- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi jarnana_21
-
tekrar tebrikler hayatım
dmtumt84 kullanıcısından alıntı
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun allahım histeyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminnnnnnnnn sürüdün bakalım ayağını bir an önce başlar inşallah topic Hamilelerle dolmaya ...
Canım hiç belirtin oldu mu? Kaç gün geciktide test yaptın ve ne zamandır istiyordun? Valla en azından belirtin olduysa söyleeeeeeeeeeeeeee
dmtumt84 kullanıcısından alıntı
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun allahım histeyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Aminnnnnnnnn sürüdün bakalım ayağını bir an önce başlar inşallah topic Hamilelerle dolmaya ...
Canım hiç belirtin oldu mu? Kaç gün geciktide test yaptın ve ne zamandır istiyordun? Valla en azından belirtin olduysa söyleeeeeeeeeeeeeee
sağol güzelim bilgilerin için çok sağol.sana tavsiyem var benimde pc le bilgisarla aranda mesafe olsun laptop u kucağına alma ve uzun süre kullanma zararlıymış
sakin ol papatseeee kaydirigubbakcemile2
tamam canım aklıma geldi söylemek istedim miniğimize birşey olmasın
heyecan yaptımmm fıstık acaba bizimde olacak mıııı yaaaa ???
mavinur ben burdayım canım ne oldu ? merak ettim ayy...
Merhaba kıslar nasılsınız ben hamİleyİmmmm
sağol canım.nurtopu gibi bir kistimiz oldu...
biz yumurtadan bebek olmasını beklerken o büyüyüp kist olmuş
kaç gündür denk gelemiyorum sizlere çok kötüydüm:1no2:
bende eylül ayında 38 haftalık doğum yaptım ama bebeğimizi iki gün sonra kaybettik. şimdi yeni bir bebek istiyoruz ama bugün tahlil yaptırdık sonuç negatif çıktı. inş 2010 da bende yeniden hamile olabilirim.
slm kızlar jarnana_21 benim 10 ocak tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?