- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.921
hayret bişey ya beni telefonda yönlendiriyor doktorum ya al bakalım ama eczacıya sor ben günde 2kez içmiştim 4gün sanırım tam hatırlamıyorum eczacı söyler sana
amin canım amin tabiki öyle travma gibi insanın psikolojisi bozulur tekrar yaşıcammı korkusu olur herşey olur lelosun oğluda annesine sarılıp ağlamış anne tamam kardeş istemiyorum diye bakalım sonuçlarda ne çıkıcak Rabbim şifa versin sen üzülme ablam yaşın genç bir de kız evladın olucak bak görürsün
evet okudum canım yanlış hatırlamıyorsam tekrar düşünüyordu hamilelik için o da keşke tedavisini olsada ondan sonra düşünse hamilelik tekrar yaşamaması için bu durumları
lelos arkadaşımız üstelik oğlunada söylemiş hamileyim diye ben onunla konuşmuştum ben söylemedim oğluma ne olur ne olmaz diye biraz hissediyordum yine düşük olur diye.kimseye söylamadim saten sizler kardeşim ve eşim biliyordu.en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim iyiki sizler varsınız sizinle paylaşıyorum yoksa çatlardım herhalde
evet ya o da olur herhalde.bende ölüyordum o doğum kontrol hapından eve ambulans geldi mahvetti beni 1ayda boşuna gitmiş oldu adetim yeni bitmişti ilacı içip bırakınca tekrar geldi şubata kaldı yani doktor işlerimiz...ben yine bakıcam senin için başka dualara ama kitap çok kalın 2 yada 3gün sürer
sen en iyisi yaptın evet hatırlıyorum çocuklara söylememek lazım onlarında psikolojisi bozulur kardeşten soğurlar iyiki söylememişsin millet daha çok moral bozuyor 3ay dolmadan kimseye söylenmez demişti bana babam çok doğruymuş
canım sana doğum kontrol hapını niçin vermiştide öyle oldu önce sağlık kendini iyi hissettiğinde başla canım inş şubatta iyi sonuçlar alırsın tamam dua için bulduğun zaman verirsin bende araştıracam teşekkür edrim allah razı olsun
sende iyiki varsın..birisi girdi buraya aleyna34 işte düşük yaptı kaybetti bebeğini falan dedi ben nasıl kızdım üzüldüm nerden çıkarıyorsun kanaması başlamış olabilir ama doktor düşük önleyici vermiştir durmuştur kanaması falan diye
yok başlamam artık tedaviden önce iyice temizlensin rahim diye vermişti bende soğan suyu içiyorum gece yatmadan önce zor bela.inşallah eşimde sperm analizi vericek bakalım kısmet bizimde sonuçlar iyi çıkar inşallah.birşey değil Allah senden razı olsun şifa versin hayırlı sağlıklı evlat versin ne zormuş be ablam evlat sahibi olmak
bu defasında oğlumun içine doğmuştu galiba sürekli gelip bana sarılıyor anne sen ne güzel kokuyorsun öpüp seviyordu daha fazla üstüme düşüyordu.dr gidip geldikce yoksa hamilemisin diyordu.canım oğlum
evlat sahibi ve anne olmak çok zor allahım dermansız dert vermesin
canımben çıkıyorum sonuçumu almaya gidecem evide şöyle bi toparlayayım.kendine iyi bak görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?