gunaydın kızlar...
hılalcım gecmıs olsun ıns usutmemıstır naz bebek...
benım kelebegım de dun gece cok guzel uyudu masallah...
gece 11 de uyku moduna gırdık her zamankı gıbı 12 de anca uyudu... bı 4 te kalktı bı 7.30 da sonra sabah 9.15 e kadar yattı... 3 gundur bu duzende gıdıyo. masallah kızıma yaaa bı duzen kuruyoruz yawastan.
bızım ipoşcuk gece kalktıgında yarım saat 1 saate gerı yatıyo. cok bı derdı gazı kakası yoksa tabı...
gunduzlerı baya uyanık 3-4 saatı buluyo bazen cok daha fazla...
herkese bol sutlu az gazlı gunler dılerım :icecream:
günaydın annişler.naber bebişler nasıl.burak beyimiz yine erkencydi babamız işe gitmeden uyandı yani 6da.8 e kadar biraz babamız biraz ben oyaladık.sonra iş yine bana kaldı..6dan beri uyanıktı saat 10,30da uyudu.bakalım kaçta uyanıcak afacan...:ecrin_bebek:
teşekkür canım ben aktardan rezenenin kendisini aldım ondan içiyorum.bazende kimyonla beraber.
Ben de aldım tane kimyonla rezene aktardan. Berkine içiriyorum ara sıra 5-6 kaşık kadar gerisini ben içiyorum.Ne kadar içirmek lazım bu rezeneden ya da imyondan ya biliyor musunuz?[/QUOvTE]
valla burağa pek içirmiyorum.ben içiyorum genelde.çok gazı olunca 1çaykaşığı kimyonu bi çay bardağı suyla demliyorum.3,5 kaşık veriyorum.kalanını ben içiyorum..
Ben de aldım tane kimyonla rezene aktardan. Berkine içiriyorum ara sıra 5-6 kaşık kadar gerisini ben içiyorum.Ne kadar içirmek lazım bu rezeneden ya da imyondan ya biliyor musunuz?
Teşekkür ederim kızlar. Bi yerde 60 cc rezene çayı verildiğini duymuştum ya da okumuştum hatırlamıyorum. Çok gelmişti bana o yüzden sordum
mafoldumbenmafoldumben
neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...
günaydın Aras Abinin anası guclubacismile naber cınım???*
kızlar televizyon izletiyomusunuz bebişlere benimki çok seviyo altını alıyom o kafayı çevirmiş dikiyo gözleri tvye sizde izletiyormusunuz...
bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...
aa işte benimkide öle gülşahçım onu anlatmaya çalıştım izlemelerinde bi sakınca yoktur dimi biri yazmıştı beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş diye ama hangi çocuk televizyona bakmadan büyür yaaavalla ecenaz pozisyonu nasıl olusa olsun televizyonu bulup izliyo bazen tersten bakıyo boynu kırılıcak gibioluyo ama öyle daha çok hoşuna gidiyo garip bu çocuk kaydirigubbakcemile3
aa bence normal üstelik aras bizimkilerden erken doğdu ve daha zor aşamalardan geçti yavrum böyle toparlanması çok çok iyi maşallah daha ne olsun annesi
canım rezene sabah aksam en fazla 50 cc verılıyor toplamda 100yani ıhtıyaca gore. ben aksamları sadece 30-40 cc falan ıcırıyorum. kımyonuda gun ıcınde ıhtıyaca baglı yıne 4-5 kasık verıyorum.
ya bu cocuk hasta falan mı hıc bu kadar uyumazdı ya :uhm:
mafoldumbenmafoldumben
neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?