Anladım canım. Çok sordum ama yeni aldım daha onları sen ne kadar suya ne kadar rezene veya kimyon koyuyorsun?
Yok kız ne olacak bazen çok uyudukları oluyor. Benimki de dün öğlenden beri yani 24 saattir toplasan 6 saat ayakta kaldı. Dün dışardaydık yoruldu herhalde çocuk çarptı hava diyomkaydirigubbakcemile3
Şekerim günaydın dedin kayboldun. Nöörüyon bakim?
selamm canlarrrr
fatoşcum ben sadece emzirdiğim için mama olaylarını pek bilmiyom cc felan ama doyuyoki huysuzluk etmiyo annem aç olan çocuk ağlarda ağlar susturamassın der ne kadar doğru bilemem ama
benim öykü tv değilde avizelere çok çok bakıyo bende korkuyom çocuğun gözleri böle kalcak diye yukarı yukarı
iyim hülyacım saol nasılsın sen miray nasıl?
kızlar televizyon izletiyomusunuz bebişlere benimki çok seviyo altını alıyom o kafayı çevirmiş dikiyo gözleri tvye sizde izletiyormusunuz...
bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...
ha buarada biz 3 ayımızı doldurduk 4 aydan gün alcaz yarın zaman geçmiyo sanıyodum amma geçiyomuş valla hemde su gibi...hastanede yatarken zaman durmuştu oğluşumla akıyo aman aksın hemen büyüsünlerde dillernsinler en azından dertlerini anlatır gariplerim..masum kuzu gibi bakıyolar...yüzümüze zorları olunca
serapp senin gibi benimde içime sokasım var bebeişimi...valla korkuyom bu sevgi herşeyi yaptırıır..
aa işte benimkide öle gülşahçım onu anlatmaya çalıştım izlemelerinde bi sakınca yoktur dimi biri yazmıştı beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş diye ama hangi çocuk televizyona bakmadan büyür yaaa
öle canım haklısın binlerce şükür allahıma...
nasılsın gülşahçım durumlar düzelmemiş galiba dün yazmışın ne olursa olsun güçlü ol tatlım inşallah hayırlısı olur...
anam amma yazdım ha kzılar yazdıklarıma cevap bekliyorum bak sizi yiğenlerime şikayet ederim hep huzursuz ederler siziaklinialirimsmile
selamm canlarrrr
fatoşcum ben sadece emzirdiğim için mama olaylarını pek bilmiyom cc felan ama doyuyoki huysuzluk etmiyo annem aç olan çocuk ağlarda ağlar susturamassın der ne kadar doğru bilemem ama
benim öykü tv değilde avizelere çok çok bakıyo bende korkuyom çocuğun gözleri böle kalcak diye yukarı yukarı
zemuszemuszemuszemuszemuszemuslafı ağzımdan aldın kızz fatoşş bende seçile seslencektim nasılsın nasıl gidiyor diyee
seçillllllll geçmişi bırak bu güne gel anacım:)
çok şükür canım. iyiyim. miray da iyi. her yeni gün, yeni bir şeyini öğreniyorum. onu keşfetmek çok hoşş.
sakın haaalmaz: 2 yaş öncesi kesinlikle seyretmemeli. çünkü normal hayatta, görüntü geçişi yok. ama tv de dakikada en az 20 kare atlıyor ve bebeğin beyninin olması gerekenden daha fazla çalışmasını sağlıyor. bu da hiperaktif bir çocuk olmasına neden oluyor. amman dikkat canım. sesi görüntüsü cezbediyor çocukları ama mümkün olduğunca uzak tutmak gerek.
bence normal. çünkü miray da 1,5 aylık ve 5 kilo. tabi bebeğe göre değişir ama önemli olan da sağlıklı olması
maşallaaaahhh. 3 ayı doldurdunuz haaa
sakın haaalmaz: 2 yaş öncesi kesinlikle seyretmemeli. çünkü normal hayatta, görüntü geçişi yok. ama tv de dakikada en az 20 kare atlıyor ve bebeğin beyninin olması gerekenden daha fazla çalışmasını sağlıyor. bu da hiperaktif bir çocuk olmasına neden oluyor. amman dikkat canım. sesi görüntüsü cezbediyor çocukları ama mümkün olduğunca uzak tutmak gerek. :
düzelmedi fatoşcum hayırlısı olsun artık ne diyim kızım benimle ya gerisi hiç umrumda değil :)
aman sakın ha zaten ecenaz hanım kafayı yedirtiyo bana :umursamaz:
geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede iyileşir kıyamam ben minik kuzuyaYa iki gündür yetişemiyrum sizeee(( Cevap yazayım dedim ama başa çıkamadım :)
Bugün hastanede geçti kızlar. Oğlumun göbeğinden sarı akıntı geliyordu dünden beri bugün hemen doktora gittim. Kordondan geriye ölmeyen bir doku kaldığını bunun iltihap yaptığını çok önemli olduğunu hemen gidip hastanede yaktırmam gerektiğini söyledi. Yoksa iç organlara yayılabilyormuş iltihap. Biz de onunla uğraştık.
