- Konu Sahibi jarnana_21
-
hoşgeldin aramıza ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
kızlar bende ocak ta çift çizgi istiyorum henüz adet olmadım ama olsun yine de istiyorum 22 aralık da benim adet tarihim beni de eklermisiniz .:)
Kızlar bu arada benim 14 ocak gözüküyordu listede fakat ben regl olmadım doktora gittim.hamilelik yok . söktürücü ilaç verdi ve regl olduktan sonra 5. gün klomen kullanmaya başlayacağım.... sonraki tarihim muhtemelen 24 Ocak olacak. İnşallah 24 Ocak gelmeden müjdeli haber veririm sizlere
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında çift çizgiyi görmek istiyorum. :ecrin_bebek: beni de listeye ekleyin lütfen. 16 ocak regl tarihim. bakalım ne olacak?
3 aydır beklemedeydim eylül 14 de bebeğimi ölü gebelik nedeniyle aldırmak zorunda kalmıstım. bu ay yeniden çalışmalara başlayacağız. hayırlısı...
kızlar bende ocak ta çift çizgi istiyorum henüz adet olmadım ama olsun yine de istiyorum 22 aralık da benim adet tarihim beni de eklermisiniz .:)
offf yaaa ben bu ay şu ovulasyon testlerinden aldım onda bile çift çizgiyi göremedim. Nerde gebelik testinde görücem :) kaydirigubbakcemile3
tam gününde yapmamışsındır tatlım öyle düşünme bende 3.yaptığımda gördüm bende senin gibi diyordum hatta:) yapmaya devam fıstıkım
aaa bu arada papatse loreal excel 10 un 6.41 amber brown a boyattım burda saçlarımı çok hoş oldu her ışıkta farkediyor ve gerçekten pırıl pırıl parlıyor geçen gün konuşuyordukya..koyu da oldu çok hoş oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?