2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ooo neler neler planlıyoruz bebişin ismi,türkiyedemi burdamı doğum yapcağım,odası,ev değiştirmek......ama daha dr ye gidip tahlillere neden olmadığının çaresine bile bakmıyoruz

b t ç benim reglimi 8gün erken getirmişti yapmaya başlayım bari yarın bal alsa eşim reglinin 3.günü başlamış olurum.koca kavanoz balı bitirdim ya göbişimiz bebişle dolsa gam yemicem kiloyla yağla doluyorzemuszemus

ben gittim aslında çok akıntım vardı bana ilaç yazdı kullandım vagiheksti sanırım başkada bişi vermedi
aslında oğluma hemen hamile kaldım bu neden olmuyo analamadım bi sıkıntımı oluştu acaba

inşallah gelicek kardeşide sen üzülüp telaşlanma doktora git bence.bende çıkıyorum arkadaşım dikkat et kendine yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
bu sabah dişçiye gittim 20 yaş dişimi çekti doktor. bi de 1000 mg agumentin verdi. 5 gün kullanacakmısım. bizim de bu hafta çalısmalara başlamamız gerekiyodu bebek için. ne yapayım. bi sakıncası olur mu antibiyotiğin? adetim yeni bitti c.tesi günü. yumurtlama zamanımı da tam hesaplayamıyorum. 16 sında lekelenme oldu 3 gun lekelenme sürdü. sonra bir adet oldum ki anlatamam. en son lisede bu kadr yogun olmustu sanırım. sorularıma gelince:
1. adetimin başlangıcını 16 sı mı yoksa 19 u mu kabul edeyim?
2. antibiyotik kullandığım bu dönemde ya da hemen ertesinde hamile kalırsam ne olur? bi sakıncası olur mu? yani sizce bu ay da mı erteleyeyim.
aslında bu aksamustu dr. uma gidicem kontrole. çok değişik oldu adetim bi görüneyim. ona da sorarım ama siz de fikrinizi yazın..kafamçokkarıştı

ağzına sağlık ben de aynı senin gibi düşünüyorum bugun dr.a gittiğimde sordum güldü moda oluyor bazı şeyler dönem dönem dedi:)

bnde 2 yadır içiyrum ama cok önmliymiş bebek gelsimi için sonucta vitamn bi zararı olmaz ki bnce için bnde ocak ayında hamile kalmak isteyenlerdenim beklenmeen adet tarihim 15 ocak insllh adet yerine bebiş gelir hepimize

ya bende 69 kiloydum boyum 1.80 ama çok ama çoooookkkkkkkkk kilo aldım stresten vermem lazım benimde

boyuna göre kilon iyi bence eğer iyi değilse mantiken benimde kilom fazla 1.70 e 52 kiloyum ama aramızda 10cm var 15 kilo var:)) off bak acaba 2 kilo versem mi ama ben sağlıklı beslenim diye abarttım bu aralar hamile kalmadan şişecem galiba yoğurtlar,fıstık-fındıklar,meyveler hep sağlıklı şeyler de olsa benim bünye bu kadar yemeğe alışık değildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…