Ayrıca kızlar oğlum 12 günde 200 gram almış tabi aynı yerde tartılmış kilo değil ama doktor mama vermem gerektiğini söyledi. Her emzirmeden sonra 60 cc mama ver gerekirse arttır dedi. Bu doktora ilk defa gittim çok ilgilendi bundan sonra buna gidicem inşallah.
Ayrıca iki gündür kaka yapmıyordu oğlum. Doktor 5 günü geçerse fitil veriyoruz dedi. Onun dışında kendi yapabiliyorsa çok takma dedi. Bi de 4-5 gecedir aynı saatte kriz gibi ağlıyor dedim diye gaz sancısı için Metsil damlası verdi inşalla o kadar ağlamaz oğlum bu gece.
Çok yazdım galiba kafanızı şişirdim
aman yawrum ıpege baktım geldım gerı askolsun gormemmı senı tunaydın kusummafoldumbenmafoldumben
neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...
kız aç olsa durmaz o merak etmekızlar şimdi sabah 8 de arası emzirdim sonrada 45cc mama yedi 10buçuk gibi bidaha emzirdim ardından bi 45 daha ama 45cc az değilmi ebnim sütüm yok az nasıl yetiyo ona ama yetmese ağlar dimi.belkide sütüm çoğalmıştır ay herşeyi çözdüm şu beslenme olayını çözemedim ben kızlar ya bazende bi bakıyon emiyo 90 cc yiyo nasıl oluyo sütüm bi oluyo bi olmuyomu ki acaba of off..
benımkı 5 kılo canım 1.5 aylık cok normal meraklanma masallah arasabide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...
aman ıyı ya hasta sandım hıc bole uyumaz cunku masallah kızıma...Anladım canım. Çok sordum ama yeni aldım daha onları sen ne kadar suya ne kadar rezene veya kimyon koyuyorsun?
Yok kız ne olacak bazen çok uyudukları oluyor. Benimki de dün öğlenden beri yani 24 saattir toplasan 6 saat ayakta kaldı. Dün dışardaydık yoruldu herhalde çocuk çarptı hava diyomkaydirigubbakcemile3
Şekerim günaydın dedin kayboldun. Nöörüyon bakim?
esmayla gecen konustuk msn de ıyıymıs emırde ıyıymıs cok selamı wardı...seraplada face de gorusuyoruz onlarda ıyılerdı...ben esmayı [COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]esrayı (voles)[[/COLOR]/COLOR]serapı özledim onlar ne zaman gelcek acep görüşen varmı aranızda..
geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede iyileşir kıyamam ben minik kuzuya
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
bol sütlü bol uykulu hiç ağrısız sancısız bir gün olsun inş.yerimseniben
kahvaltı bulaşıklarım duruyor yatağım toplanacak makinede çamaşırlar vardı onlar serilecek ben hemen laklaka koştum biri beni kovsunda gideyim amma tembel gacı oldumlmaz::mymeka:
amann bızımkıde bıberon sevmıyo arada rezene ıcırıyım dıyorum oguruyo bıberonu agzına alınca ohaoldumsmileherkese slmn çok konuşuyonuz valla geçmnişi okurken yine kaçırıyorum hasta olanlara geçmiş olsun
bende kızımı uyuttum çok şükür bugün onu ney taksimiyle uyuttum normalde uyumaz ama bakalım ne kadar uyuyacak tavsiye ederim hem zeka gelişimi için iyi hemde hemen uyudu
tv konusundan bahsetmişsiniz ben tv yanında bez falan değiştirmiyorum uyanısADA HEP ONUNLA KONUŞUP OYNUYORUM HİÇ BOŞ BIRAKMIYORUM FIRSATI OLMUYOR BÜYÜK KIZIMDADA 2 YAŞINA KADAR SEYRETTİRMEDİK SADECE YEMEK PROBLEMİ VARDI SADECE YEMEK SAATİNDE MÜZİK AÇIYORDUK ŞİMDİ BİLE HALA SADECE AKŞAMLARI OKULDAN GELİNCE 2 SAAT SEYREDİYOR
YEDİĞİMİZ YEMEKLERDE 2 SAAT SONRA ANNE SÜTÜNE GEÇİYOR SAĞILMIŞ SÜT ODA ISISINDA 5-6 SAAT SAKLANA BİLİYOR SORAN ARKADAŞLAR OLMUŞTU
BİDE BENİM KIZ BİBERON ALMIYO SİNİR OLUYORUM MİDESİ KALKIYO HANIMIN SALLAYAMIYUORUMDA BAŞTA İYİYİDİ ŞİMDİ AZICIK SALLIYIM KUSUYOR ÇOK MZİİLİ BENİMKİ NAPCAZ BİLMEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?