2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
cnm valla tavsiyem sütü balı ve pekmezi asla unutmamanız. özellikle keçi boynuzu pekmezi süper tadı mayhoş ama çok faydalı. ben her sabah bi rbardak süt-bal ve pekmez içtim. bazen midem bulandı ama yine de bırakmadım. hala da içiyorum cnm. bir de ilişkide eşin olacağı zaman yastık koydum kalçama ve bitince de yarım saat durdum o poz,isyonda. ve kalkmadımdirek yattım. ne lavaboya kalktım ne tuvalete. ilk zamanlar günah diye korktum ama sonra üzerine ezan okunana kadar abdest lamam gerektiğini düşündüm ve sabah namazına doru kalktım abdest aldım cnm. işte böyle canım bir de şu gün bu gün demedim bazen 2 günde bazen hergün çalıştık =)

dmtumt84 kullanıcısından alıntı
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun allahım histeyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Aminnnnnnnnn sürüdün bakalım ayağını bir an önce başlar inşallah topic Hamilelerle dolmaya ...
Canım hiç belirtin oldu mu? Kaç gün geciktide test yaptın ve ne zamandır istiyordun? Valla en azından belirtin olduysa söyleeeeeeeeeeeeeee

sağol güzelim bilgilerin için çok sağol.sana tavsiyem var benimde pc le bilgisarla aranda mesafe olsun laptop u kucağına alma ve uzun süre kullanma zararlıymış

sakin ol papatseeee kaydirigubbakcemile2

cnm belirti olarak 6-7 gündür kasık ağrılarım vardı birde sağ kasığım hala batıyor mesela. ama mide bulantılarım henüz yok. göğüslerim şişti acımaya başladı gerilmeye başladı. bel ağrılarım başladı. bu kadar canım başka belirtim hala yok çok şükü rmide bulantım henüz yok ondan çok korkardım ama yakında başlar dedi doktor hayırlısı cnm yaa a.s:dance:

sağol güzelim bilgilerin için çok sağol.sana tavsiyem var benimde pc le bilgisarla aranda mesafe olsun laptop u kucağına alma ve uzun süre kullanma zararlıymış

saol cnm tavsiyen için zaten evde masa üstü bilg ve evde netim yok. iş yerinde de masa üstü bilg kullanıyoruz cnm alkisalkisalkis

bende eylül ayında 38 haftalık doğum yaptım ama bebeğimizi iki gün sonra kaybettik. şimdi yeni bir bebek istiyoruz ama bugün tahlil yaptırdık sonuç negatif çıktı. inş 2010 da bende yeniden hamile olabilirim.

sağol canım.nurtopu gibi bir kistimiz oldu...
biz yumurtadan bebek olmasını beklerken o büyüyüp kist olmuş
kaç gündür denk gelemiyorum sizlere çok kötüydüm:1no2:

üzülme canım benim iki foliküldede over kisti var hemde 3.5cm ve doktor hiç bir ilaç vermemişti normal olduğunu söylemişti sana ne dedi? geçmiş olsun..

inan çok üzüldüm Rabbim böyle acı yaşatmasın..inşallah canım moralini yüksek tut eskiyi hatırlamamaya çalış.senide ekleyelim listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…