- Konu Sahibi jarnana_21
-
offf canım yaa bugün 17. günüm. 14, 15 , 16 , 17 ,18. günler hep yaptım çıkmadı. Hatta doktora gittim 14. gün ve 15. gün 14 gün gittiğim doktor hiç bişey demedi. 15. gün gittiğim doktor gebelik istiyorsan bu günlerini iyi değerlendir dedi. Bende değerlendirdim.
Bu ay vücudumda garip şeyler oluyorrrrrrr. Galiba psikolojik zemuszemus
Şimdi bir tane daha test yaptım yine bişey yookkkk Hamile olsam oluvasyon testinin pozitif çıkması lazım dimi? Bu ayda gelecek kırmızılarrrrrrrrrrrlmaz:
gebeliğin çıkması için ovulasyon gününe güvenme.ilk idrarla yapılmıcak 4saat çişini tutup yapıcaksın fazla sıvı tüketmeyeceksin biliyorsun dimi?birde testten teste farkediyor daha hassas olanları var.benimki çok hassas sanırım ovulasyonla ilgili olan topiği oku biraz istersen canım
yaaa çok sevindim birazda koyu kullan ... :) ben çok seviyorum .... güle güle aksın diyim bariiiiiii Şeniz
evet öyle yapıyorum ama olmadı olmadı olmadı
hoşgeldin aramıza.ekledim ismini güzelim listeye çok geçmiş olsun üzüldüm çok inşallah üzülmezsiniz birdaha
çok teşekkür ederim canım umarım sadece ben değil hiçkimse üzülmez çok zor günlerdi
ama geçti şimdi yeniden umutla bebiş yolu gözlicez.
sizlere tavsiyem acaba hamile miyim diye kendinizi dinlemeyin ben 2 ay öyle yaptım (gayri ihtiyari oldu tabi) hiç de tutmadı. 3. ay adetimi beklerken karnım adet olacakmısım gibi ağrırken yaptığım test pozitifti. hiç ummuyodum olacakmıs gibi de gelmiyodu ama olmustu. kısacası oluruna bırakın... rahat olun kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaa :)
nerdesiniz hatunlar...az kaldı ocağa ve şubata ya heyecanlıyım şimdiden inşallah göbişlerimiz bebişle dolar
ismini ekledim listeye feryad nasılsın?
teşekkür ederim canım iyiyim ne olsun adet günümü bekliyorum her ihtimale karşı Allah hepimizi anne yapsın inş :)opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
inşallahhhhh.2010 hamileler ve anneler topiği açalım dimi ama zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?