2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
lelos arkadaşımız üstelik oğlunada söylemiş hamileyim diye ben onunla konuşmuştum ben söylemedim oğluma ne olur ne olmaz diye biraz hissediyordum yine düşük olur diye.kimseye söylamadim saten sizler kardeşim ve eşim biliyordu.en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim iyiki sizler varsınız sizinle paylaşıyorum yoksa çatlardım herhalde

inş canım hayırlısı olsun allahım isteyen herkese nasip etsin

evet okudum canım yanlış hatırlamıyorsam tekrar düşünüyordu hamilelik için o da keşke tedavisini olsada ondan sonra düşünse hamilelik tekrar yaşamaması için bu durumları

evet ya o da olur herhalde.bende ölüyordum o doğum kontrol hapından eve ambulans geldi mahvetti beni 1ayda boşuna gitmiş oldu adetim yeni bitmişti ilacı içip bırakınca tekrar geldi şubata kaldı yani doktor işlerimiz...ben yine bakıcam senin için başka dualara ama kitap çok kalın 2 yada 3gün sürer

sen en iyisi yaptın evet hatırlıyorum çocuklara söylememek lazım onlarında psikolojisi bozulur kardeşten soğurlar iyiki söylememişsin millet daha çok moral bozuyor 3ay dolmadan kimseye söylenmez demişti bana babam çok doğruymuş

canım sana doğum kontrol hapını niçin vermiştide öyle oldu önce sağlık kendini iyi hissettiğinde başla canım inş şubatta iyi sonuçlar alırsın tamam dua için bulduğun zaman verirsin bende araştıracam teşekkür edrim allah razı olsun

sende iyiki varsın..birisi girdi buraya aleyna34 işte düşük yaptı kaybetti bebeğini falan dedi ben nasıl kızdım üzüldüm nerden çıkarıyorsun kanaması başlamış olabilir ama doktor düşük önleyici vermiştir durmuştur kanaması falan diye

bu defasında oğlumun içine doğmuştu galiba sürekli gelip bana sarılıyor anne sen ne güzel kokuyorsun öpüp seviyordu daha fazla üstüme düşüyordu.dr gidip geldikce yoksa hamilemisin diyordu.canım oğlum

yok başlamam artık tedaviden önce iyice temizlensin rahim diye vermişti bende soğan suyu içiyorum gece yatmadan önce zor bela.inşallah eşimde sperm analizi vericek bakalım kısmet bizimde sonuçlar iyi çıkar inşallah.birşey değil Allah senden razı olsun şifa versin hayırlı sağlıklı evlat versin ne zormuş be ablam evlat sahibi olmak

evet canım ben başka topiktede vardım baktım burda kimse yok oraya yazmıştım o gün ordada başka bir arkadaşda düşük yapmış onlarla paylaştım sonra bizim topiğe geldim yine kimse yok mesaj bıraktım sizlere tam açıklayamadım kimse olmadığı için

evlat sahibi ve anne olmak çok zor allahım dermansız dert vermesin

ayy kıyamam Allah uzun ömürler versin iyiki söylememişsin çok iyi olmuş o da yıpranırdı çocuklar daha hassas ve ona göre davranmak lazım

1.yumurtlama için bele 3yumurta akı sürülür sonra ilişkiye girilir
2.ilişkiden önce adaçayı ve defne yaprağıyla birlikte buhar banyosu yapılır
3.100gr polen,50gr çakşır tozu,100gr ısırgan tohumu,50gr çörek otu,10gr arı sütü,üzüm çekirdeği,keten tohumu,deve dikeni,zencefil macun yapılır yemeklerden sonra 1tatlı kaşığı.

gebe kalmak için kür
500gr su,5gr arslan pençesi,5gr civanperçemi,5gr çoban çantası 2dk kaynatılır 20dk demlendirilir.günde 2bardak hergün taze olarak yapılır.

2gr ezilmiş üzerlik tohumu hergün balla karştırılarak yenir veya doğrudan suyla içilir.afrodizyaktır ve gebeliği kolaylaştırır.

(arkadaşlar araştırdım 2hafta bunları bulmak için bizim burda bitkiler bu tür şeyler yok bari siz faydalanın diye paylaşmak istedim şifa olsun)

1."ınne rabbeke hüvel hallakul alim" geceleri 1267 kez (evlat sahibi olmak için)

2."Fallahu hüve'l veliyyü ve hüve yuhyi" (beraber olmadan önce 289 kez)

3."Hüvallahü'l haliku'l bariü" (1054 kez)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…