2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Merhaba,

Benide listeye eklermisiniz.
5 ocak beklenen tarihim. Gerçi pek umudum yok ama son 2 gün :)

hoşgeldin aramıza ekleyen arkadaşımız rahatsız olduğu için yarın ekleneceksiniz.inş benimde umudum yoktu bu ay ama hamileyim. inş sende en kısa zamanda iyi haberler alırsın

merhaba kızlar 30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ikinci çocuk için bir yıldır bekliyorum adetim 10 gün geçti evde test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı . Doktora gittim ultrasonda çıkmadı yarın tekrar gidecegim çok heyecanlıyım zır zır aglıyorum sizce silik çizgi bebek oldugunumu gösterir hmm ne dersiniz mafoldumben

inşallah bakalım. bende hiç bi belirti yok anlamadım. senin belirtilerin nelerdi? bi de kaç gün sonra test yapmıştın?

4 gün sonra test yaptım ama biliyorsun negatifti.karnımda arada ağrı,batma,şişkinlik sık idrara çıkma.ama ben negatif çıkınca pisikolojik zannetmiştim

canım bende aynen senin gibiyim yaşımdan tut çocuğumuzun yaşına kadar benimde silik çıkmıştı bu gün dr. utrasyonda görünmedi kanda baktılar değerim düşük ama pozitif dedi çarşamba tekrar kan testi yaptıracağım bence sende kan da baktır sande hamilesindir üzülme canım ağlama

yarını bekleyemeyecegim sanırım ben eşim gelsin bu akşam gidecegim yoksa kafayı sıyırmak üzereyim bide yoksa varya çok kötü olurum çok alıştırdım bu fikre kendimi hele oğlum varya öğlen okula götürüyorum çantasını bana taşıtmıyo o derece yani yoksa ailecek yıkılacagız mafoldumben

canım hayırlısı olsun öyle düşünme kendini herşeye karşı hazırlıklı tut .ben daha oğluma söylemedim ne olur ne olmaz diye geçen sene bu günde düşük yapmıştı 1 sene bakledim aynı günde sevindirici haberimi aldım bence sende de geç döllenme olduysa kanda çıkar hadi iyi haberlerini bekliyoruz

canım özel mesajını şimdi okudum çok endişelendim. kendini toparlayabildinmi neyin var canım

tebrikler aleyna34 inan çok mutlu oldum hastayken moral oldu bana ya tekrar tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar listeyi kontrol edin varsa yanlışlık düzeltirim elimden geldiğince ekledim ve düzelttim cevap yazamadığım fıstıklar özür dilerim en kısa zamanda iyileşip sizlerle vakit geçireceğim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum hamişlerimize iyi bakın teyze oluyoruz ne de olsaopuyorumnanaktan

selam kızlarr nerdesiniz? gelin de azcık konuşalım ayy.. canım sıkılıyor benim eşim de 10 gibi gelecek hadii yaa gelinnn....
bu arada bişey sorcam can sıkıntısından elimde internetten aldığım ovulasyon testleri vardı. bi deneyim bakalım dedim bugün adet günüm ya ne yapacağımı şaşırıyorum zaten.. ovulasyon testinde 2 çizgi çıktı biri diğerinden hafif açık renkte. bu ne anlama geliyor bilmiyorum, yumurtlamış olamam bugün 32. günüm. yarın sabah da haftasonu denediğim ama kocaman negatif çıkan gebelik testlerini deneyeceğim..

fıstıkım düş kırıklığı yaşamanı istemem sonra ama bence hamilesin :Saruboceq: ovulasyon testlerinde çıkabiliyor bazen gebelik testi yapsan negatif çıksada dikkat et kendine ve sonra testini tekrar et 2gün sonra öpüyorum

canım inş. bakalım yarın gebelik testini yapayım bakalım. cumartesi yapmıştım kocaman bi tek çizgiydi. umutlanmamıştım ama az öncee ovulasyon testi çok diye birini deneyeyim demiştim. canım sen nasıl oldun iyi misin şimdi ? dr. a falan gittin mi ?

iyiyim biraz ya ama fazla değil sizi özlediğimden arada giriyorum laptoptan yattığım yerden. ben dr ye gitmedim dün eve ambulans geldi o kadar kötüydüm yani.doğum kontrol hapı mahvetti beni ve halen neyim olduğunu bilmiyorum etkisi geçtikçe ilacın bende iyileşiyorum sanki.inşallah canım istersen kanda b hcg ye baktır diyeceğim ama negatif çıkması onun daha üzücü sabret dua et

doğum kontrol hapı mı ?? neden kullanıyorsun anlamadım. bişey mi kaçırdım nee?? test pozitif çıkarsa baktırayım diyorum ama erken mi sence?bugün 32. günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…