2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bnde 2 yadır içiyrum ama cok önmliymiş bebek gelsimi için sonucta vitamn bi zararı olmaz ki bnce için bnde ocak ayında hamile kalmak isteyenlerdenim beklenmeen adet tarihim 15 ocak insllh adet yerine bebiş gelir hepimize

hoşgeldin umarım 15 ocak ta güzel hanerlerini alırız. folik asit e gelince önemli ama her seyin doğalı daha iyi. o yuzden beslenmemize dikkat edip ilaçları çok fazla takıntı haline geitrmeme taraftarıyım ben. alınsın ama abartılmasın. ben ger gün almıyorum mesela. ara sıra içiyorum. bol ceviz ve baklagil tüketiyorum zaten...cokacimcoook

Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..

16olarak kabul et reglini canım.antibiyotiğin bence zararı olmaz çünkü döllenesiye kadar zaman geçiyor yerleşiyor vs. ama yinede doktoruna danış için rahat olsun.

mrb papatse ne var ne yok?kaydirigubbakcemile5

ne olsun güzel gelemiyorum artık fazla yılsonu geldi. biz muhasebeciler için ölümm. pazar günü çalıştım. bu pazarda çalışıcağım bittimm artık akannehir
arasıra uğrayıp kapatıyorum.
janarna aleynaa unutmayın şekerlerrrrrrrrrr beniiiiiiiiiiiiiiiiii öpüyorum fıstıklar hepiniziiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

16olarak kabul et reglini canım.antibiyotiğin bence zararı olmaz çünkü döllenesiye kadar zaman geçiyor yerleşiyor vs. ama yinede doktoruna danış için rahat olsun.

gittim doktoruma akşam. içim rahatladı. bi sorun yokmuş. her şey normal dedi. artık bebiş de düşünebilirsiniz dedi. :dance: tabi bi takım tahliller istedi. sonuclarını bi gör dedi. iyi oldu gittiğim. stresimi attım. ama antibiyotiği sormayı unuttum. dr. yogun kanamanın başladığı günü yani 19 unu kabul et başlangıç olarak dedi. yumurtlama gunumu ona göre hesaplıcam.

kolay gelsin canım çoğu gitti azı kaldı

unuturmuyum canım seni kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin güzelim dikkat et kendine girebildiğinde gel de iki lafın belini kıralım

antibiyotiğide telf.da sor istersen.bende gittim bugün dr ye reglimin 3.günü muayene etti geçen aydan çatlamamış folikül varmış kistlerim gitmiş dedim artık bebek istiyorum başlayalım tedaviye doğum kontrol hapı verdi 21gün kulan 1kutu önümüzdeki aya başlayalım hem eşinde analiz versin dedi ona göre bakarız ne yapacağımıza.bakalım heyecanlandım ilk defa ama eşim tedirgin nasıl vercem analiz diyip duruyor hadi hayırlısı hepimiz için kaydirigubbakcemile2

skr1606 arkadaşım ovulasyon için ovulasyon testlerinden kullan daha rahat olur tam gününü yakalamış olursun her zaman 14.gün olmuyor ovulasyon kişiden kişiye değişiyor

iyi canım sevindim kist olmamasına benim de en buyuk korkum o idi. butun planları alt ust ediyo. neyse ki yokkaydirigubbakcemile2 sanslıyız ikimiz de

skr1606 arkadaşım ovulasyon için ovulasyon testlerinden kullan daha rahat olur tam gününü yakalamış olursun her zaman 14.gün olmuyor ovulasyon kişiden kişiye değişiyor

biliyorum öyle oldugunu . testi de dusunuyorum bakıcam netten. nasıl kullanılır hangisi iyidir pek bilgim yok:uhm:

kızlar bende bu ay doktorumla görüşeceğim daha önceden 2 düşüğüm var benim ikiside 5. haftada düştü ama 8 aydır bebişim olmadı karar verdim bu kadar bekleme yeter tekrar doktora gidecem Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…