 2 gündür.
Sanırım biraz ara vermemiz gerekiyor. Dişlerimle ilgili sorunları halledene kadar.

evet bende bende çift çizgi görmek istiyorumm 26 aralık adet tarihim nereye ekliyorsunuz arkadaşlar eklemek istiyorum

Kızlar bu arada benim 14 ocak gözüküyordu listede fakat ben regl olmadım doktora gittim.hamilelik yok . söktürücü ilaç verdi ve regl olduktan sonra 5. gün klomen kullanmaya başlayacağım.... sonraki tarihim muhtemelen 24 Ocak olacak. İnşallah 24 Ocak gelmeden müjdeli haber veririm sizlere

inşallah canım geçmiş olsun çok listede ne olarak kalsın tarihin? dün hem polatla hatununu çekiştirmek çok güzeldi sağol canım

hoşgeldin aramıza.ekledim ismini güzelim listeye çok geçmiş olsun üzüldüm çok inşallah üzülmezsiniz birdaha

offf yaaa ben bu ay şu ovulasyon testlerinden aldım onda bile çift çizgiyi göremedim. Nerde gebelik testinde görücem :) kaydirigubbakcemile3

aaa bu arada papatse loreal excel 10 un 6.41 amber brown a boyattım burda saçlarımı çok hoş oldu her ışıkta farkediyor ve gerçekten pırıl pırıl parlıyor geçen gün konuşuyordukya..koyu da oldu çok hoş oldu :)

tam gününde yapmamışsındır tatlım öyle düşünme bende 3.yaptığımda gördüm bende senin gibi diyordum hatta:) yapmaya devam fıstıkım

offf canım yaa bugün 17. günüm. 14, 15 , 16 , 17 ,18. günler hep yaptım çıkmadı. Hatta doktora gittim 14. gün ve 15. gün 14 gün gittiğim doktor hiç bişey demedi. 15. gün gittiğim doktor gebelik istiyorsan bu günlerini iyi değerlendir dedi. Bende değerlendirdim.
Bu ay vücudumda garip şeyler oluyorrrrrrr. Galiba psikolojik zemuszemus
Şimdi bir tane daha test yaptım yine bişey yookkkk Hamile olsam oluvasyon testinin pozitif çıkması lazım dimi? Bu ayda gelecek kırmızılarrrrrrrrrrr lmaz:

yaaa çok sevindim birazda koyu kullan ... :) ben çok seviyorum .... güle güle aksın diyim bariiiiiii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…