2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

folik takibi yapılmasına gerek yokki hamilelik düşünen herkes 3 ay önceden başlanıyor.orda pahalıysa türkiyeden sana gönderemezlermi ailen falan olmazsa ben göndereyi.

çok sağolasın ama gönderme parasıda çok tutar ben alıyorum ilaçları pahalı olsada doktor tahliller hastane masrafları çok tutuyor geçen ay işte regl gecikince gittik 450milyon falan tutmuş tl hesabı

benim ilk hamileliğimde 2.5 aylıktı karnımda kap atışı durdu .ondada kürtaj oldum.3 ayda olmayınca konu komşu bi sorun vardır dr.gitmemi.başkalarını örnek göstermeleri canımı sıkardı .karşı sokaktaki komşununda kürtajdan sonra 8 sene olmamıştı onu örnek verirlerdi.sonra o komşuyla tanıştım bana senin gibi öyle moral verdiki sonraki ay oğluma hamile kaldım.onunla arkadaş oldum benden sonrada o hamile kaldı birbirimize olan dualarımız kabul oldu

sakin ol ablacım geçti tamam.bendede var ama senin kadar değil sanırım kalbim çok hızlı atmaya başlıyor benim sadece.bir elini yüzünü yıka odaları kontrol et kolonya falan sür derin nefes al.üzüldüm şimdi yaa

tıkırtı sesi duydum kaltım kalkmamla kalkmamla kapının önünde sesler duydum eşime bağırdım(ooo pireler uçuyor)duymadı bile saolsun iyki haber verdiler artık bu gece rüyalarıma bile girer.yüzüm kıpkırmızı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…