- Konu Sahibi jarnana_21
-
feryadcım diğer topikte ben çıkmışım sen bana sormuşsun ya, neden devlette yapılan sayılmıyor diye kan pıhtılaşması için. bizim burası küçük şehir belki ondan detaylı yapılmıyormuş o yüzdne kayseriye git dedi doktor yoksa büyük şehirlerde devlet hastaneleri yapıyor olabilir.
iyi geceler fıstıklar...nerdesinizzzz
dertleşmemiz lazımmafoldumben
kızlar keyifler nasıl umarım güzel haberler alırız.ben topiğe sürekli giremiyorum stres yapıyo bende.bebişi bekliyorum dört gözle umarım bu ay olur.aslında ilk gebeliğimde şanslıydım ilk ay hamile kalmıştım.ama düşükle sonuçlandı.umarım bebiş bu kez çabuk ve sağlıkla gelir.allah hepimizin kucağını doldursun
kızlar neden yazmıyorsunuz????
canım gece sanırım benden başkası yok :)) bende ankaradayım... doktoruma gittiğimde bu bitkisel şeylerden bahsetmiştim... Kullanabilirsin tabiiki demişti... bitkisel şeylere karşı değiliz hatta şunu da unutmamak lazım ilaçların da hammaddeleri bitkilerdir demişti... Doktoruna böyle bir karışım kullandığını da belirt tabii ki.
az önce kızlar vardı ama önceki sayfalardaki bilgileri okuyorlardı sanırım... ben de randevu alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum... kist olmasından da korkuyorum açıkcası. daha önce 2 defa olmuştu. birinde yine kahverengi akıntı olmuştu...
senin kullandığın bi kür falan var mı?
o zaman seni ilk ben tebrik edeyim. Allah(cc) tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al. topic 2010 yılı ama seninki acele etti 2009 a yetişti.
:CüvCüv: TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM ... TEBRİKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?