- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.901
hoşgeldin canım... Düşüklerin sebebi neydi? canım Allah inş. en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bebiş verir.
canım benim 5 gün geçmişti. dr.a gittim. kan testi yaptı, ultrasonla baktı bişey yok ama. protestan diye bi ilaç verdi. 5 kullan, bittikten sonra 5 gün içinde adet olurmuşum. bebek varsa da besler zararı olmaz diye de belirtti. benim şimdi 8 gün geçti. yarın ilacı kullanmaya başlayacam. bi de bugün eşime hayır tohumu aldırdım. ne zaman kullanmaya başlasam diye düşünüyorum. benim de adetim hiç gecikmemişti daha önce. Allah hayırlısını versin. Daha önce 2 defa kist olmuştu. Allah'tan kist yokmuş.
merhaba çiçeğim nasılsın? ekim ayında benimde gecikmişti duphaston vermişti doktorum bıraktıktan sonra 3gün sonra regli olmuştum yani ilaçlar kesinlikle işe yarıyor
jarnanacım merhaba akşam konuşamadık nasılsın
gelme durumunun olmadığını söyle telefonda ilaç ismini versin ilaç yazıcak diye gidilirmi ya aa ne biçim doktor o öyle.sen bilirsin canım yönlendirmiş gibi olmayayım duphastonun bir yan etkiside olmadı bende bıraktıktan 3gün sonrada regli olmuştum
canım biraz araştırdım ama dua nın kendisini bulamadım.ben ilk düşükten sonrada bi bayan bana okumuştu bir daha düşüğün olmasın diye acaba o dua mıydı bilmiyorum ama bende araştıracağım bu arada allahtan ümit kasilmez
hadi hayırlısı inşallah birşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.ben 2diye biliyordum şimdi o kadar çok ki böyle problemler Rabbim şifa versin birde o duayı okursun bir daha yaşamazsın umarım
yok vermiiio iştebende eczaneden alcam bu ilacı.bi an önce olmak istiorum.bu arada abla diolar yaş kaç? belki benimde abla deemem gerekir.benim 28 :1hug:
20 gün çok uzunmuş ama olsun sonuçlar iyi çıksında.lelos arkadaşımızında düşüğü olmuş o da çok üzgündü bir dahada gelmedi zaten.
bi sonuç çıkması lazım ama tedavisi olan sonuç olmadan bir daha düşünmem.insan çok kötü oluyor biliyormusun bakıyorsun hamilesin ama düşükle sonuçlanıyor bir boşluk içindesin allahım oğluma sağlıklı uzun ömü versin hiç olmayanlarada güzel hamilelikler hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?