- Konu Sahibi jarnana_21
-
hoşgeldin şimdilik yok herhalde.senin günün ne zaman
yok tatlım ya şu ana kadar gelmedi kırmızılar
inş.da gelmezde ilk hamişimiz sen olursun.kaç gün geçti:CüvCüv:
merhabalar, ben topiğinizde yeniyim.yaklaşık 2 ay önce 13 haftalık bir düşük yaşadım.dr. 3 ay korunma verdi.şimdi süremin dolmasını bekliyorum:sinifsinif:gerçi korunuyorum ama yine de listeye admımı yazdırmak istedim.inş. ugur getirir hepimiz için.muhtemelen 17 aralıkta adet olcam.2010 herkesin göbişlerini doldurur inş.:Saruboceq:
merhabalar, ben topiğinizde yeniyim.yaklaşık 2 ay önce 13 haftalık bir düşük yaşadım.dr. 3 ay korunma verdi.şimdi süremin dolmasını bekliyorum:sinifsinif:gerçi korunuyorum ama yine de listeye admımı yazdırmak istedim.inş. ugur getirir hepimiz için.muhtemelen 17 aralıkta adet olcam.2010 herkesin göbişlerini doldurur inş.:Saruboceq:
tatlım dün olmam gerekiyodu hala gelmedi kırmızılar ama geçmişte sayılmaz yani hala kritik saatler delikafadulden
tatlım dün olmam gerekiyodu hala gelmedi kırmızılar ama geçmişte sayılmaz yani hala kritik saatler delikafaduldeninşallah tatlım ya
aleyna34 bende okurum ayetel kürsi felak nas inşirah sürekli okurum hatta euzubesmele rahatlatıyor çok.akraba arkadaş hiçkimse yok köpek alıcaz yakında golden cins onla avuturum kendimi en azından.istanbuldaykende 2kedisi vardı eşimin evlendiğimde sonra 4yavruları olmuştu hepsini verdik ama insan avutuyor kendini hayvanlarla.köpek iyi değil evde beslemek günah diyorlar ama yapcak bişeyim yok.
yarın gelmezse test yap istersen.aklındanda geldimi gelmicekmi diye geçirme rahat ol.ben geldimi gelmicekmi gelmicek hamileyim galiba derken 20gün gecikme yaşadım stresten bir hormonum ükselmiş relax ol.
heyacanla bekliyoruz allahım hayırlısını versin.inş gelmez o kırmızılar
tatlım çok şükür ben rahatım beklemeyi düşünüyorum test yapmayı düşünmyorum bilmiyorum ya ne yapacağımı :uhm:
:ecrin_bebek: 2si bir büyürler bebişiminde ne ananesi ne dedesi ne dayısı nede akrabalar olcak onada iyi olur.2ay daha bekliyeyim diyorum zaten
şu ocak ayını bi atlatalım köpek almaktan vazgeçeceksin.çünkü bebiş gelecek bebişle uğraşacaksın vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın:ecrin_bebek:
inşallah tatlım ya benim için dua edin olurmu arkadaşlar lütfen :1shok:
varmı bir değişiklik kerem34gul nasıl hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?