2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nörem şekerim bebişi yatırdım yatıp uyuyacağıma çene çalıyomm

anladım canım bişi olmaz korkma canım çocuklar televizyona bakar lambaya avizelere çok bakar bide duvarlara özlellikle başka yere gidince o evin duvarlarına çok bakarlar...

anneciğin doğru demiş çünkü benim annemde öle der her telefon konuşmamızda aç bu çocuk diyom kızıyo aç olsa seni yer susturamazsın diyo..aman canım mamaya ihtiyacın olmasın hiçte bilme.

şeçilcim nasılsın seni burda görmek ne güzel derin nasıl nasıl gidiyo annelik anne oldun bizi unuttun ha

anam amma yazdım ha kzılar yazdıklarıma cevap bekliyorum bak sizi yiğenlerime şikayet ederim hep huzursuz ederler siziaklinialirimsmile

lafı ağzımdan aldın kızz fatoşş bende seçile seslencektim nasılsın nasıl gidiyor diyee
seçillllllll geçmişi bırak bu güne gel anacım:)

iyim hülyacım saol nasılsın sen miray nasıl?

çok şükür canım. iyiyim. miray da iyi. her yeni gün, yeni bir şeyini öğreniyorum. onu keşfetmek çok hoşş.

kızlar televizyon izletiyomusunuz bebişlere benimki çok seviyo altını alıyom o kafayı çevirmiş dikiyo gözleri tvye sizde izletiyormusunuz...

sakın haaa lmaz: 2 yaş öncesi kesinlikle seyretmemeli. çünkü normal hayatta, görüntü geçişi yok. ama tv de dakikada en az 20 kare atlıyor ve bebeğin beyninin olması gerekenden daha fazla çalışmasını sağlıyor. bu da hiperaktif bir çocuk olmasına neden oluyor. amman dikkat canım. sesi görüntüsü cezbediyor çocukları ama mümkün olduğunca uzak tutmak gerek.

bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...

bence normal. çünkü miray da 1,5 aylık ve 5 kilo. tabi bebeğe göre değişir ama önemli olan da sağlıklı olması

maşallaaaahhh. 3 ayı doldurdunuz haaa

düzelmedi fatoşcum hayırlısı olsun artık ne diyim kızım benimle ya gerisi hiç umrumda değil :)

anam amma yazdım ha kzılar yazdıklarıma cevap bekliyorum bak sizi yiğenlerime şikayet ederim hep huzursuz ederler siziaklinialirimsmile

aman sakın ha zaten ecenaz hanım kafayı yedirtiyo bana :umursamaz:

Selam şekerim. Valla benimki de seninki gibi avizelerde gözü. Odasındakini de pek seviyo keyfi yerindeyse bakıp bakıp gülüyor :)

lafı ağzımdan aldın kızz fatoşş bende seçile seslencektim nasılsın nasıl gidiyor diyee
seçillllllll geçmişi bırak bu güne gel anacım:)
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bencede onları keşfetmek çok güzel aman ne bilim anacım buluyo nerde yatsa gözünü çeviriyo prematüreçocuklar zaten çok zekive hiper aktif olurlarmış bidi tv izlerse desne tutamam arası evet canım 3 ayı doldurduk..:hooray:

doğru ya saol hülya dikkat ederim bundan sonra

düzelmedi fatoşcum hayırlısı olsun artık ne diyim kızım benimle ya gerisi hiç umrumda değil :)

aman sakın ha zaten ecenaz hanım kafayı yedirtiyo bana :umursamaz:

hayırlısı olsun canım ana kız rabbim ömür boyou ayırmasın sizi zor zamanlar geçiriyosun elde değilinsan üzülür ama üzülme sütün kesilmesim öptümm canım benim

geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede iyileşir kıyamam ben minik kuzuya

