- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.881
Nerdesin bilmiyorum canım ama Türkiye ye geldiyse her yere gider sanırım vereliniortak evet ebay den kredi kartıyla aldık biz 30 $ kargo dahil genelde 1 tek satıcıdan alıyoruz oda tüm Dünya ya gönderim yapıyor şimdiye kadar güvenlik sorunu yaşayan duymadım canım.İnternetten sürekli alışveriş yaptığımız için biz endişe etmedik..Erkekler biraz daha titiz oluyor bu konuda ama kullanan bir çok kişi hamile kaldı kalamayanlardanda olumsuz bişey duymadım hiç.Zaten yumurtlama döneminde kullanıyorsun birkaç kez..Sizin sorununuz ne canım?
hangi satıcı o acaba banada gönderirsen sevinirim evet titiz oluyorlar çok spermlerden güçlü olan kazansın onu kullanıp hamile kalınca çocuğa birşey olmasın diyor sperm kalitesiz olurmu acaba falan diye düşünüyor bir nevi haklı aslında ama..bizim sorunumuz yok şubatta yumurta takibine başlayacağız inşallah birşey yoktur
yessil yaptınmı testtt???
arkadaşlar jx ovulation calendar çok hoşuma gitti isterseniz sizde indirip kullanın çok yararlı oluyor :icecream:
Canım valla bunun açıklamasındada kalitesiz spermlerin geride kaldığını söylüyor hiç olumsuz bişeyde duymadım ondan kesinde konuşmayım canım nasip birazda..İnşallah o zamana kadar gelir meleğin..
inşallah sağol link için bitanem resimdeki pisicik sizinmi çok tatlıymış bizimde türkiyedeyken vardı pisiciklerimiz
kız bu ne anlamadım ovulasyon testımı nerden ındırıp kullanıyoruz
Yok canım bizim değil netten eklemiştim size iyi gezeler kızlar ben kaçıyorum..
iyi akşamlar kızlar ben bişey sorcam ovulasyon testlerinden kullanıyorum adetin 6.gününde başladım bugün 15.günü hergün çift çizgi çıktı bir türlü aynı koyulukta olmadı boşa mı kürek sallıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?