2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hoşgeldiniz göbişlerimiz bebişle dolucak hepimizin en kısa zamanda inşallah
:Saruboceq: Amin İnşallah. Yaa Artık bu ay güzel haber vermek istiyorum bende... Bugün bir rüya gördüm başka bir topicte uzun uzun yamıştım ama şimdi o kadar uzatmayayım Rüyamda bizim evin sokağında eve giderken çişimi tutamıyorum ve durup afedersiniz şakır şakır çişimi yapıyorum.Ama o kadar uzun sürüyorki her heryerim ıslanıyo.
İnternetten tabirlere baktım. Rüyada çişini yaptığını gören müjdeli haber alır,rahata erer mutlu ve sevinçli günlere ulaşırmış :Saruboceq: İnşallah.

evet çok iyi tabiri inşallah tatlım teyze oluıruzzemuszemus

Canlarim benimde bir sonraki adet tarihim 24 Ocak insallah Subatta güzel gelismeler olur :CüvCüv:

Bazen bir cümle yeter mutluluğa eşlik etmeye ya da bir acıyı paylaşıp destek vermeye...ışte bu sayfada sevinçlerimi hüzünlerimi paylaşıyorum sizlerle...Gönül misafirim olup ortak oluyorsunuz gönlümden geçenlere...Şeref veriyorsunuz bu deli aşık gökyüzünün ömrüne...

canım inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz
sonrasında hazırlık yaparız birlikte bebişlerimizin kokusunu duyarız her ay aynı bekleyiş sıkıyo ama

canım inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz
sonrasında hazırlık yaparız birlikte bebişlerimizin kokusunu duyarız her ay aynı bekleyiş sıkıyo ama

canım benim üzülme ocak ayına yeni girdik daha umudumuz var.bu bekleyişler güzel bekleyişler unutma sonunda bebiş var:ecrin_bebek:

canım benim üzülme ocak ayına yeni girdik daha umudumuz var.bu bekleyişler güzel bekleyişler unutma sonunda bebiş var:ecrin_bebek:

inşallah ben temmuz ayında düşük yapmıştım
1 ay daha bekleyim doktora gideyim diyorum 2 ay önce gittiğimde hormonlar normal çıktı ufak bir kist var önemli değil demişti
umarım bebiş artık sürpriz yapar

inş canım. bende adet olmam lazımdı ama olmadım.yumurtlama dönemimde dr. gitmiştim yumurtaların çatlayacak büyüklükte değil demişti.bende çalışmaları boşlamıştım.ama adette olmadım olsaysım hormon tahlilleri yapılacaktı kafam çok karıştı pazartesi test yapacağım.ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSıN

Canım inşallah hamilesindir...Umarım doktorun yanlış görmüştür yada yumurtaların geç gelişip çatlamıştır ve hamilesindir inşallah.
Eğer testin negatif çıkarsa biran önce doktoruna git tekrar çünkü yumurtaların eğer çatlayacak büyüklükte değilse kist oluşmuş ve ondan gecikmiş olabilir.Benimde geçen ay yumurtalar gelişmemişti çok şükür kist olmamıştı ama adetim gecikmişti ve söktürücü kullandım.

sağol canım pazartesi test yapıp ona göre dr. gitmeyi düşünüyorum.hiç adetim geçikmezdi bakalım hayırlısı

51.serselo......1şubat
izninizle bende ekldim kendimi ben de anne olamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…