- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.201
insanlar plan yaparmış kaderde oplanlara bakar gülermiş bizimkiside öle oldu:)
kızlar muhabbet güzeldi ama ben miadımı doldurdum galiba:1closedeyes: iyi geceler...iyi sohbetler..
ben gittim aslında çok akıntım vardı bana ilaç yazdı kullandım vagiheksti sanırım başkada bişi vermedi
aslında oğluma hemen hamile kaldım bu neden olmuyo analamadım bi sıkıntımı oluştu acaba
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuu kimseeee yok muuuuu? :)
ben geçen kışın son aylarında başlamıstım. cok düzenli kullanmıyordum cünkü hemen düsünmüyorduk mayıs gibi düzenli kullanmaya basladım sonra ağustos ta hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi 7 haftalıkken. sonra bıraktım sorunlu bir dönem geçirdim bebekten sonra 2 kez kürtaj oldum antibiyotikler rahim toparlayıcılar vs. vs. kendimi kronik hastalığı olan yaşlılar gibi hissediyordum. hemen de bebek yapamayacagım için bıraktım. cok fazla alımının zararlı oldugunu duymustum ben de. hem zaten düşük esnasında dr. eger yaşilliklerden sebzelerden meyvelerden yeterince yiyorsan ne gerek vardı folik asite. onun yerine önceki dr.un düşük önleyici bi ilaç verseydi dedi.(dr değiştirmiştim şehir değişikliği nedeniyle) şimdi yeniden bebek düşünebileceğimiz bir zamandayız 3 ay bekledik. 16 sında adet oldum yaklasık 15-20 gündür fln kullanıyorum
velhasıl doktorlara da güven olmuyo. bazıları kesinlikle kullanın diyo benim de karsılastıgım bir kısmı da iyi besleniyorsanız gerek yok diyo. ben yine de 400 mg lık tabletlerden almaya calısıyrm. ama cok da önemsemiyorum.:umursamaz: sağlıklı beslenmye çalısıyorum oluruna bırakıyorum. sonucta annem beni doğurduğunda folik asiti bilen yoktu. biliyorum bebeğin sinir sisteminin oluşumu için çok önemli bazı arkadaşlar itiraz edecekler bu acıdan ama bence cok cok da takıntı haline getirmeyin.
kaldı ki istemeden ya da farkında olmadan hamile kalan ve cok sonradan folik asite baslayan(normalde sinir sistemi ilk 1 ay da yani biz daha bilmezken gelisiyor) ve cok sukur sağlıklı bebekler dunyaya getiren arkadaşlarım da var.
ben 3ay kullanmıştım bıraktım çoğu bakliyatta ve yeşil yapraklı sebzelerde var zaten drların çoğu hamileyken veriyor yani hamileliğin başında ben hamile kaldığımda içmekten yanayım artık!
göbişlerimiz bebekle dolsun hepimizin[/QUOTEA]
AAAAAAAAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN................
ya bende 69 kiloydum boyum 1.80 ama çok ama çoooookkkkkkkkk kilo aldım stresten vermem lazım benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?