2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

canım yok o soruyu ben sormadım evet devlet hastaneleri hele de küçük yerlerte tam sonuç vermeyebiliyor malesef anlayabiliyorum seni....

slm tatlım
jarnana canım bu arada uzun zamandır gelmedim ama yanlış anlama nolur tatlım sadece çok üzüldüğüm ve etkilendiğim için hamişlikle alakalı topiklere girmiyorum inşallah beni anlamışsındır canım

kızlar keyifler nasıl umarım güzel haberler alırız.ben topiğe sürekli giremiyorum stres yapıyo bende.bebişi bekliyorum dört gözle umarım bu ay olur.aslında ilk gebeliğimde şanslıydım ilk ay hamile kalmıştım.ama düşükle sonuçlandı.umarım bebiş bu kez çabuk ve sağlıkla gelir.allah hepimizin kucağını doldursun

aminn canım inşallah.. ocak ayında alacağız güzel haberleri inş. Allah hepimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....sositososito

ayy bu arada kızlar ben 1 hafta bi b-t-ç kullanmıştım ya. 14. günü başlayan kahverengi akıntı bugün 17 gün hala geliyor. yarın dr. dan randevu alabilirsem dr. a gideceğim.. bu karışımı söylesem mi söylemesem mi karar veremedim...

kızlar neden yazmıyorsunuz????

canım gece sanırım benden başkası yok :)) bende ankaradayım... doktoruma gittiğimde bu bitkisel şeylerden bahsetmiştim... Kullanabilirsin tabiiki demişti... bitkisel şeylere karşı değiliz hatta şunu da unutmamak lazım ilaçların da hammaddeleri bitkilerdir demişti... Doktoruna böyle bir karışım kullandığını da belirt tabii ki.

az önce kızlar vardı ama önceki sayfalardaki bilgileri okuyorlardı sanırım... ben de randevu alabilirsem yarın gitmeyi düşünüyorum... kist olmasından da korkuyorum açıkcası. daha önce 2 defa olmuştu. birinde yine kahverengi akıntı olmuştu...
senin kullandığın bi kür falan var mı?

benim ekim regl'im gelmemişti meğer kist varmış söktürücü verdi doktor duphaston ama onunla birlikte soğan kürü yapmıştım adet olduktan sonra b-t-ç kürünü yaptım.14 gün boyunca... ama bana faydası olmadı yani hamile kalmadım... hatta yumurtalarım da gelişmedi biri 13,5 diğeri 12 de kaldı (19-22 olması gerekirken) bu ay yine adet olmadım ama kist yokmuş şimdi progestan içiyorum adet olduktan sonra 5. gün klomen başlayacağım.

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime şükürler olsunn

o zaman seni ilk ben tebrik edeyim. Allah(cc) tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al. topic 2010 yılı ama seninki acele etti 2009 a yetişti.

o zaman seni ilk ben tebrik edeyim. Allah(cc) tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al. topic 2010 yılı ama seninki acele etti 2009 a yetişti.

:CüvCüv: TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM ... TEBRİKLER

çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun allahım histeyen herkese nasip etsin bu duyguyu:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…