- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.301
arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktirirmi ??lutfen yardim edin(
merhaba arkadaşlar 3 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım hala karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa geciktimi adetim acaba hiç olmazdı böyle
inş canım allah herkese tattırsın anneliği.aramıza hoşgeldinvereliniortak
merhaba canım benimde 30 aralıktaolmam lazımdı ama olmadım bu sabah test yaptım negatif.hala olmadım yani bende senin durumundayım hiç günün şaşmazdı.adet omassan kist oluşurmuş sonuçlarımız negatif olunca yarın bende dr. gideceğim.hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar bende siiznle aynı durumdayım
1 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım ama şuan akıntıyla pembe kan geliyo
adetmi olcam acaba ya( çok stress oldum kızlar belkide stressden adetim dengesiz oldu ama hiç şaşmazdı 2 gün önce test yaptım negatif çıktı of ya bakalım yarın ne olacak
slm kızlar. nasılsınız bakalım? bekleyişlerimizin sonu güzel olur inş. kızlar.. benim de günüm yarın.
benim de günüm yarın beklemedeyim. bakalım ne olacak...
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.adetimi 10 ocakta bekliyorum
anneliğe karar vereli mart ayında 2 yıl bitip 3.yıla gireceğiz hayırlısı pko var bende am umut da var hemde çok fazlakaydirigubbakcemile5
merhaba canım benimde 30 aralıktaolmam lazımdı ama olmadım bu sabah test yaptım negatif.hala olmadım yani bende senin durumundayım hiç günün şaşmazdı.adet omassan kist oluşurmuş sonuçlarımız negatif olunca yarın bende dr. gideceğim.hakkımızda hayırlısı olsun
ayy evet canım ya aynı durumdayız inşallah hamileyizdir allahım isteyen herkese nasip etsin belirsizlik çok zor benimde adetim düzenlidir şu saat oldu hala olmadım beklemedeyim allah korusun kist felan olmaz inşallah.kasıklarım karnım çok ağrıyor bazen belime ve sırtımada ağrı giriyor sendede oluyormu bu şekilde ağrı
51.serselo......1şubat
izninizle bende ekldim kendimi ben de anne olamak istiyorum
hiç iyi değilim canım okumuşsundur yazılarımı inş seninki tutmuştur.müjdeli haber bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?