2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kız nazar değmesin İpeğe. Benimki de öyle 3 saatte bir kalkıyor geceleri yarım bir saate geriye yatıyor. 2 kere kalkıyorum geceleri yani. Maşallah maşallah uyusun da büyüsün kuzucuklar.

Günaydın şekerim. Uyur uyur yorulmuştur artık.

teşekkür canım ben aktardan rezenenin kendisini aldım ondan içiyorum.bazende kimyonla beraber.

Ben de aldım tane kimyonla rezene aktardan. Berkine içiriyorum ara sıra 5-6 kaşık kadar gerisini ben içiyorum.Ne kadar içirmek lazım bu rezeneden ya da imyondan ya biliyor musunuz?

Teşekkür ederim kızlar. Bi yerde 60 cc rezene çayı verildiğini duymuştum ya da okumuştum hatırlamıyorum. Çok gelmişti bana o yüzden sordum

Teşekkür ederim kızlar. Bi yerde 60 cc rezene çayı verildiğini duymuştum ya da okumuştum hatırlamıyorum. Çok gelmişti bana o yüzden sordum

canım rezene sabah aksam en fazla 50 cc verılıyor toplamda 100yani ıhtıyaca gore. ben aksamları sadece 30-40 cc falan ıcırıyorum. kımyonuda gun ıcınde ıhtıyaca baglı yıne 4-5 kasık verıyorum.

mafoldumbenmafoldumben

neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...

kızlar şimdi sabah 8 de arası emzirdim sonrada 45cc mama yedi 10buçuk gibi bidaha emzirdim ardından bi 45 daha ama 45cc az değilmi ebnim sütüm yok az nasıl yetiyo ona ama yetmese ağlar dimi.belkide sütüm çoğalmıştır ay herşeyi çözdüm şu beslenme olayını çözemedim ben kızlar ya bazende bi bakıyon emiyo 90 cc yiyo nasıl oluyo sütüm bi oluyo bi olmuyomu ki acaba of off..

kızlar televizyon izletiyomusunuz bebişlere benimki çok seviyo altını alıyom o kafayı çevirmiş dikiyo gözleri tvye sizde izletiyormusunuz...

bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...

kızlar televizyon izletiyomusunuz bebişlere benimki çok seviyo altını alıyom o kafayı çevirmiş dikiyo gözleri tvye sizde izletiyormusunuz...

valla ecenaz pozisyonu nasıl olusa olsun televizyonu bulup izliyo bazen tersten bakıyo boynu kırılıcak gibioluyo ama öyle daha çok hoşuna gidiyo garip bu çocuk kaydirigubbakcemile3

bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...

aa bence normal üstelik aras bizimkilerden erken doğdu ve daha zor aşamalardan geçti yavrum böyle toparlanması çok çok iyi maşallah daha ne olsun annesi

ha buarada biz 3 ayımızı doldurduk 4 aydan gün alcaz yarın zaman geçmiyo sanıyodum amma geçiyomuş valla hemde su gibi...hastanede yatarken zaman durmuştu oğluşumla akıyo aman aksın hemen büyüsünlerde dillernsinler en azından dertlerini anlatır gariplerim..masum kuzu gibi bakıyolar...yüzümüze zorları olunca
serapp senin gibi benimde içime sokasım var bebeişimi...valla korkuyom bu sevgi herşeyi yaptırıır..

valla ecenaz pozisyonu nasıl olusa olsun televizyonu bulup izliyo bazen tersten bakıyo boynu kırılıcak gibioluyo ama öyle daha çok hoşuna gidiyo garip bu çocuk kaydirigubbakcemile3
aa işte benimkide öle gülşahçım onu anlatmaya çalıştım izlemelerinde bi sakınca yoktur dimi biri yazmıştı beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş diye ama hangi çocuk televizyona bakmadan büyür yaaa
aa bence normal üstelik aras bizimkilerden erken doğdu ve daha zor aşamalardan geçti yavrum böyle toparlanması çok çok iyi maşallah daha ne olsun annesi

öle canım haklısın binlerce şükür allahıma...

nasılsın gülşahçım durumlar düzelmemiş galiba dün yazmışın ne olursa olsun güçlü ol tatlım inşallah hayırlısı olur...

canım rezene sabah aksam en fazla 50 cc verılıyor toplamda 100yani ıhtıyaca gore. ben aksamları sadece 30-40 cc falan ıcırıyorum. kımyonuda gun ıcınde ıhtıyaca baglı yıne 4-5 kasık verıyorum.

Anladım canım. Çok sordum ama yeni aldım daha onları sen ne kadar suya ne kadar rezene veya kimyon koyuyorsun?

ya bu cocuk hasta falan mı hıc bu kadar uyumazdı ya :uhm:

Yok kız ne olacak bazen çok uyudukları oluyor. Benimki de dün öğlenden beri yani 24 saattir toplasan 6 saat ayakta kaldı. Dün dışardaydık yoruldu herhalde çocuk çarptı hava diyomkaydirigubbakcemile3

mafoldumbenmafoldumben

neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...

Şekerim günaydın dedin kayboldun. Nöörüyon bakim?

ben esmayı [COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]esrayı (voles)[[/COLOR]/COLOR]serapı özledim onlar ne zaman gelcek acep görüşen varmı aranızda..

selamm canlarrrr
fatoşcum ben sadece emzirdiğim için mama olaylarını pek bilmiyom cc felan ama doyuyoki huysuzluk etmiyo annem aç olan çocuk ağlarda ağlar susturamassın der ne kadar doğru bilemem ama
benim öykü tv değilde avizelere çok çok bakıyo bende korkuyom çocuğun gözleri böle kalcak diye yukarı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…