2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Kızlaar ben bugun kırmızıları gordum, yılmak yok gelecek aya insallah. Tam 28. gunumdu bugun, demek ki diyorum gecen ay icerisindeki tum kaygılarım bosmus; ay gec mi yumurtladım yok erken mi yumurtladım:) Hersey zamanında olmus meger..

merhaba arkadaşlar 3 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım hala karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa geciktimi adetim acaba hiç olmazdı böyle

merhaba canım benimde 30 aralıktaolmam lazımdı ama olmadım bu sabah test yaptım negatif.hala olmadım yani bende senin durumundayım hiç günün şaşmazdı.adet omassan kist oluşurmuş sonuçlarımız negatif olunca yarın bende dr. gideceğim.hakkımızda hayırlısı olsun

slm kızlar. nasılsınız bakalım? bekleyişlerimizin sonu güzel olur inş. kızlar.. benim de günüm yarın.

inş canım allah herkese tattırsın anneliği.aramıza hoşgeldinvereliniortak

anneliğe karar vereli mart ayında 2 yıl bitip 3.yıla gireceğiz hayırlısı pko var bende am umut da var hemde çok fazlakaydirigubbakcemile5

kızlar bende siiznle aynı durumdayım

1 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım ama şuan akıntıyla pembe kan geliyo

adetmi olcam acaba ya ( çok stress oldum kızlar belkide stressden adetim dengesiz oldu ama hiç şaşmazdı 2 gün önce test yaptım negatif çıktı of ya bakalım yarın ne olacak

canım beklemekten başka çaremiz yok bekleyip göreceğiz bu gün pazar hiç bir yere kımrayamıyorum sanki bende olacakmışım gibi ağrılarım var hayırlısı diyelim

ayy evet canım ya aynı durumdayız inşallah hamileyizdir allahım isteyen herkese nasip etsin belirsizlik çok zor benimde adetim düzenlidir şu saat oldu hala olmadım beklemedeyim allah korusun kist felan olmaz inşallah.kasıklarım karnım çok ağrıyor bazen belime ve sırtımada ağrı giriyor sendede oluyormu bu şekilde ağrı

Merhaba Kızlar ;
Öncelikle herkese mutlu yıllar . Umarım 2010 ' un bu ilk ayında güzel haberler alırız . Aleynacım yarın inşallah bebiş haberlerini alırız cnm . Bu arada benim adet günüm 8 Ocak . 3 gündür karnım ve belim ağrıyor . Bazen iğne batırıyorlarmış karnıma gibi oluyor . Hiç ateş ölçümü yapmadım bu ay ama 3 gündür bakayım dedim . Çünkü gebelik yoksa vücut ısısı normal , varsa yüksek olurmuş . Ben de son 3 gündür 36.6-37.0 arasında değişiyor . Ve akıntım da hala geçmedi devam ediyor . 2 hafta önce ovulasyon testi sayesinde yumurtladığımı da saptadım . Yani yumurtlama dönemimde geçti . Ama dediğim gibi beya akıntım devam ediyor . Göğüslerimde bir değişiklik yok , şişmedi ve acımıyo ki kişiden kişiye değiştiğini biliyorum . Bazen olmayabilirmiş . Biliyorum çok erkendi ama sabırsızlandım ve dün(adetime 6 gün kala) idrar testi yaptım negatif çıktı . Yaa kızlar bu belirtiler ne sizce ? Gerçekten beklenti içinde olmak çok zormuş . Allah herkese yardımcı olsun .Önce sağlık ve sonra sabır versin :)

test yapana kadar bir çok belirtim vardı ama şimdi turp gibiyim galiba psikolojik oluyor ama akıntım normal göğüslerimde acıma var birde dün belim ağrıyordu.bu sabah test negatif çıktıya saldım kendimi yanidelikafadulden

hiç iyi değilim canım okumuşsundur yazılarımı inş seninki tutmuştur.müjdeli haber bekliyorum senden

moralini yüksek tut bakalım, inş. kist falan değildir. kistte sağda veya solda ağrı olur. benim sağ tarafım ağrıyor 2 3 gündür korkuyorum. daha önce 2 defa kist olmuştu. bu şekilde ağrı oluyordu. test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye. internetten aldığım 2 test var elimde. onlar da çok hassas değilmiş. bakalım kısmet canım. sen adet olmassan dr. işini ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…