2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
merhabalar, ben topiğinizde yeniyim.yaklaşık 2 ay önce 13 haftalık bir düşük yaşadım.dr. 3 ay korunma verdi.şimdi süremin dolmasını bekliyorum:sinifsinif:gerçi korunuyorum ama yine de listeye admımı yazdırmak istedim.inş. ugur getirir hepimiz için.muhtemelen 17 aralıkta adet olcam.2010 herkesin göbişlerini doldurur inş.:Saruboceq:

hoşgeldin diyarr ekleyelim hemen tatlım.çok geçmiş olsun umarım tekrar üzüntü yaşamazsın.amin amin koca göbişlerimiz bebekle dolsun kiloyla değil

geçmiş olsun.bu son ayın o zaman inş.sende ocak 15 de hamile diye yazarız

aleyna34 bende okurum ayetel kürsi felak nas inşirah sürekli okurum hatta euzubesmele rahatlatıyor çok.akraba arkadaş hiçkimse yok köpek alıcaz yakında golden cins onla avuturum kendimi en azından.istanbuldaykende 2kedisi vardı eşimin evlendiğimde sonra 4yavruları olmuştu hepsini verdik ama insan avutuyor kendini hayvanlarla.köpek iyi değil evde beslemek günah diyorlar ama yapcak bişeyim yok.

hoşgeldin canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın tatlım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

tatlım dün olmam gerekiyodu hala gelmedi kırmızılar ama geçmişte sayılmaz yani hala kritik saatler delikafaduldeninşallah tatlım ya

yarın gelmezse test yap istersen.aklındanda geldimi gelmicekmi diye geçirme rahat ol.ben geldimi gelmicekmi gelmicek hamileyim galiba derken 20gün gecikme yaşadım stresten bir hormonum ükselmiş relax ol.

seviyorsan mesele yok ama bebiş gelecek ya köpek alma bence bebiş al......delikafadulden:

yarın gelmezse test yap istersen.aklındanda geldimi gelmicekmi diye geçirme rahat ol.ben geldimi gelmicekmi gelmicek hamileyim galiba derken 20gün gecikme yaşadım stresten bir hormonum ükselmiş relax ol.

tatlım çok şükür ben rahatım beklemeyi düşünüyorum test yapmayı düşünmyorum bilmiyorum ya ne yapacağımı :uhm:

:ecrin_bebek: 2si bir büyürler bebişiminde ne ananesi ne dedesi ne dayısı nede akrabalar olcak onada iyi olur.2ay daha bekliyeyim diyorum zaten

:ecrin_bebek: 2si bir büyürler bebişiminde ne ananesi ne dedesi ne dayısı nede akrabalar olcak onada iyi olur.2ay daha bekliyeyim diyorum zaten

şu ocak ayını bi atlatalım köpek almaktan vazgeçeceksin.çünkü bebiş gelecek bebişle uğraşacaksın vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın:ecrin_bebek:

varmı bir değişiklik kerem34gul nasıl hissediyorsun?

bilmiyorum tatlım ya ben aslında bu ay sadece bir hafta çalışma yaptım eşim şehir dışına gitti iş nedeniyle birde her ay stresten yok şu belirti yok bu belirti kafayı yiycektim artık o stresli günleri atlattım çok şkür o o yüzden ne belirti ne günüm geçti takmıyorum test felanda yapmak istemiyorum biraz bekliyeyim diyorum nasıl olsa ya adet olurum yada az çok belli olur o zaman test yaparım diye düşünüyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…