2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

yeni gelen arkadaşlarımız güzel anne adayları hepiniz hoşgeldiniz ben çok hastayım yatıyorum sürekli yarın inşallah ekliycem listeye isimlerinizi ve listede olan arkadaşlarım tarihlerinizide değiştireceğim öpüyorum hepinizi özledim dua edin iyileşeyim hemen öpüyorum hepinizi

merabalar arkadaşlar bende sizler gibi bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum artık
beklenen tarihim 24 ocak listenize eklerseniz çok sevinirim

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

geçmiş olsun canım, üşüttün mü ne yaptın? çabuk iyileş canım, liste kabarık bak.. kendine dikkat et. hoşçakal..

kızlar benim bugün regl günüm beklemedeyim ama hiç bi belirti yok. önceden karnım ağrırdı, göğüslerim falan ağrırdı. şimdikinde hiç tık yok. beyaz bi akıntı var ama önceden oluyor muydu olmuyor muydu hatırlamıyorum. kist olmasın da gününde gelirse yine gelsin .. Allah herkese hayırlısını versin... görüşürüz akşama kendinize iyi bakınn dikkat edin üşütmeyin emii :)

geçmiş olsun canım kendine iyi bak bekliyoruz.öptüm

merhaba canım şimdi dr dan geldim HAMİLEYİM.İNŞ SENDE HAMİŞSİNDİR

ayyyy çook sevindimmm kızzzz... tebrik ederim canım....Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... düşük olduğu için testte çıkmıyormuş demek ki... valla senin adına çokk sevindimmm. topiğimizde yeni bir hamişş var oleeeyyy. jarnana iyileş çabuk tatlım bu müjdeli haberleri kaçırmaaa:)))))

teşekkür edrim canım allahım en kısa zamanda sendende iyi haber bekliyorum.galiba geç döllenme olmuş ultrasyondada görünmedi benimki:CüvCüv:

ben şimdi çıkmak zorundayım kızlar. akşama görüşürüz.. aleynaa canım kendine dikkat et.. öptmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…