2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
geçen gün yasin okurken yasin kitabımda gördüm sürhubad duası diye geçiyor internette yoksa kitaptan yazar yollarım tedirgin olma ablam ya sırf sen değilsin bu şekilde olan benim arkadaşım 6aylıkken aldılar bebeğini beyni gelişmemiş diye sen içini ferah tut

hangi satıcı o acaba banada gönderirsen sevinirim evet titiz oluyorlar çok spermlerden güçlü olan kazansın onu kullanıp hamile kalınca çocuğa birşey olmasın diyor sperm kalitesiz olurmu acaba falan diye düşünüyor bir nevi haklı aslında ama..bizim sorunumuz yok şubatta yumurta takibine başlayacağız inşallah birşey yoktur

Canım valla bunun açıklamasındada kalitesiz spermlerin geride kaldığını söylüyor hiç olumsuz bişeyde duymadım ondan kesinde konuşmayım canım nasip birazda..İnşallah o zamana kadar gelir meleğin..

yessil yaptınmı testtt???

canım benım bu sabah yaptım yıne negatıf(( çıktı ama buay çok fena belım ağrıyo hiç böyle olmamıştı ayakkabı giyerken bıle eğilemedım az önce banyo yaptım bıraz sıcak ıyı gelır diye ama yok çok ağrıyo yarında geçmezse doktora gidcem

inşallah sağol link için bitanem resimdeki pisicik sizinmi çok tatlıymış bizimde türkiyedeyken vardı pisiciklerimiz

kız bu ne anlamadım ovulasyon testımı nerden ındırıp kullanıyoruz

ovulasyon takvimi bu hangi günler ilişkiye girilceğini ovulasyon gününü en son ilişkiden hamile kalınacaksa hangi gün doğacağını burcunu diğer adetin başlama gününü falan belirtiyor rahat oluyor yani ben kullanıyorum advanced woman calendar da çok iyi gebe kalma takvimi bunlar yani takvim yöntemi hatta bu advanced woman da kız yada erkek bebeğe kalma günlerinide gösteriyor

iyi akşamlar kızlar ben bişey sorcam ovulasyon testlerinden kullanıyorum adetin 6.gününde başladım bugün 15.günü hergün çift çizgi çıktı bir türlü aynı koyulukta olmadı boşa mı kürek sallıyorum

en koyu olduğunda ovulayonun canım yani ilk çizgiyle aynı koyulukta olması lazım sonra zaten silikleşiyor yada daha azalıyor gittikçe kayboluyor resim ekleseydin daha iyi yorum yapabilirdim

gün gün koyulaşması lazım birde dakikalar sonra çıkan sonuca aldanma yapmaya devam et ama 10.gününden itibaren başla bence boşuna harcamamış olursun erken olmuyorsa ovulasyonun

canım hepsi aynı koyulukta ama ilk çizgiyle aynı değil
erken ovulasyon olursa diye altıncı gün başladım
28 günde bir regl oluyorum hayırlısı devam edyim yine en azından bunla uğraşarak vakit geçiriyorum bu ay son şansım eşimin tayini çıkıyo
muhtemelen 6 ay kadar ayrı şehirlerde olcaz yine kaldı sanırım bebek hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…