2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
BEN BUGUN KAN VERDıM YARIN ALACAM SONUCU GERÇı REGL TARıHıM 5 OCAK AMA BEKLEMEYE dayanamıyorum artık kanda gözükür herlade varsa bişeler:))5in üstü olsun yaaaaaa kızlar dua edin

slm kızlar nasılsınız bakalım? ben girmeyeli sayfalar ilerlemiş. kaçırdığım mutlu bi haber var mı?

BEN BUGUN KAN VERDİM YARIN ALACAM SONUCU GERÇİ REGL TARİHİM 5 OCAK AMA BEKLEMEYE dayanamıyorum artık kanda gözükür herlade varsa bişeler:))5in üstü olsun yaaaaaa kızlar dua edin

hadi bakalım carmen senden duyalım yarın güzel haberler. ben de çok sabırsızım ayy. benimki de 4 ocak.

daha yapıyorum bile canım.söylemeyim canın falan isterse canım. yumurta büyütmek için ilaç verdi mi ? ya ben de bu ocak ayında adet olursam gitsem diyorum. yumurta takibini burdan duydum benim dr. hemen aşılama yapalım demişti. ben de daha erken diye yaptırmak istememiştim.

adetimin 2. gününe hormon testleri verdi onları yaptıracam ondan sonra bakarız dedi tedavi şekline.4 aydır uğraşıyorsun erken daha dedi başka şeylerim normalmiş bekleyeceğim.sende yumurta takibi yaptırorsı.önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…