- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.341
Merhaba,
Benide listeye eklermisiniz.
5 ocak beklenen tarihim. Gerçi pek umudum yok ama son 2 gün :)
inşallah bakalım. bende hiç bi belirti yok anlamadım. senin belirtilerin nelerdi? bi de kaç gün sonra test yapmıştın?
merhaba kızlar 30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ikinci çocuk için bir yıldır bekliyorum adetim 10 gün geçti evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı . Doktora gittim ultrasonda çıkmadı yarın tekrar gidecegim çok heyecanlıyım zır zır aglıyorum sizce silik çizgi bebek oldugunumu gösterir hmm ne dersiniz mafoldumben
canım bende aynen senin gibiyim yaşımdan tut çocuğumuzun yaşına kadar benimde silik çıkmıştı bu gün dr. utrasyonda görünmedi kanda baktılar değerim düşük ama pozitif dedi çarşamba tekrar kan testi yaptıracağım bence sende kan da baktır sande hamilesindir üzülme canım ağlama
yarını bekleyemeyecegim sanırım ben eşim gelsin bu akşam gidecegim yoksa kafayı sıyırmak üzereyim bide yoksa varya çok kötü olurum çok alıştırdım bu fikre kendimi hele oğlum varya öğlen okula götürüyorum çantasını bana taşıtmıyo o derece yani yoksa ailecek yıkılacagız mafoldumben
yeni gelen arkadaşlarımız güzel anne adayları hepiniz hoşgeldiniz ben çok hastayım yatıyorum sürekli yarın inşallah ekliycem listeye isimlerinizi ve listede olan arkadaşlarım tarihlerinizide değiştireceğim öpüyorum hepinizi özledim dua edin iyileşeyim hemen öpüyorum hepinizi
Kızlar benide alırmısınız acaba? Benimde 4-5 ocak gibi. Herkesin gönlünden geçen ne ise o olur inşallah...
geçmiş olsun canım kendine dikkat et öptüm
benimde yarın adet günüm inşallah hamileyimdir 9 ay gelmesin kırmızılar dua edin lütfeen:Saruboceq:
selam kızlarr nerdesiniz? gelin de azcık konuşalım ayy.. canım sıkılıyor benim eşim de 10 gibi gelecek hadii yaa gelinnn....
bu arada bişey sorcam can sıkıntısından elimde internetten aldığım ovulasyon testleri vardı. bi deneyim bakalım dedim bugün adet günüm ya ne yapacağımı şaşırıyorum zaten.. ovulasyon testinde 2 çizgi çıktı biri diğerinden hafif açık renkte. bu ne anlama geliyor bilmiyorum, yumurtlamış olamam bugün 32. günüm. yarın sabah da haftasonu denediğim ama kocaman negatif çıkan gebelik testlerini deneyeceğim..
heyy benide eklemişsin listeye çok sağol:)
fıstıkım düş kırıklığı yaşamanı istemem sonra ama bence hamilesin :Saruboceq: ovulasyon testlerinde çıkabiliyor bazen gebelik testi yapsan negatif çıksada dikkat et kendine ve sonra testini tekrar et 2gün sonra öpüyorum
iyiyim biraz ya ama fazla değil sizi özlediğimden arada giriyorum laptoptan yattığım yerden. ben dr ye gitmedim dün eve ambulans geldi o kadar kötüydüm yani.doğum kontrol hapı mahvetti beni ve halen neyim olduğunu bilmiyorum etkisi geçtikçe ilacın bende iyileşiyorum sanki.inşallah canım istersen kanda b hcg ye baktır diyeceğim ama negatif çıkması onun daha üzücü sabret dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?