2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

gebeliğin çıkması için ovulasyon gününe güvenme.ilk idrarla yapılmıcak 4saat çişini tutup yapıcaksın fazla sıvı tüketmeyeceksin biliyorsun dimi?birde testten teste farkediyor daha hassas olanları var.benimki çok hassas sanırım ovulasyonla ilgili olan topiği oku biraz istersen canım

evet öyle yapıyorum ama olmadı olmadı olmadı

yaaa çok sevindim birazda koyu kullan ... :) ben çok seviyorum .... güle güle aksın diyim bariiiiiii Şeniz

sağol canım benim artık asla sarışın olmak falan istemiyorum herkes öyle çünkü.kahve köpüğü amber brown sıcak çikolata harika renkler valla birde kışkırtıcı kızıl opuyorumnanaktan

evet öyle yapıyorum ama olmadı olmadı olmadı

üzülme ne olur ya bak bu ay olmazsa diğer ay olur her ay yeni umut eğer stres yaparsan reglin gecikebilir söktürücü verebilir doktor o yüzden sıkılma ben artık takmıyorum hep başka şeylerle ilgileniyorum vücudumu dinlemeyi kendimi bu ay kesin hamileyim psikolojisindende kurtuldum rahatım çok böylede olurum inşallah...

hoşgeldin aramıza.ekledim ismini güzelim listeye çok geçmiş olsun üzüldüm çok inşallah üzülmezsiniz birdaha

çok teşekkür ederim canım umarım sadece ben değil hiçkimse üzülmez çok zor günlerdi
ama geçti şimdi yeniden umutla bebiş yolu gözlicez.
sizlere tavsiyem acaba hamile miyim diye kendinizi dinlemeyin ben 2 ay öyle yaptım (gayri ihtiyari oldu tabi) hiç de tutmadı. 3. ay adetimi beklerken karnım adet olacakmısım gibi ağrırken yaptığım test pozitifti. hiç ummuyodum olacakmıs gibi de gelmiyodu ama olmustu. kısacası oluruna bırakın... rahat olun kaydirigubbakcemile2

ne demek teşekkür etmene gerek yok canım benim yaşadığın şey kolay birşey değil Rabbim kimseye yaşatmasın sanada tekrar yaşatmasın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.ben artık vücudumu kendimi dinlemiyorum başka şeylerle meşgul oluyorum bundan sonrada takmam kafama inşallah eskisi gibi..

arkadaşlar 56.57.58 sayfayı birde 75.76.77 yi okuyun lütfen okuduğum bilgileri paylaşmıştım belki işinize yarar hatırlatayım dedim...

slm kızlar..

benim akıntım iyice kahverengiye döndü, inş. hayra alamettir. korkuyorum da düzenimi bozacak diye.. bugün 15 günüm. yumurtlamaya yoruyorum , sizler ne dersiniz???
b-t-ç çok etkili karışım galibaa.

Kızzlar bugün adet oldum (
Hoş daha yeni korunmayı bırakmıştık ama ben gene de umutluydum....
Kısmet...
Ocak ayına artık şansımızı deniycez....

feryadcım diğer topikte ben çıkmışım sen bana sormuşsun ya, neden devlette yapılan sayılmıyor diye kan pıhtılaşması için. bizim burası küçük şehir belki ondan detaylı yapılmıyormuş o yüzdne kayseriye git dedi doktor yoksa büyük şehirlerde devlet hastaneleri yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…