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
bol sütlü bol uykulu hiç ağrısız sancısız bir gün olsun inş.yerimseniben

kahvaltı bulaşıklarım duruyor yatağım toplanacak makinede çamaşırlar vardı onlar serilecek ben hemen laklaka koştum biri beni kovsunda gideyim amma tembel gacı oldum lmaz::mymeka:

mafoldumbenmafoldumben

neden beni kimse görmüyor yaaaaaaaaaaaaaaa huuuu günaydın tekrardan...
aman yawrum ıpege baktım geldım gerı askolsun gormemmı senı tunaydın kusum
kız aç olsa durmaz o merak etme
bide bebekler kaç kilo oldu ?miladi doğumu olsaydı aras 1 buçuk aylık olcaktı şimdi ve 5 kilo normal mi azmı...
benımkı 5 kılo canım 1.5 aylık cok normal meraklanma masallah arasa
aman ıyı ya hasta sandım hıc bole uyumaz cunku masallah kızıma...
canım rezeneyı humana ıcıyorum ıcırıyorum ben. kımyonuda tane kımyon olarak 1 cay kasıgı kımyonu 1 cay bardagı suda demlıyorum. 4-5 kasık ıpege gerısı bana :)
ben esmayı [COLOR="Magenta"[COLOR="Magenta"]]esrayı (voles)[[/COLOR]/COLOR]serapı özledim onlar ne zaman gelcek acep görüşen varmı aranızda..
esmayla gecen konustuk msn de ıyıymıs emırde ıyıymıs cok selamı wardı...seraplada face de gorusuyoruz onlarda ıyılerdı...

gunaydın yawrum hosgeldın...

yapmayın kızlar tv kesınlıkle ızletmeyın. hulyanın dedıgı cok dogru. tv de hersey 2 boyutlu bı sanıyede kac kare gecıyor. gercek hayatta ıse hersey 4 boyutlu. tam hızlı ogrenme zamanlarında algı problemı yasıyor cocuklar. 2 yasına kadar kesınlıkle ızletılmemelı. ben zaten karsıyım bı cocugun oyle saatlerce tv ye bakmasına. 2 yasından sonrada benım gozetımımde gunde 2 saat guzel bı cızgı fılm ızleyebılır belkı...

herkese slmn çok konuşuyonuz valla geçmnişi okurken yine kaçırıyorum hasta olanlara geçmiş olsun
bende kızımı uyuttum çok şükür bugün onu ney taksimiyle uyuttum normalde uyumaz ama bakalım ne kadar uyuyacak tavsiye ederim hem zeka gelişimi için iyi hemde hemen uyudu
tv konusundan bahsetmişsiniz ben tv yanında bez falan değiştirmiyorum uyanısADA HEP ONUNLA KONUŞUP OYNUYORUM HıÇ BOŞ BIRAKMIYORUM FIRSATI OLMUYOR BÜYÜK KIZIMDADA 2 YAŞINA KADAR SEYRETTıRMEDıK SADECE YEMEK PROBLEMı VARDI SADECE YEMEK SAATıNDE MÜZıK AÇIYORDUK ŞıMDı BıLE HALA SADECE AKŞAMLARI OKULDAN GELıNCE 2 SAAT SEYREDıYOR
YEDıĞıMıZ YEMEKLERDE 2 SAAT SONRA ANNE SÜTÜNE GEÇıYOR SAĞILMIŞ SÜT ODA ISISINDA 5-6 SAAT SAKLANA BıLıYOR SORAN ARKADAŞLAR OLMUŞTU
BıDE BENıM KIZ BıBERON ALMIYO SıNıR OLUYORUM MıDESı KALKIYO HANIMIN SALLAYAMIYUORUMDA BAŞTA ıYıYıDı ŞıMDı AZICIK SALLIYIM KUSUYOR ÇOK MZııLı BENıMKı NAPCAZ BıLMEM

Artık sıze yetıŞtıĞıme gÖre bende kımse yazamıyoken gıdıp kıtap okuytayım barı
bugÜn havada kÖtÜ dıŞarıda Çıkamayız

amann bızımkıde bıberon sevmıyo arada rezene ıcırıyım dıyorum oguruyo bıberonu agzına alınca ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…