2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

canım meraba.adet olabildin mi.bende doktora gittim.günüm geçti die.test yapıldı.bebiş yok.ama hala hastalanamadım.sana bi sorim dedim.ilaç işe yaradımı

merhaba çiçeğim nasılsın? ekim ayında benimde gecikmişti duphaston vermişti doktorum bıraktıktan sonra 3gün sonra regli olmuştum yani ilaçlar kesinlikle işe yarıyor

merhaba çiçeğim nasılsın? ekim ayında benimde gecikmişti duphaston vermişti doktorum bıraktıktan sonra 3gün sonra regli olmuştum yani ilaçlar kesinlikle işe yarıyor

merhaba canımcım.bende alcam ama doktor beyimiz tlf da ilaç ismni vermedi.gel yazim dio. bugün de gidemicem.eczanaeden kendim alsam bi söktürücü olmaz mı duphaston u alsam yanlış yaparmıyım canım

gelme durumunun olmadığını söyle telefonda ilaç ismini versin ilaç yazıcak diye gidilirmi ya aa ne biçim doktor o öyle.sen bilirsin canım yönlendirmiş gibi olmayayım duphastonun bir yan etkiside olmadı bende bıraktıktan 3gün sonrada regli olmuştum

şükür ya iyiki öyle olmuş çok geçmiş olsun.yasin okurken gördüm kitapta sürhubad duası yazıyordu düşük yapanlar bebeğini zayi edenler için yazıyordu istersen oku ablacım inşallah tekrarlamaz sağlıkla kucağına alırsın hastaneye gidecektin ne oldu???

hadi hayırlısı inşallah birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.ben 2diye biliyordum şimdi o kadar çok ki böyle problemler Rabbim şifa versin birde o duayı okursun bir daha yaşamazsın umarım

canım biraz araştırdım ama dua nın kendisini bulamadım.ben ilk düşükten sonrada bi bayan bana okumuştu bir daha düşüğün olmasın diye acaba o dua mıydı bilmiyorum ama bende araştıracağım bu arada allahtan ümit kasilmez

20 gün çok uzunmuş ama olsun sonuçlar iyi çıksında.lelos arkadaşımızında düşüğü olmuş o da çok üzgündü bir dahada gelmedi zaten.

yok vermiiio işte bende eczaneden alcam bu ilacı.bi an önce olmak istiorum.bu arada abla diolar yaş kaç? belki benimde abla deemem gerekir.benim 28 :1hug:

ben kitaptan bulur yazarım sen merak etme ablacım belkide odur bilemem ama sen yine o duayıda okut öyle Allahtan ümit kesilmez ben hastanedeyken biri vardı kızı varmış düşük yapıyordu 6.düşüğüymüş oğlanlar tutmuyor bende demişti nerden biliyorsa

hadi hayırlısı inşallah birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.ben 2diye biliyordum şimdi o kadar çok ki böyle problemler Rabbim şifa versin birde o duayı okursun bir daha yaşamazsın umarım

bi sonuç çıkması lazım ama tedavisi olan sonuç olmadan bir daha düşünmem.insan çok kötü oluyor biliyormusun bakıyorsun hamilesin ama düşükle sonuçlanıyor bir boşluk içindesin allahım oğluma sağlıklı uzun ömü versin hiç olmayanlarada güzel hamilelikler hayırlı evlatlar versin

yok vermiiio işte bende eczaneden alcam bu ilacı.bi an önce olmak istiorum.bu arada abla diolar yaş kaç? belki benimde abla deemem gerekir.benim 28 :1hug:

hayret bişey ya beni telefonda yönlendiriyor doktorum ya al bakalım ama eczacıya sor ben günde 2kez içmiştim 4gün sanırım tam hatırlamıyorum eczacı söyler sana

20 gün çok uzunmuş ama olsun sonuçlar iyi çıksında.lelos arkadaşımızında düşüğü olmuş o da çok üzgündü bir dahada gelmedi zaten.

evet okudum canım yanlış hatırlamıyorsam tekrar düşünüyordu hamilelik için o da keşke tedavisini olsada ondan sonra düşünse hamilelik tekrar yaşamaması için bu durumları

amin canım amin tabiki öyle travma gibi insanın psikolojisi bozulur tekrar yaşıcammı korkusu olur herşey olur lelosun oğluda annesine sarılıp ağlamış anne tamam kardeş istemiyorum diye bakalım sonuçlarda ne çıkıcak Rabbim şifa versin sen üzülme ablam yaşın genç bir de kız evladın olucak bak görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…