- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.221
bnde 2 yadır içiyrum ama cok önmliymiş bebek gelsimi için sonucta vitamn bi zararı olmaz ki bnce için bnde ocak ayında hamile kalmak isteyenlerdenim beklenmeen adet tarihim 15 ocak insllh adet yerine bebiş gelir hepimize
merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bu sabah dişçiye gittim 20 yaş dişimi çekti doktor. bi de 1000 mg agumentin verdi. 5 gün kullanacakmısım. bizim de bu hafta çalısmalara başlamamız gerekiyodu bebek için. ne yapayım. bi sakıncası olur mu antibiyotiğin? adetim yeni bitti c.tesi günü. yumurtlama zamanımı da tam hesaplayamıyorum. 16 sında lekelenme oldu 3 gun lekelenme sürdü. sonra bir adet oldum ki anlatamam. en son lisede bu kadr yogun olmustu sanırım. sorularıma gelince:
1. adetimin başlangıcını 16 sı mı yoksa 19 u mu kabul edeyim?
2. antibiyotik kullandığım bu dönemde ya da hemen ertesinde hamile kalırsam ne olur? bi sakıncası olur mu? yani sizce bu ay da mı erteleyeyim.
aslında bu aksamustu dr. uma gidicem kontrole. çok değişik oldu adetim bi görüneyim. ona da sorarım ama siz de fikrinizi yazın..kafamçokkarıştı
bnde 2 yadır içiyrum ama cok önmliymiş bebek gelsimi için sonucta vitamn bi zararı olmaz ki bnce için bnde ocak ayında hamile kalmak isteyenlerdenim beklenmeen adet tarihim 15 ocak insllh adet yerine bebiş gelir hepimize
mrb papatse ne var ne yok?kaydirigubbakcemile5
16olarak kabul et reglini canım.antibiyotiğin bence zararı olmaz çünkü döllenesiye kadar zaman geçiyor yerleşiyor vs. ama yinede doktoruna danış için rahat olsun.
ne olsun güzel gelemiyorum artık fazla yılsonu geldi. biz muhasebeciler için ölümm. pazar günü çalıştım. bu pazarda çalışıcağım bittimm artık akannehir
arasıra uğrayıp kapatıyorum.
janarna aleynaa unutmayın şekerlerrrrrrrrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiii öpüyorum fıstıklar hepiniziiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
ne olsun güzel gelemiyorum artık fazla yılsonu geldi. biz muhasebeciler için ölümm. pazar günü çalıştım. bu pazarda çalışıcağım bittimm artık akannehir
arasıra uğrayıp kapatıyorum.
janarna aleynaa unutmayın şekerlerrrrrrrrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiii öpüyorum fıstıklar hepiniziiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
gittim doktoruma akşam. içim rahatladı. bi sorun yokmuş. her şey normal dedi. artık bebiş de düşünebilirsiniz dedi. :dance: tabi bi takım tahliller istedi. sonuclarını bi gör dedi. iyi oldu gittiğim. stresimi attım. ama antibiyotiği sormayı unuttum. dr. yogun kanamanın başladığı günü yani 19 unu kabul et başlangıç olarak dedi. yumurtlama gunumu ona göre hesaplıcam.
hoşgeldin güzellik sen daha yoğurdunu yemedinmi bakayımkaydirigubbakcemile2
antibiyotiğide telf.da sor istersen.bende gittim bugün dr ye reglimin 3.günü muayene etti geçen aydan çatlamamış folikül varmış kistlerim gitmiş dedim artık bebek istiyorum başlayalım tedaviye doğum kontrol hapı verdi 21gün kulan 1kutu önümüzdeki aya başlayalım hem eşinde analiz versin dedi ona göre bakarız ne yapacağımıza.bakalım heyecanlandım ilk defa ama eşim tedirgin nasıl vercem analiz diyip duruyor hadi hayırlısı hepimiz için kaydirigubbakcemile2
skr1606 arkadaşım ovulasyon için ovulasyon testlerinden kullan daha rahat olur tam gününü yakalamış olursun her zaman 14.gün olmuyor ovulasyon kişiden kişiye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?